Kartal komada!

bizim dezavantajımız chelsea maçı öncesine denk gelmesi..inş zico oyuncu dinlendirmez bu maç için..stresi yüksek bir karşılaşma olacak.beşiktaş kazanamassa şampiyonluk başka bahara kalacak,fener kazanmassa cimboma yarayacak.umarım sadece derbi konusulur 2takıma da başarılar.

çok dogru söylüyorsunzu ben de galatasarylıyım ama dublelove sürekli tahrik edici ortam agerici şeyler yazıyosun sırf bu bölümde degşl forumun genelinde bı şekilde davranışların çok fazla dikkatli olmanı öneririm yorum yapma hakkın elbet var ancak uslubuna dikkat et alaycı tavarlar ve tahrik edici şeyler yazmaktan biraz geri dur...[/QUOTkesinlikle haklı

evt aynen öyle bi baktım tv ye üst köşede 1-1 yazıyo tamamı dedimki ist. atar bir tane daha dediğim oldu :D ama arkadaşların da dediğ gibi süper lig ile şampiyonlar ligini bir arada götürmemiz zor olacaktır kesinlikle

olmayacak zamanda olmayacak bir kırmızı kart.hiç gereği olmayan acayip bir hareket.Ama yinede 10 kişi de olsa yenmeliydik.yazık oldu

Sorumsuz Bobo

Bir futbolcu düşünün yaptığı aptalca ve sorumsuzca bir hareketle takımını yakıyor. Beşiktaş şampiyonluğa giderken ve geride sadece yedi hafta kalmışken bir oyuncusunun böylesine bir davranışı kabul edilemez. Göstere göstere, üstelik takımı hücum ederken hakemin gözü önünde "Gör de beni at" dercesine hareket yapıyor.
Beşiktaş, dün gece maça kötü başladı. Üstelik defans hatasından kaynaklanan pis de bir gol yedi. Hatta ilk 15 dakikaya baktığımızda Beşiktaş'ın defans hatalarından Büyükşehir farkı arttırabilirdi de. İlk yarının ortalarından itibaren maç dengelendi. Bu sefer Büyükşehir hata yaptı ve Holosko'nun takipçiliği Beşiktaş'a beraberliği getirdi. Beraberlik golünden sonra da Beşiktaş iyi oynuyordu. Özellikle sağ kanat, Holosko ve Ali Tandoğan ile iyi işledi. Ne olduysa ilk yarının sonlarında oldu. Bobo'nun bir yanlışı Beşiktaş'ı bir kişi eksik bıraktı.

HAKEM MAÇI ÇOK İYİ YÖNETTİ
İkinci yarı yani koskoca bir 45 dakika Büyükşehir'e karşı bir kişi eksik oynamak kolay değil. Aslında Beşiktaş ikinci yarıda da, pozisyon buldu. Ne var ki, 11'e 10 oynamak hem taktik hem de fizik olarak çok önemli bir dezavantajdır. Ve bu dezavantaj Büyükşehir'e maçı kazandıran golü getirdi. Beşiktaş şampiyonluğu kaybederse bunun baş sorumlusu kendini birşey zanneden, kabadayı gibi oynamayı futbol oynamak zanneden sorumsuz oyuncularıdır. Geçen hafta İbrahim Toraman atıldı, bu hafta oynayamadı. Aynı mevkinin adamı Cisse zaten yok. Mecburen oynayan Serdar Özkan da oynadığı yerin hakkını veremedi. Sonuçta Beşiktaş çok ciddi bir yara aldı. Belki de bu yaranın bedeli şampiyonluk olacak.
Hakem Hakan Sivriservi, çok iyi bir maç yönetti. Kimse 'hakem' demesin. Verdiği kararların çoğu isabetli. Bobo'yu haklı attı. Ve Bobo'ya gösterdiği kırmızı karttan sonra da, bu kararının altında ezilmedi. Kısaca belki de hakem, sahanın en başarılı isimlerinden biriydi.

a3ffaq.jpg

http://www.sabah.com.tr/cakar.html

fenerli ve cinconlu arkadaşlar baya yara yapmışlar içlerinde bizim liderlik koltuğunu almamızı ki görüorus ki en ufak bir yenilgide hepsi buraya doluştu :)

fener maçında fair play falan istemiorus fener maçından 3 puan alın gerekirse takım 3 kişi kalsın heç sorun deil

bunun böyle olacağı belliydi. dostlar futbol oynamıyoruz biz. son dakikalarda gelen bireysel yeteneklerle veya öyle böyle alınan puanlarla suni bi birincilik tercihim değil. çekirge 1 sıçrar iki sıçrar.. geçen hafta trabzon a 3 atıık ama adamlar bizi kendi evimizde hapsediyordu. bu hafta da gördük ki oyun çok kötü. bobo yazık etti takıma o ayrı konu ama, şampiyonluk kovalayan bi takımsak 10 kişi de 9 kişi de kalsak asılıcaksın ve o maçı alacaksın. malesef dün furbolcularımızda o hırsı göremedik. delgado saman alevi. holosko ve nobre ile bi yere kadar. ibrahim akın efendi 3 kişinin arasından gelen pası gol yaptı kahraman oldu.necati efendi kafa vururken 3 saniye top bekledi kafama gelsin diye. kendimiz ettik kendimiz bulduk. ayrıca; ali tandoğan ve ibrahim üzülmez bu takımda değişmez oyuncuları olduğu sürece işimiz zor. mücadele ile olmuo bu işler, ok iyi niyetle koş savaş tabi ama,ben de amatörüm ben de 90 dakika koşarım ama yetenek lazım üretmek lazım.. fener maçını almadan bu durum düzelmez, galip gelirsek eğer hem bu sisli havayı dağıtırz hem e o moralle sivas engelini de aşarız. ben de çok istiyorum şampiyonluğu ama azcık da futbol seyretmek istiyorum.

yalnız bir şeye değinmek istiyorum.bjk nin yediği o son dakikalarda gelen gol...yok böyle basit bi gol...adam altı pas'a kadar elini kolunu sallaya sallaya geliyo,ortasını hiç acele etmeden rahaaat rahat yapıyo. kalenin sadece 2 metre önünden necatiye sadece dokunmak kalıyo..defans seyrediyo bu arada tabii..bilmem dikkatinizi çekti mi? bir GALATASARAYLI OLARAK TÜRK FUTBOL TAKIMLARININ şöyle basit goller yemesine uyuz oluyorum..sanki amatör mahalle maçı yapıyolar..sonra neden TÜRK futbolu ilerlemiyo..ilerlemez tabii...

herşey altüst oldu... şampiyonluk yarışında yenildiğimiz takıma bakın..

araghorn-g kardeş bu takım dedigin feneri yendi berabere kaldı ve biz haftaya fenerle karşılacaz bunu unutmayın şimdi bagırıp cağırmak değil hepsi üstümüze gelcek ama bizim yapmamız gereken belli bu takıma sahip cıkmak unutmayalım bu takım liverpool u marsilyayı yendi lütfen unutmayalım nasıl iyi günde omuz omuzaysak kötü gündede omuz omuza olmalıyız saygılar

Dün maçtaydım sahadaki oyuna mı yanayım, tribündeki kavgaya mı yoksa kenar yönetiminin beceriksizlğine mi bu haftaya bir sünger çekip haftaya bakmak lazım ve son söz İNANMAYAN TARAFTAR İNÖNÜYE GELMESİN

valla bjk için acayip kritik bir mücadeleydi hakettiği bir skordu bunu söyleyebilirim biz lider olduk ama önümüzde bjk maçı var iyi olan kazansın ve lider olsun başka sözüm yok

ya neyin karamsarlığı ben anlamıyorum ki sanki küme düşmüşüz bu takımın haftalardır oynadığı futbol bu zaten..büyükşehirin bu sezon 3 büyüklere karşı sergilediği performansta belliyken üstelik şuanda lider olan fenerden 2 puan gerideyken içinde bulunduğumuz durum ne bizim için içimizi karartacak kadar nede hackhellde kendi takımından çok Beşiktaş bölümünü takip eden fenerli ve gsaraylıları sevindirecek kadar kötü daha ligin bitimine çok var ve bu köprünün altından daha çok sular akar

Geri