karsı pc'nin msn konusmlarını kaydetmek istiyorum acil yardım!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya dostum bişey sorcam sen turkojan la ortakmısın yoksa sadece onumu kullanmayı biliyon yanlış anlama aylaşımlarını çok beğeniyorum hatta bana bir konuda yardımcı bile olmuştun

ama heryerde de o önerilmez ki o çok basit bir yapıya sahip portable değil rogram olarak kurmak gerekiyor ayrıca çok zor fud oluyor (runtime da) hatta olmuyor mutlaka dll ler bi süre sonra kendini ele veriyor tek artısı ekran görüntüsünü kesintisiz alma başka yok
ondan daha iyi hatta friwallar ı ve av leri devre dışı bırakan ve kullanımı çok daha kolay trojenler var neden turkojan?
kendi trojenini bile yaabilir ayrıca sadece konuşmaları istiyo çok basit bir keylogger bile kullanabilir hem port la sabit ip ile de uğraşmaz

bu arada turkojan ın fiyatı 300 350 ytl teslimi haftalar buluyor resmi sitesinde arayı ödemesine rağmen rogramı alamayanlar var (yani uzun zaman geçmesine rağmen) yazılarını okudum e satın almazsan normal server ı her anti yakalıyor artık yakalamayan yok satın alınsın diye site kendi dağıtıyo av firmalarına

Emin ol hacke verdiğim süreyi hiçbirşeye vermedim.. Bak arkadaşım ima ettiğin bir trojanı bulup veya yapmayı bu halde yapamaz... Belli ki bu işlerle hiç alakası olmayan biri. Trojan kullanımı gerçekleştiremez.. Ordan burdan indirdiği ile de sadece kendine zarar verir.. Bana kalsa msn adresini vermesi yeterli benim için... Turkojan diğerlerine rağmen kullanımı daha kolaydır.. Uzun süre kontrole gerek yok İşini halledebilecek kadar rahattır... Kendine zarar vermeden yeni başlayan biri için en uygunudur... Sen diyorsunki Git trojan üret =)..

Ayrıca sen o turkojanı nerden temin ettiysen bilemem Benim kullandıklarımda herhangi bir sorun yok 1aydır bağlantıyı koparmadım.. Gerekli bilgileri buluyor ve kullanıyorum...

Keylogeri yedirmesi için bilgisayara sızmasının gerek olduğunu biliyorsun sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri