KaRma yeniden Smod

Hayırlı Olsun, Kolay Gelsin...

hayırlı olsun KaRma

Adı yeter KaRma bu :D

hayırlı olsun
başarının katlanarak devam edeceğine hiç şüphem yok...

Hayırlı Olsun KaRma senin adına tekrar sefindim...kolay gele

hayırlı olsun hiç de söylemiyosun ;P

Hayırlı ugurlu Olsun Kardesim.Çavuş Saten Sensiz Olmuyo Bunun şerefine bi pre Alalım senden :D

Lamagro Benim aramın kötü olduğu kişiLer çok nadirdir.. Seninle bi sorunum yok benden almak istediğin samimiyet için önce onu hakedecek bi tavrın olması lazım sadece senin değil benimde sana karşı aynı tavır içinde olmam lazım.. en son seninle msn'de olan konuşmamda bana karşı sarfettiğin sözlere karşılık benim sana karşı bi samimiyet beslememi bekleme belki bana msn'de ne söylediğini unutmuş olabilirsin hatırlamak istersen msn'den fLn'da siLmedim musait bi zamanda söylerim.. ama şahsi bi problemim yok her hackhell uyesi gibi birisin gözümde bi ayrım yaptıgım yok kimseyi ne kendimden üstün görürüm ne de aLçak.. iyi diLekLerin içinde teşekkür ederim..

Diğer mesaj yazma zahmetinde bulunan arkadaşlarada teşekkür ederim.. tekrar hayırlı olsun.

Benim tek hatam herkesi kendim gibi sıcakkanlı gormemdir karma ben asla yabancılık çekmem bu birazda ailem yüzünden çok şehir gezdim artık her insanı çabuk benimsiyorum arkadaş olarak..
Ne söylediğimi hatırlamıyorum ama bu samimi görüşüme dayanarak söylemiş olabileceğimi tahmin ettiğim şeyler var.. eğer bunlardan biriyle ve seni kırdıysam gerçekten özür dilerim bu konuyu konuşup halletmeyi çok isterim 3 günlük dünya bugün varız yarın.. meçhul..
Ama inan ki içimde kotu bi niyet yoktur bunu bilmeni isterim bazen sinirli olabiliyorum kızgın olabiliyorum ama bu hayata kesinlikle arkadaşlarıma değil bora abi bilir problemlerimi kaldıramıyorum..
Yinede kırdığım için seni özür dilerim bilirim özür dilemekte affetmek kadar büyük bir erdemdir.. hayatta bu sitede ömrün boyunca sorunsuz sağlıklı bir yaşam geçirmen dileğiyle..

hayırlı olsun ;)

Geri