karnem.net öğenci şifreleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onu okuldan alıosun dostum en azındna bizim öyle :S
okulun sitesi oraya bağlı :s

bir ara sql injection vardı güzelde alınabiliyordu fakat şimdi alınmaz sanırım birde alakasız şifreler veriyorlarmış benim karnem.net şifrem yok diye tam olarak bilemiyorum yinede daha fazla araştırman lazım

Cogunlukla ögrencinin okul numarası karne.net giris sifresi oluyor...

4-5 ay önce bi arkadaş vermişti . ama milli eğitim bakanı Hüseyin Çelik 'in şifresini vermişti . Ben girmiştim orada " Hoşgeldiniz Hüseyin Çelik " yazıyodu . Türkiyedeki kayıtlı tüm okullardaki öğrencilerin notlarını görmüştüm yaa

bypass' Alıntı:
Cogunlukla ögrencinin okul numarası karne.net giris sifresi oluyor...

sallama walla benım lıse zamında şifrem 1645f2e idi düşünün artık :)

4-5 ay önce bi arkadaş vermişti . ama milli eğitim bakanı Hüseyin Çelik 'in şifresini vermişti . Ben girmiştim orada " Hoşgeldiniz Hüseyin Çelik " yazıyodu . Türkiyedeki kayıtlı tüm okullardaki öğrencilerin notlarını görmüştüm yaa

:eek: şifre ne idi ...

membakan lı falan bişiydi ama artık girilmiyo . değiştirilmiş

sql injection yemiyor zaten artık en iyi yöntem brute force

SİTE UÇMUŞ :d

kolay gelsin.. bence karnem.net ile uğraşmak yerine müdür yardımcısnın bilgisayarına bir şekile keylogger sokmakla uraşabilirsin piyasada bir çok a.v nin tanımadığı keylogger mevcutt nası sokcam dersen .. ya nöbetçi olduun bi gün elle yada mailler msn le falan halledersin müdür yardımcıları mal olur zaten anlamazlar öle şelerden

Birisi yanLis bir konu acmis Herkes Pesinden YanLis Yapmis... yanLis Yere aciLmis Konu kiLit !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri