Karl-Heinz Feldkamp İstifa Etti!!! (TEK BAŞLIK)

GSİBRAHİM

Banned
Reaction score
0
:clapZUAHHA OLEY BEE!

Duyuru: Karl-Heinz Feldkamp

Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.
Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır
Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.
2qu20dk.jpg

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.
Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Kaynak : Galatasaray.org

:biggrin:durdurun:clap

Şimdi Gördüm Havalara Uçtum !
Beyinsiz Ahmet Akcan

en büyük engel kalktı önümüzden.

And İçtik Şampiyonluğa!!!

EDİT:
Kalan maçlar için Hagi ile anlaşıldı.

Son dakika olarak kanal 24 girdi

bugün cok cok iyi başladı !
inşallah kesindir

hackhell bugün üye oldum bomba gibi haberle başladım çok uğurlu bir Site yaa

Galatasaray.org Da Mı Bu Haber Siteye Girilemiyo Sanırım Aşırı Yoğunluk Var :D Site Rekor Kırıyo Olsa Gerek :D

bu haber doğrumu arkadaşlar yani olaca şeymi 6 hafta kala maçların bitimine yani bir galatasaraylı olarak kabul etmiyorum böyle bir olayı yakışmadı bize

:eek:hakardadaşlar haber doğru:eek:ha

Duyuru: Karl-Heinz Feldkamp

,
Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

9i8ffs.gif

Ligtv De werdi Ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeee Gs Bir batakLıktan KurtuLdu ...

İşallah GüzeL Bir teknik adam geLirrr.

Flaş! Galatasaray'da şok!

Flaş Flaş Flaş! Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Feldkamp'ın istifası, sarı kırmızılı yönetim kurulu tarafından da kabul edildi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Karl-Heinz Feldkamp'ın yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa ettiği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir. Karl-Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir.

Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen - Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır. Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir. Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl-Heinz Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz."

DHA

Galatasaray'da Kalli Depremi!!!

Galatasaray'a geldiği günden bu yana tartışma konusu olan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, yönetim ile yaşadığı fikir ayrılığını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

28402.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, görevinden istifa etti.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Alman teknik adamın yönetim ile yaşadığı fikir ayrılığı nedeniyle istifa ettiği belirtildi. Yönetimin de Feldkamp'ın istifasını onayladığı belirtildi.

Öte yandan takım antrenörü Ahmet Akcan'ın da yönetim tarafından istifasının istendiği ve pazar günü yapılacak Gençlerbirliği maçına götürülmeyeceği açıklandı. Gençlerbirliği maçına Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekibin takımın başında yer alacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, "Karl-Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir. Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır. Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir. Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

22 Mart'taki Olağan Genel Kurul'da Galatasaray Başkanlığına seçilen Adnan Polat, daha önce yaptığı açıklamada Feldkamp'ı gelecek sezon teknik danışman olarak kadroda tutacaklarını söylemişti.

NTVSPOR ve Ajanslar
5 Nisan 2008 Cumartesi

galatasaray için hayırlı olur umarım :))

Pazartesi günü yeni hocanın Floryada olması bekleniyor,NTV ajanslarından geldi bu haber Morinho olabilirmi :)

bundan kötüsü olamazdı..gitmesi iyi..takımın tadı kaçalı aylar oluyor,geç veirlmiş bir karar ama olsun,önümüze bakalım..yemişim onun disiplinini ilkesini=Pyıldızları küstürdü hep

Geri