karsı pc'nin msn konusmlarını kaydetmek istiyorum acil yardım!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdf28

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar msnde kız arkadasımın baskalarıyla yaptığı konusmaları öğrenmek istiyorum acil yardıma ihtiyacım var lutfen yardımcı olursanız sevinirim :aşk arkadaslar lütfen yardımcı olun ACİL!!!

Bende Tayip Erdoğanın Kimlerlen Konustugunu Örenmek iştiyom Ama Nafile :D
Senin İşin Daha Daha Kolay Eğer Kız Arkadaşın Pc Nin Sanal Güvenliğine Önem Vermiyosa Bir Tür Keyloggerle Örenebilirsin bunun İçin Sana mutlaka yardımcı Oluncaktır Kolay Gelsin.

saolasın arkadasım bu keylogger hakkında yardımcı olursanız sevinirim cunku acil ihtiyacım war

eğer bilgisayarını sende kullanıyorsan zaten kolay: msn konuşmalarının kayıt edildiği yerden aynen herşeyi görürsün...

ha yok senin kullanma imkanın yoksa işin biraz zor...
bir keylogger yedirmen lazım yada pcsine girmen lazım...
forumda bi sürü keylogger konusu var, biraz araştır bişeyler bulursun

saolasın adamamım ama malesef benm kullanma imkanım yok bilgisayarını su keyloggerlar hakkında ayrıntılı bilgi werecek yokmu nasıl kullanılır ne işe yarar?

arkadaslar bide şifreyi biliyorum bu bi işime yararmı

arkadaslar lutfen bakıpta yorum yapmadan gecmeyin acil ihtiyacım war yardımlarınızı bekliyorum

sevgilinin bilgisayarında plus live yüklüdür bi gün giit aniden konuşma geçmişine bak ya da internetten araştır sevgilin sana güvenir turkojan yedir... istediğini yapabilirsin..

Fakat hackhell.com da hack vb. program döküman paylaşımı yasak...

slm arkadaslar msnde kız arkadasımın baskalarıyla yaptığı konusmaları öğrenmek istiyorum acil yardıma ihtiyacım var lutfen yardımcı olursanız sevinirim :aşk arkadaslar lütfen yardımcı olun ACİL!!!

dostum rus hacerlardan yardım al:):):):) eger kız ark ının pc sine girmek istiyosan sana çok ii bi önerim olcak.. öncelikle kız ark ından şüpheleniyosundur demektir. en kısa yolu ondan ayrıl :):):)::):):)

bu kadar paranoya yaptıysan ayrıl kardeşim :D :D :D
uğraşma derim :D :D

arkadslar saolun ama gercekten ihtiyacım war emin olmam lazzım ben sizden hack dosyası falan istemiorum zaten sadece bana yontem soyleyin yetrli

kardeş şüpelenmeyi bırak git evine benimsin de al getir

bana kalırsa önce kendinden şüphelen. Belki de düşündsüğün gibi gerçekten başka erkekle konuşuyor. Ama sen de acaba aynı şeyi yapıyormusun? Sadece fikrimi söledim. Gerisi size kalmış...

dostum rus hacerlardan yardım al:):):):) eger kız ark ının pc sine girmek istiyosan sana çok ii bi önerim olcak.. öncelikle kız ark ından şüpheleniyosundur demektir. en kısa yolu ondan ayrıl :):):)::):):)

sonuna kadar haklısın arkadaşım. Eğer şüphen varsa sık kafana ayrıl:vur
unutmaki şüphelerin seni herzaman çıkmaza sokar . bügün pc takibi yarın ne olacak peşine adam mı takacan sokakta ne yapıyo diye . iyi oldu olacak birde dinleme cihazı yerleştir kıza 7/24 takip et. boş ver kardeşim kurtul bu kuruntularından

Benİm De Bİr Aralar BÖyle Bİr Sorunum OlmuŞtu....bİlİyorum Bİzden İstedİĞİn Bu DeĞİl Ama Sana YapabİleceĞİm Tek Yardim Bu...sonu Yok Bu Paranoyanin ....kendİne YakiŞani Yap Birak Gİtsİn...

aynen kardeşim bende de vardı..bu keylogerlarla çok uğraştım..herşeyi hazırladım msnden tam yediriyordum vazgeçtim,direkt ağzıma geleni söyledim..ama hala bu paranoya devam ediyor küçük de olsa..ben bırakamadım yol yakınken bırakabilyosan bırak kardeşim..en iyi çözüm bu!!!

Eger sana tum ictenligiyle yapmiyorsa arkandan is cevirebilecek hissine kapilmissan zaten o kizdan sana hic bir sekilde ne koy olur ne kasaba.Ver yolu gitsin ucan kusun kanadini kirma.

arkadslar hepinizden allah razı olsun belki dediklerinizde halısınız ama benm mutlaka öğrenmem lazım biteceksede emin olarak bitirmek istiyorum belki o zaman ondan vaz gecmem daha kolay olacak bide trojan pek işe yaramıyo surekli antiviruse yakalanıo baska daha basit ve etkili cözümler olan arkadaslar warsa lütfen paylassınlar herkese fikirleri için cok tskkr ederim

arkadslar hepinizden allah razı olsun belki dediklerinizde halısınız ama benm mutlaka öğrenmem lazım biteceksede emin olarak bitirmek istiyorum belki o zaman ondan vaz gecmem daha kolay olacak bide trojan pek işe yaramıyo surekli antiviruse yakalanıo baska daha basit ve etkili cözümler olan arkadaslar warsa lütfen paylassınlar herkese fikirleri için cok tskkr ederim

ben Turkojan dedim.. Anti-Virüs yazılımı Yüksek olasılıkla yakalayamaz....

ΜεтάĻïڪţ;3913207' Alıntı:
Turkojan'ı araştır o halde...

ya dostum bişey sorcam sen turkojan la ortakmısın yoksa sadece onumu kullanmayı biliyon yanlış anlama aylaşımlarını çok beğeniyorum hatta bana bir konuda yardımcı bile olmuştun

ama heryerde de o önerilmez ki o çok basit bir yapıya sahip portable değil rogram olarak kurmak gerekiyor ayrıca çok zor fud oluyor (runtime da) hatta olmuyor mutlaka dll ler bi süre sonra kendini ele veriyor tek artısı ekran görüntüsünü kesintisiz alma başka yok
ondan daha iyi hatta friwallar ı ve av leri devre dışı bırakan ve kullanımı çok daha kolay trojenler var neden turkojan?
kendi trojenini bile yaabilir ayrıca sadece konuşmaları istiyo çok basit bir keylogger bile kullanabilir hem port la sabit ip ile de uğraşmaz

bu arada turkojan ın fiyatı 300 350 ytl teslimi haftalar buluyor resmi sitesinde arayı ödemesine rağmen rogramı alamayanlar var (yani uzun zaman geçmesine rağmen) yazılarını okudum e satın almazsan normal server ı her anti yakalıyor artık yakalamayan yok satın alınsın diye site kendi dağıtıyo av firmalarına

offf off arkadslar yalvarırım yardımcı olun ben sze elimde olanları soylim siz bana yardımcı olun Msn şifresini biliyorum bu bi işime yaramaz mı trojan denedim n-keyloggerdan av yakaladı ole amacım buyuk caplı bişey değil ben sadece msn konusmalarını oğrenmek istiyorum walla mumkunse keyloggersız trojansız bi yontem warsa paylasalım arkadaslar bu arada iyi kotu yorum yapan yardımcı olmaya calısan herkese cok tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri