Karnede Kaç zayıf olunca kalınıyor?

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
LİSE
??Ltfn bilgilendirin bu konuda beni? Kac 0 olunca kalınıyor kac 1 olunca geçiliyor öğrenmem gerek.

Benim Notlar Su:

Dil Anlatım = 55-66-70
Edebiyat=49-51-52
Tarih=28-51
Din=45-45
Mat= 05-05-30
İngilizce=75-45-20
Biyoloji=45-45
sağlık=70-60
Beden=100-100
Coğrafya=45-45
Fizik=10-10
Kimya=39=57

ark 3 tane zayıfın olunca ortalam yükseltme sınavlarına giriyon 11 sınıfsan sorumluluk sınavlarıan giriyon eğer 3 tane zayıfın var ama kredin yetiyo yada diploma noyun 2.50 o zman ortalamayla geçiyon

Yeni yasa düzenleniyormus o yasaya görede 5 zayıfı olan kalıcakmıs

3 tane zayıfım var 2 tanesi 0 geçmem imkansız gibi birşey değilmi ): ):

ark okulun belirlediği bir kredi ii olur 3 zayıfın olmasına rağmen kredin yetiyosa ortlamayla geçmiş olursun eğer yetmıyosa ağustosta ortalama yükseltme sınavları düzenlerler ordada en fazla 3 dersin sınavına girebilirsin

иo escape;2994936' Alıntı:
Yeni yasa düzenleniyormus o yasaya görede 5 zayıfı olan kalıcakmıs

Kardeş bu yasa ne zaman cıkıcak 13 hazirandan önce cıksında yeter bana

hocalarından sözlü notu iste belki geçirirler:)

bilgileriniz için sağolun ):

vala benim 2 zayıfım var ama ortalamam 3.45 :D
geçiyorummmm:D

benım zamanımda 5 zayıfın olsun ortalaman 2.80 olsun gecıosun ama 3 zayıfın olsun 2.50 olsun 3 zayıfı olan kalıyo 5 zayıfı olan gecıyodu cok sacmaydı.. zaten kaldırıldı o sıstem

Hepiniz Sağolun Suanda 2 Tane 0 gözüküyor yani 1 olunca sorun yok ama 0 olunca kafalar karısıyor onu soruyorum 0 olunca direk kalınıyormu ):

kalırmıyım yani ?

Ya 0 1 fark etmez .. anadolu liselerinde 3.00 ortalama olsun direk geciosun 5 zayıfta olsa 3 ü tuttur gecıosun düz liselerde bu ortalama 2.50 Eğer ortalaman tutmuyorsa ve 3 zayıfın warsa ortalama yükseltme sınavına gireceksin 3 taneden 1 rini weremessen kalıosun 5 tane zayıfı olan arkadas en fazla 3 tanesine girebilir 3 ünüde wermesi Lasım 6 zayıf gelırse Direk kalıosun... Teşekkürlerr.

zorunlu derslerden kalmazsan eğer dil ve anlatım gibi vs.. ortalama puanın 2.50 ise yada daha fazlaysa her türlü geçersşn zayıfın olsada..

cok tesekkür ederim 2.50 yi geçiyor sanırım cuma günü göreceğiz bütün sonucları inşallah gecerim 0 olunca direk kalınıyor diye birşey duydum ):

Bende anlamadım ne ettiğimi ):

Geri