bunun böyle olacağı belliydi. dostlar futbol oynamıyoruz biz. son dakikalarda gelen bireysel yeteneklerle veya öyle böyle alınan puanlarla suni bi birincilik tercihim değil. çekirge 1 sıçrar iki sıçrar.. geçen hafta trabzon a 3 atıık ama adamlar bizi kendi evimizde hapsediyordu. bu hafta da gördük ki oyun çok kötü. bobo yazık etti takıma o ayrı konu ama, şampiyonluk kovalayan bi takımsak 10 kişi de 9 kişi de kalsak asılıcaksın ve o maçı alacaksın. malesef dün furbolcularımızda o hırsı göremedik. delgado saman alevi. holosko ve nobre ile bi yere kadar. ibrahim akın efendi 3 kişinin arasından gelen pası gol yaptı kahraman oldu.necati efendi kafa vururken 3 saniye top bekledi kafama gelsin diye. kendimiz ettik kendimiz bulduk. ayrıca; ali tandoğan ve ibrahim üzülmez bu takımda değişmez oyuncuları olduğu sürece işimiz zor. mücadele ile olmuo bu işler, ok iyi niyetle koş savaş tabi ama,ben de amatörüm ben de 90 dakika koşarım ama yetenek lazım üretmek lazım.. fener maçını almadan bu durum düzelmez, galip gelirsek eğer hem bu sisli havayı dağıtırz hem e o moralle sivas engelini de aşarız. ben de çok istiyorum şampiyonluğu ama azcık da futbol seyretmek istiyorum.