Kasımpaşa 1-3 GS [TSL 6. Hafta - Tek BaşLık]

Ya Ne Şerefsiz bir Hakemdir bu böyLe !. ZorLadılar puan kaybettireLim diye ama yemedi.. Akıllı oyuncu değişikLikLeri GaLibiyeti getirdi.. Nonda Baros'dan daha iyi oLduğunu kanıtLadı.. Çok iyi top tutan pas atan bi oyuncu.. Arda tutukdu sonLara doğru açıLdı.. KeweLL yine aynı LaubaLiLiğini devam ettirdi oyunda.. 2. Yarı oyuncusu oLdugu apaçık beLLi.. Caner'e ben Rijkaard'ın yerinde oLsam forma yüzü göstermem.. Zaten H.BaLta'dan da zor aLır o formayı.. Bütün kaptırıLan topLarda hataLı pasLarda iLk isim Caner Erkin'di.. Emre Aşık yine harikaydı.. Mustafa Sarp biraz vasattı.. Kasımpaşa'nın bütün çirkefLikLerine rağmen eze eze yendik..
HeLaL oLsun AsLanLara ..

naptın ya az biraz sus yorulma :D

insallah bu yil sampiyon olcaz

ve insallah kayseri ilk 5e girer :melek

Es-es maçının berabere bitmesi taraftarıyım :D

Kasımpaşa ne güzel öndeydi yahu,sonra 1-1 oldu eve geldim 1-3 olmuş, Yılmaz hocam nerde senin takıma verdiğin gaz,nerde kendini yırtan adam...

Yılmaz Vurala Sevgilerle

Ne kasımpaşaymış arkadaş yahu :)

Oldukça çirkin bir mahalle takımı ile oynadık.

Hakemin hatalarıyla dolu bir 90 dakikayı 3-1 lik skor ile geçtik.

GALATASARAYIMI Yürekten kutluyorum.

Yılmaz bey' ( YILMAZ VURAL --> KASIMPAŞA ANT. ) Antalyada hava yapması değil :) Şimdigörelim.

bu zaten normaldir fener de galata da bu periyotta zorlanacak yaa da performansında düşüklük olacaktır.normaldir performans düşüklüğü kolay değil iki takımda 6 da 6 yaptılar 10.hafta çok zevkli olacak

maçLa iLgiLi yorum ve haberLeri tek başLıktan payLaşıyoruz :goz:

bu arada evet '3' maçtır kötü oynuyoruz ama '3'er tane atıyoruz..
hani 1-0 oLsun bizim oLsun devri de kapandı artık,bu sevindirici.. :hhmanD

a1n1fk.jpg

Hakemin bu açıdan görmemiş olması 'İmkansız'

Bu ilk değil.. rakiplerin korunup Galatasaray'a karşı
çirkefliklere devam ama bunlar bile yetmez!!

Ya Ne Şerefsiz bir Hakemdir bu böyLe !. ZorLadılar puan kaybettireLim diye ama yemedi.. Akıllı oyuncu değişikLikLeri GaLibiyeti getirdi.. Nonda Baros'dan daha iyi oLduğunu kanıtLadı.. Çok iyi top tutan pas atan bi oyuncu.. Arda tutukdu sonLara doğru açıLdı.. KeweLL yine aynı LaubaLiLiğini devam ettirdi oyunda.. 2. Yarı oyuncusu oLdugu apaçık beLLi.. Caner'e ben Rijkaard'ın yerinde oLsam forma yüzü göstermem.. Zaten H.BaLta'dan da zor aLır o formayı.. Bütün kaptırıLan topLarda hataLı pasLarda iLk isim Caner Erkin'di.. Emre Aşık yine harikaydı.. Mustafa Sarp biraz vasattı.. Kasımpaşa'nın bütün çirkefLikLerine rağmen eze eze yendik..
HeLaL oLsun AsLanLara ..

+1

Futbol yerine voleybol maçı olsaydı kasımpaşa hayatta kaybetmezdi !

Ali Güneş: "Yalan söylemeye gerek yok!"

Galatasaraylı futbolcuların penaltı beklediği pozisyonun başkahramanı olan Ali Güneş, olayı anlattı..
"Dönen topa kafamla müdahale etmeye çalıştım ancak uzanamadım ve elle müdahale ettim.. Burada yalan söylemeye gerek yok. Hakem bunu görmedi ve hata yaptı.. Bundan sonra hakem genelde takdir haklarını hep Galatasaray'dan yana kullandı.. Herkes gördü kırmızı kart ve penaltı. Kırmızı kart verilmeyeceğini düşünüyorum Kewell'la olan pozisyonda. Arda geldi sordu, "El var mı ağabey?" diye, ben de var dedim"

GoLden Sonra GS TribünLerindeki Sevinci Görmek GüzeLdi.
Bize Rakip DeğiLLer TripLerinin Yerini Endişe ALmışken Son DakikaLarda Maç Koptu.
GS Taraftarı Tiye ALmadığı Takıma Peş Peşe AtıLan GoLLere ÇocukLar Gibi Sevindi.
Skor Bu Gün K.Paşa Lehinede OLabiLirdi KonuşuLanLar Daha FarkLı OLurdu.
Umarım GS Bu Maçtan Bir Ders Çıkarır ve Bütün RakipLerini Ciddiye ALır.
Nonda SağoLsun...

maçı kazandık diye bu hakemin peşini bırakmamalı yönetim bugün bize yarın herkese sağlam ceza almak için umarım elinden geleni yapar bizimkiler...

Geri