KASPERSKY 2009 trial reset vista ve xp

kardeş sana zahmet kaspersky 2009 trialıda koysana
nereye baktıysam yok:S netten indiriyorum full cıkıyo:S

İnanmayın!!!

Ayıp diyorum başka da bir şey demiyorum sayın hackhell yöneticileri neden böyle adamları aramızda barındırıyorsunuz? 5 tane trojan buldu, be arkadaşım neden koyuyorsun ki böyle dosyaları, hiç utanma sıkılma da mı yok sende bi de 9mb, ayıptır yaw!!! bir de kullanan arkadaşlar hiç mi tarama yaptırmıyorsunuz anlamıyorum ki, iyi diyorsunuz bir de!! yanıltmayın insanları, arkadaslar sakın indirmeyin içinde 5 tane trojan var!!Bilginize!!!:angry:angry

sagolasın kardes indirdim ve gayet güzel çalısıyo:D emege saygı .eger calısmasaydı zaten ana avrat koymadan dolsaırdım.Darkadaslar gayet saglam ve güzel bir program indirin.

indiriyorum inşallah çalışır hackhell.com a teşekkürler

Xp kullanıyorum ama bende de çalışmadı. Kaspersky 2009_Trial Reset (XP64) geçerli bir Windows uygulaması değildridr diyor. Kaspersky 2009_Trial Reset (XP32) de ise işlem tamamlanıyor ama resetlemiyor...

Çokça trojen var bunda temizleyim tekrar koynaız dleği ile...

eğer vistada da çalışıyorsa çok iyi emeğimne sağlık

peki reseti çalıştırdıktan sonra kendini korumayı açacakmıyız

çok teşekkür ederim siz olmasanız biz acemiler napar bilmem teşekkürler

sağ ol kardeşim senin sayende bilgisayar hocam beni çok sevio =) harika karıdır =)
allah senden ve Hackhell denn razı olsun
HACKHELL 4EVER

teşekkürler arkadaşım inşallah çare olur

Arkadaşım dosyada virüs buldu kaspersky bilgin olsun umarım kötü niyetli değilsindir.

size iyilik de yaramıyo allah ıslah etsin sizin gibileri...böle adamları barındırmayın sitede moderatör arkadaşlar istirham ediyorum.

teşekkürler indirip deneyelim bakalım.

Geri