YaRpAK.
New member
- Reaction score
- 0
Kaynağa Bak Hizaya Gel
Kaynağa baktım
bende bi değişiklik olmadı ama küçük abdurrahman hizaya geldi afrodizyak etkisi oldu kaynak abdurrahmana çok yaradı.
Kaynağa Bak Hizaya Gel
Varmı kanıtın ?
Savcı Öz'ün bile iddadan başka birşeyi yokken sen nasıl eminsin ?
:durdurun
Boş Atıp dolu tutmaya çalışıyorsunuz ama çabalarınız boşuna .
:goz:
Ülkeyi Gerici ve Karanlık Güçlerin eline Hiçbir Zaman Bırakmayacağız !
Biz Kemalist Gençlik Olarak , Cumhuriyeti ve Devrimleri Sonuna kadar Savunacağız !
:victory
Loopused, Allah iyiliğini versin senin. Tam ben düşünüyordum bu konuda bir film senaryosu yazmayı, kare kare olayın tamamını verip, bana ekmek kapısı bırakmamışsın. Ya da kendi filmimi kendim mi çeksem diyorum ama bugünlerde güzel şeyh taklidi yapan alkolik figüran bulmak da zor. Hem bulsak da millet eskisi gibi yemiyor artık. Geçenlerde deneme amaçlı birkaç skeç yaptım tutmadı. Mini etekli kızların bacaklarına kezzap atıldı haberi yaptık, anında kızların kendi ağzından öyle olmadığı doğrulandı. Fatih' te başı açık kadınlara çarşaflı kadınlar iğne batırıyor dedik, yalan olduğunu kanıtladılar. İçki tüketimini özendiren reklamların kontrol altına alınması amacıyla oluşturulan taslak için "bunlar içki yasağı getiriyor, İranlaşıyoruz" diye bağırdık, kimse bizi takmadı, rezil olduk. Türbana izin vermeyen öğretmeni dövdüler diye şansımızı deneyelim dedik, öğretmeni bulup iddia edilen olayı yalanlattılar, öyle olmadığı anlaşıldı. Malatya'da iç çamaşırı satan esnafın vitrinde sergilenen ürünler nedeniyle, mutaassıp insanlarca, imzasız mektuplarla tehdit edildiği şeklinde sallayalım dedik, tellere takıldık. Sapanca' da kürek yarışları esnasında tayt giyen yarışmacıları yöre halkı dövdü diye haberi geçtik, yine birileri mağdurları konuşturdu, kavganın otopark yüzünden olduğu ortaya çıktı vs vs vs neler denemedik neler? Yemiyor kardeşim, millet yemiyor artık. Ayrıca karşı medya da çok güçlü, gün geçmiyor tekzib ediliyoruz. Ya, içinizde Fadime ile Sisi' nin nerde olduğunu bilen var mı? Kalifiye oyuncu sıkıntısı çekiyoruz da ! Bir de 3-5 tane kiralık tank bulabileceğim iyi bir rent a car firması bilen var mı? Filmimin sonunda tank yürütmeyi düşünüyorum da...Başka bir filmde görmüştüm, çok erkeksi oluyor...
Az bile dedim hatta yüzdelik ifade edeyim Türkiye Genelinde %20 cüvarı oy alacaktır %50 gibi korkunç rakamlara ancak rüyalarında ulaşırlar.
iktidar olmanın avantajı olmasaydı alacağı oy %4,5 civarlarında olurdu.
Yanlız bir konu var oda sandıkların çalınması sonrada çöplerden çıkması, gene böyle bir şey yaşanabilir.
Sandıkların ysk merkezlerine teslim edilmek üzere polisimize verilir.polisimizin ne kadar güvenilir olduğu ise ayrı bir tartışma konusudur haberlere göre polis yetiştiren eğitim kurumları bir takım cemaatlerin tarikatların ışık evlerine dönmüş ve sisteme f tipi polis yetiştiriliyormuş yani polise ne kadar güvenilir oda ayrı bir mevzuu.
toplanan oylar ysk tarafından kontrol edilip onaylandıktan sonra imha edilir... çöplerden çıkmaz çöplerden çıkıyorsa direk akp seçilsinortada milletin iradesini çalan hırsızlar var demektir
Varmı kanıtın ?
Savcı Öz'ün bile iddadan başka birşeyi yokken sen nasıl eminsin ?
:durdurun
Boş Atıp dolu tutmaya çalışıyorsunuz ama çabalarınız boşuna .
:goz:
Ülkeyi Gerici ve Karanlık Güçlerin eline Hiçbir Zaman Bırakmayacağız !
Biz Kemalist Gençlik Olarak , Cumhuriyeti ve Devrimleri Sonuna kadar Savunacağız !
:victory
Bence verilebilecek en güzel cevap bu mesajda verildi.Konu daha fazla budaklanmadan daha fazla kişi ban yemeden konunun kapanmasını istirham ediyorum...