KaRDeSiNiZ aSKeRe GiDiYo..

Reaction score
0
Arkadaslar bu ayın 13 ü askere gidiyorum Muş'a. üniversiteden ögretmenliği kazandım ve erken gönderiliyorum askere..Hepinize simdiden ugurlar olsun hepinizle orada görüşecem yazıcılık yapıyorum önümde laptop olcak.Gün gelirde şehit düşersek Vatanımız Sagolsun..Herkese İstanbuldan (şimdilik) selamlar..Takbikat videosu cekebilirsem gönderirim counterdada o hareketleri yaparsınız..:sigara: strese girdim beaa..Gencliğimi yaşamadan askere gidiyom görüyonusmu?Daha 17 deyim.Ama nicktede yazıyo. Asla ve asla no_fear!

güle güle git güle güle gel...moralini bozmak gibi olmasın ama benim bildiğim yazıcıların bilgisayarı word u bile zor çalıstırıyor belki dediğin gibi sana bi guzellik yaparlar laptop falan..şimdiden hayırlı teskereler

Arkadas dedim ya size ögretmenliği kazandım ve ögretmenliğe baslasam gidemeyecem bu defada asker kacagı diyecekler o yüzden erken gidiyorum biliyorum 20 de gidildiini

ne kıZıosn :D
güLe güLe git güLe güLe geL kardeşim (;

hayırlı teskereler...sağ salim git gel inşallah..

hayırLı tezkereLer

ben kibristayim burda askerlik ya$i 17 ben 17 yim celbim geldi ama ertelettirdimm unide okuduum icin haa bide burda universiteye 17 de gidiosun...ben kasim dogumlu oldugumdan gecen sene uniye basladigimda 16.5 ya$indaydim...:D kismetse bu sene 18de de ehliyet. turkiyede ehliyet ya$i kac???

HAyırLı tezkereler :p

{ηo_fєĄЯ™}' Alıntı:
Arkadas dedim ya size ögretmenliği kazandım ve ögretmenliğe baslasam gidemeyecem bu defada asker kacagı diyecekler o yüzden erken gidiyorum biliyorum 20 de gidildiini

hala anlamadım. okulu mu kazandın? okul ise tecilli sayılırsın okul bitip atandığında ise asker öğretmen olarak öğretmenlik yapabilirsin ya da yedek subay olursun ve ya da kısa dönem yaparsın. yok mesleğe girdim diyorsan yaş 17 ve öğretmenlik... :saskin

neyse, hayırlı teskereler.

hayırlı teskereler diyelimde bende anlamadım..

kardes yaş olayı garip gibi : )

hayırlı teskereler!!!!

muzikkph8cu4.gif

Hayırlı teskereler kardeşim...Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel..

Geri