Kaspersky mi Nod32 mi

Kaspersky mi Nod 32 mi

• Kullanılan toplam oy
    273

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
Bazı arkadaşlarım Kaspersky, bazıları da Nod32 kullanmamı tavsiye ediyorlar. Ben işin içinden çıkamadım, sizce hangisi daha güvenli?

kaspersky cok fazla ince ayar yapma we her hareketi registry dahil ,, en ufaq ayrıntıları dahi kacırmadan izleyebilme sansı werio.. ama bu işler kolay işler diil ,, bilgisayarı da ister istemez brs yawaslatıo tabi ..
nod32 daha sessiz we arka planda calısıo .. yani aslnda bu işte daha iyi die bi degerlendirme yapamayız ,, aslolan senin neye ihtiyacın oldugu ..
herkesin interneti kullanma amacı we ziyaret ettii siteler vs farklılık gosterdii icin bazılarının ihtiyaclarını nod32 en ii seqilde karsılarqen bazıları da kaspersky e ihtiyac duyar ..
durum bundan ibaret ,, onmli olan ihtiyaclarını belirlemen we bu dogrultuda bi urune yonelmen ..
ama sunu da soliim bilgisayarın dilinden peq de fazla anlamayan kullanıcılar için nod32 kaspersky den daha dogru bi tercih olabilir ..cunqu kaspersky her hareqeti sana haber werio we napiim die soruyo ,, bilmiosan yanlıs bi karar werebilirsin..
nod32 ise dediim gbi daa sesiz sedasız calısıo ,, peq coq seye kendi basına karar werio ..
karar sana kalmıs ..
kolay gelsin :)

kasperskyçok fazla şeyi size soruyor herşeyde yarı veriyor bence nod32 herşeyi kendi karar veriyor ayrıca sizi çok fazla rahatsız etmiyor bence nod32

Nod32'nin sistemi Kaspersky'dan daha basit işlevsellik gösteriyor. Nod32'de bir sürü ayar yapman lazım ama Kaspersky'da o kadar değil..

Kaspersky çok kasar ama hiç birşey kaçırmaz.. Diyeceğim şu ki..

Nod32 + ZoneAlarm kur benim gibi kurtul :goz:

Kaspersky yükleyeceğine böyle yap aynı kapıya çıkıyor.

ya ben uzun zamandır nod32 kullanıyorum.. kaspersky geneli itibariyle daha ii koruma sağladığını düşünüyorum ama sistemi çok yorması nedeni kullanmamamın en büyük nedeni.. eğer sistemin iise yeteri kadar ram varsa kasperi tercih et derim.. ayrıca habire blacklist olması keylerin ve herşeyi virüs sanması da beni soğutan nedenler zaten.. nod la kafam rahat .. kasper kadar olmasa da yeteri güvenliği sağlıyor bana..

kaspersky kullanmadım hiç ama nod 32 kullanıyorum güzel bence

nod 32 ile birçok kez güvenli modda girip taratmak zorunda kaldım herşeyi bulmıyo bulsada hepsini silemiyo:D
Kasperde bu güne kadar silememe durumuyla bir defa karşılaştım ilkinde sislemedi PC'yi kapatıp açıp sildi:D
Sistemi kasmasını istemeyen arkadaşlara tavsiyem pro kıullanıcı değilseler proaktif defansı kurmayın parental kontrolünü kurmayın kasma sorunu en aza iner hem zırt bırt soru da sormaz size böylece sadece tara bulur ve siler.Sistemi kasmasın diyorsanız bence nod 32 dense bitdefender daha güvenilir nod 32 virüslerin cirit attığı yerlere girenler için uygun değil ama bilinçli bir kulallanıcıiçin uygundur pek problem çıkartmaz.

bence 2 sıde kotu 2 sınıde kulladım kaysperskı cok kastı nod32 de gıren vruslerı temızlemıyor

RollBack Kullanıyorum Hiç ßiri Açmıyo Dertleri bitmiyo Anasını Satıyım.
Ama SOrarsan Kspsky Tabiki Nod kasar.

kasper çok kasıyor pc'yi nod32 sessiz sakin bişiler yapıyo :durdurun

Geri