Karnede Kaç zayıf olunca kalınıyor?

üniversiteye girmeyi düşünüyorsan yükseltme sınavlarına girip bu notları yükseltmen faydana olacaktır
mevcut durumda bu notlarla geçersin tabi ama gidişat çokta iyi değil

arakdaşlar ben Tm seçicem ama matematiğim bir ama Tm derslerinin ortalaması 2.5 oluo ortalama yükseltme sınavına giricekmiyim yoksa direk lise2 ye gidicekmiyim bilgi verirmisinz

ben sınıfımı geçeyimde o bana yeter

Artık Kolay Sınıf Geçmek Walla Babamı görüom benım okulum için Hep Çalısıyo Ona layık bi karne vermem lasım allahtan ortlamam 4.48 gelıo taktiri kacırıyom ama babam onada şükür diyo walla bilmiyorum Seviyorum babamı ... Lütfen Ailelerimizin kıymetini bilelim biz burda netteyz ama babam harıl harıl calısıyo .... Bu yazda Bir iş bulup calısmayı düsünüyorum TEŞEKKÜRLER yazı Tatille Geçirmeyin bence yararlı bir cok şeyt awr:

ben lise 1 öğrencisiyim ilk dönem 3 tane 1 1tanede 0 vardı ikinci dönem 3 tane biri kurtardım ama 0 olan ders kimya dersi sadece o var sınıfı geçermiyim.

geçersin kardeşim

öncelikle mesela atıyorum matematik 3 geldi matematik haftada 5 saat ise kredisi 5*3ten 15 yapar

bu şekilde tüm derslerin kredilerini bul ve topla sonra toplam haftalık ders saatine böl eğer 2.50 veya 2.50yi geçiyorsa 2den fazla zayıfın yoksa geçersin...

arkadaşım ortalama önemli. eger senin notlarının ortalaması okul ortalamasının üstündeyse sorun yok demektir. geçersin. eğer altındaysa hocalara baglı. kurtarma yazılısı yaparlarsa bir şansın var. yok yapmazlarsa kurula gidersin. kurulun kararı geçerli olur. kalsın derlerse kalırsın geçsin derlerse gecersin. olay bu yani...

*เlкєг;3031630' Alıntı:
arakdaşlar ben Tm seçicem ama matematiğim bir ama Tm derslerinin ortalaması 2.5 oluo ortalama yükseltme sınavına giricekmiyim yoksa direk lise2 ye gidicekmiyim bilgi verirmisinz

matematiğin zayıfsa fen bölümüne gidemssin ea ya deil.merak etme sen ea dasın dostum..

Ulen biz üniversteliyiz 1 dersten sorumlu oluyoz sen ünive geline yandın gülüm:D

Geri