Kaspersky güncelleme?

JoNeRR*

L![se]L!
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
Arkdaşlar pc ye çok kötü bir virüs girdi galiba.İe ile internete giremiyorum.Hangi site açılsa sayfa görüntülenemiyor.Mirc diye bişi yüklenmiş pc ye ne yaptıysam silemedim.Silme programları falanda yükledim yine silinmedi.Kaspersy 10 tane key indirdim.Hiç biri güncellemedi bu hatayı veriyor.Herkes bende güncelliyo diyor.Bende güncellenmiyor.
Kaspersky güncelledikten sonra pc ye tarama yaptıracam ama bir türlü güncelleyemedim.
1zcmsl3.jpg

Yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...
:melek:melek:melek:melek:melek

aynı sorun bendede oldu pcyi resetledim sorna kasperskydan güncellemeyi manuele aldım
Karalisteye alınmamış bitane key buldum şimdi bi sorun yok

Programı kaldırıp yeniden kurmayı dene.Sende ki keyi silmeden yeni keyi aktif edemezsin

Baglantım Yok Diyorsun Güncelleme Yapamıyorum Diyorsun Net Baglantın Yokken Güncellemeyi nasıl yapacaksın Ki.Virüsle alakalı Değil Nete Girememen.Cünki Her Virüsün Bi Ağ Baglantısına İhtiyacı Vardır Onu Oluşturana Ulaşabilmek İçin:) Mirc i Silmek İçin bilg Güvenli Kipte Çalıştır Denetim Masasından Prog Kaldıra Gel Ve Kaldır Bu Kdr Basit. Mircte Virüs Olma İhtimali Var Ama Net BAglantının Olmamasının Virüsle alakası Yoktur Emin Ol.Kabloda Sorun Vardır yada MOdemi Bilg Bi Daha Kur Veya faturanı Yatırmadın Kestiler :)Değişik Sebebleri Olabilir

arkadaşım alttali yazıyı tamammen uygula key bulmana gerek kalmaz.

1 - Önce kasperskynizdeki tüm aktif keyleri silin (denemek için 30 günlük olanda aktifse onuda silin.

2 - Kaspersky programınızı tamamen kapatın (sağ alt köşedeki kaspersky simgesine sağ tuş tıklayın ve çıkışa basın)

3 - "Başlat > Çalıştır > Regedit" komutlarıyla kayıt defterine girin.

4-1 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\KasperskyLab\\LicStora ge" bölümünde sağda "kis ya da kav" isimli bir dosya var onu silin.

4-2 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Cryptograph y \\RNG"
bölümünde sağda "seed" isimli bir dosya var onu silin.

4-3 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\SystemCerti f icates\\SPC\\Certificates"e gelin "Certificates" dosyasının solundaki "+"işaretine basın ve altta çıkan klasörlere tek tek tıklayıp sağda çıkan "blob" dosyalarını silin.

5 - Kaspersky’yi çalıştırın.

6 - Aktivasyon bölümünden 30 günlük anahterı seçin ve kullanın.

Deneme sürümünde lisansliya göre hiçbir kısıtlama bulunmamaktadır.dolayısıyla bunu ayda bir kere yaparak sonsuz lisans sahibi olabilirsiniz.

Sa .Net Baglantın var Ve Güncelleme Yapmıyormu? O Zmn Kara Listeye Alınmamış Bi Key Bulmalısın.Onu Buldun Gene Yapmıyorsa Bilg Güvenli Kipte Acıp Birde Oradan Guncellemeyi Dene. Oradan Guncellerse Güvenli Kipte Virüs TAraması Yap Temizlikten sonra Normal Başlat.
Güvenli Kiptede Güncelleme Olmadıysa Kaspersky Kurulumunda Bi Sorun Olmalı Kaldır Tekrar Yukle Başka Aklıma Çözüm Önerisi Gelmiyor

sianovic arkadasım senın dedıklerını harfiyen yaptım ama kasperskyı tekrar baslatıyorum ama hala key istiyor "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\KasperskyLab\\LicSt ora ge" bölümününe tekrar gitdigimde sağdaki kis dosyası tekrar gozukuyor..

benim abimin bilgisayarada oldu çok zor kurtardım o bilgisayarı spyware doktoru yükledim ama o da güncelleme yapmıyor güncelleme yapılmışın dosyalarını diğer bilgisayara yükleyip sildim biraz zor siliniyor bilisayarda önemli birşey yoksa format daha kısa sürüyor virüsü temizlemekten

Geri