Karikatürler Bölümü Şikayet/İhbar Hattı..

verdiğin linklerde araLarında veriLenler var itirazım yoK.
Ama sana böyle konuları kolayca kapatma demek istiyorum.
Bas tacı bölümü takip edenlere. ama bizde epeydir burada oldugumuz icin bizde ara sıra karikatüre
takılıyoruz. senin isin daha iyi biLirsin ama 7-8 tanesi veriLdi die 29 tane resimli olan konuyu kapatma
derim. cunku bir emek uğruna acılıyor okadar uğrasılıyor. hepsi de veriLmis degiL ya.

Simdi veriLenleri siL diecem ama hep sana is olucak, hemde yeri geliyor 1 sene önce acılmıs konular 200.000 geLdi yeni üye olarak. bence bir bütün halinde kaLmasını istiyorum. yokSa böyle yaptıkca
böLüme zarar veriLdigi kanısındayım. cunku benim böLüme biLe adam icinde 3-4 resim olan konu
veriyor. sırf kalbi kırılmasın icinde veriLmeyenler de var diyerek konuyu acık bırakıyorum.

bence biraz dusunup, smodlardan konuyu geri getirmen icin ricada bulunacagını ümit ediyorum.

arkadaşım bölüme biraz bakarsan ugrasıp genelde verilenleri silerim konu kalır..

fakat senin konunun hepsi verilmişti verdigim linkler dışındada verilen konular var...

29 karikatür 29 farklı konuda verilmişse 29 link demekki... bunu bukadar konuda bulmamı istemen zaten mantıklı deil

sitede modsun belli bi yere gelmişsin bi konunun bu kadar önemli olmaması lazım

şikayet ihbar hattına bakarsan bölümde senden başka şikayetci olanda yok..b yüzden bölüme endişelenmene gerek yok :goz:

BöLüme coq güzeL bakıyorsun belli ..
bakalımda göreLim .. Rast geLe ..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=388394 bu konu derhal silinmeli yada kapatılmalı milletin kutsalıyla dalga gecmek hem formumuza yakısmaz hemde tartısmalara sebeb olabilir hemde cok saygısız karikatürler var gereğinin yapılmasını rica ederim

umarım siyasi görüşler bir kenara bırakılır ve gereği yapılır...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=388394 bu konu derhal silinmeli yada kapatılmalı milletin kutsalıyla dalga gecmek hem formumuza yakısmaz hemde tartısmalara sebeb olabilir hemde cok saygısız karikatürler var gereğinin yapılmasını rica ederim

umarım siyasi görüşler bir kenara bırakılır ve gereği yapılır...

Seninde gördüğün gibi bölündük volki kardeşim :goz:

Ne kadar beğenmezsende sanata saygı duyacaksın. Başka çaresi yok. Ben bu forumda şeriat çığırtkanlığı yapanlarıda görüyorum. Ama kimseye şikayet etmiyorum.

Seninde gördüğün gibi bölündük volki kardeşim :goz:

Ne kadar beğenmezsende sanata saygı duyacaksın. Başka çaresi yok. Ben bu forumda şeriat çığırtkanlığı yapanlarıda görüyorum. Ama kimseye şikayet etmiyorum.

peygamber efendimizin(sav) karikatürünü yapanlarda mı saygı duyalım onlarda sanat yaptıklarını iddia ediyolardı. ben seni şikayet etmedim konun kapatılmasını istedim çünkü hem sana göre kutsal olmayan bişey baskasınına göre olabilir ki öyle bu konun ne kadar hassas oldugunu biliyosun hem senin kişiliğinede yakısmaz bu tarz seyler öyle tahmin ediyorum yarın bir gün gelir densizin adinin biri gelir ulu önder Atatürkle ilgili saygısız karikatür koyunca onadamı saygı duyalım bence kapatılmalı konu

ordaki karikatürler tamamen yasaldır!..çeşitli dergilerde ve gazetelerde yayınlanan karikatürlerdir!..ki içlerinde erdil yaşaroğlu'da var!..yani açılan konu son derece meşrudur bu konunun kapatılmasının hiç bir haklı yanı olmaz!..

vamosunda dediği gibi bölümde her zaman hergörüşten karikatür var :goz:

www.tinypic.com'a giriyosun :goz:

vg4rqg.jpg

sonra göz atı tıklayıp resim klosörünü buluyosun

eqnnl0.jpg

upload now'u tıkladıktan sonra üzerinde ımg kod yazan linki kopyalayıp yapıstırmak istedigin yere yapıstırıyosun :goz:

288usuv.jpg

Geri