Kasayı Açamayan Hırsız Odaya Tuvaletini Yaptı

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Adana’da İller Bankası Kavşağı’ndaki Mimarlar Odası şubesine önceki gece, giren hırsızlar, bir odadaki kilitli kasayı açmaya çalıştı. Hırsızlar, tüm uğraşlara rağmen kasayı açamadı. Buna sinirlenen bir hırsız, kasanın bulunduğu odaya tuvaletini yaptı. ( :eek:ha )Bir başka odada bulunan 2 dizüstü bilgisayarı alan hırsızlar binayı terketti. Hırsızlık, sabahleyin bir görevlinin gelmesiyle ortaya çıktı. Çağrılan polis, inceleme yapmak için girdiği odada karşılaştığı manzara ile şok yaşadı. Dışkının üzerini kağıtla kapatan polisler parmak izi çalışması yaptı..

Kasayı Açamayınca Sinirlendi Sanırım.. :melek Zçarım böyle İşe Demek İstedi Heralde.. :D

Hayır Anlamadığım Şey Neden Parmak izi Arıyorlarki.. :saskin
Adamlar Mis Gibi bırakmışlar DNA'ları Ortalık Yere.. :durdurun
Mis gibi mi.. :S Ne diyorum ben ya..​

:D adam acamayınca cıldırmış :D

irençç böğhh filan hatta :angry

tragedy qaliba senin qibi düşünmüşler :)

---------------------------
Kasayı Açamayınca Sinirlendi Sanırım..:melek Zçarım böyle İşe Demek İstedi Heralde.. :D

noluo yaaaaaaaaaaaaa bu nebiçim hırsızlık
hırsızlığın da şerefi düştü iii mi :p:p :p :p

Zuahahhahahahahashahhahahhahahahahahahahahahhahahahahha

Tragedy' Alıntı:
Hayır Anlamadığım Şey Neden Parmak izi Arıyorlarki.. :saskin
Adamlar Mis Gibi bırakmışlar DNA'ları Ortalık Yere.. :durdurun
Mis gibi mi.. :S Ne diyorum ben ya.. [/CENTER][/FONT]

la evladım bizim poliste DNA dan suçlu yakalayacak teknoloji mi var...Varsa da kullanmıyolar

walla bu tarz olaylar oluyor bizim burada da yaşandı.hırsız yaşlı bir teyzenin ewine girmiş e kadıncaz yaşlı önemli eşyası yok o günde köye gitmiş miş kadıncaaaz hırsızlar giriyor ewin altına üstüne getiriyor dişe uygun bişiy yok dağıtıyolar ewi kıllıgına bir de kadının yatak odasındaki yatagının ortasına büyük wc lerini yapıp kaçıyorlar.kadın ne beddua lar etmiş ti.

hem hırsızlık yapıyo bide ustüne üstük zıçıyo terbiyesize bak

galiba kasayı açmadın önce hazımsızlık yaşadı kasayı açamayıncada olduğu yere yapmış D::D:D:D:

Geri