KaRDeSiNiZ aSKeRe GiDiYo..

Ne DiyeLim HayırLı TezkereLer ;)...

Bence ya kolpa yapıyosun ya da düzgün anlatamadın. Çünkü bahsettiğin şey mümkün değil.

Yine de hayırlı tezkereler diyelim. Öğretmenliği kazandın madem ''takbikat'' da başarılar =)

sonsuzluğa' Alıntı:
hala anlamadım. okulu mu kazandın? okul ise tecilli sayılırsın okul bitip atandığında ise asker öğretmen olarak öğretmenlik yapabilirsin ya da yedek subay olursun ve ya da kısa dönem yaparsın. yok mesleğe girdim diyorsan yaş 17 ve öğretmenlik... :saskin

neyse, hayırlı teskereler.

arkadasım okulu kazandım evet ögretmenlik yapacagım(cocuklara) eğitim vereceğim.Ayrıntıya gireyim.neysse,senin dediğin şıklar ve ben 19 20 yasında gibi ögretmenliğe baslayacam.ve meslegime giripte izinli gibi cıkmak hosuma gitmedi acıkcası..cünkü yenıden iş bulmak zor..o yuzden erken gidip tam zamanda geleyim dedim..15 ay,kolay degil ayrıca LaZiSH ben sana kızmadım sadece söylemeye calısıyorum.Zaten haziran 11i 18 olacam odaa bi ayrıntı yas için ve ayrıca kıbrıslı kardes burdada ehliyyet 18

en büyük asker bizim asker bu asker gidecek geri dönecek :)

En BüYüK AsKeR BiZiM AsKer!!!...

ALLAH sağ salim yapıp gelmeni nasip etsin kardeş ailene ve sevdiğinide sabır... HaYıRLı TeZKeReLeR...

guLe guLe gıt guLe guLe geL :) YA Tayin Nereye cıktı merak ettım SımDI ? NE guseL ıste hayaLı ortamda Cs yapcagına askere gıtte bunun 3d sunu oyna :D

Geri