Karde$ Dediğimiz BöyLe oLur

Moku$La

M * S = Lowe
Reaction score
0
Gün Gelmiş Safın Kapısı Çalmış. Yaşlı Bir Kadın "Evladım Bir Ekmek Parası" Demiş. Saf Yaşlı Kadını İçeri Almış Yemek Hazırlamış. Yaşlı Kadın Yemği Yerken Saf "Teyzecim Benim Kimim Kimsem Yok İstersen Bu Evde Kal Evin İşlerini Yap Hemde Kalıcak Biyerin Olur" Demiş Yaşlı Kadın "Tamam" Demiş.

Gün Gelmiş Yaşlı Kadın "Evladım Sen Hiç Evlenmeyi Düşünmüyomusun" Demiş. Safta "Düşünüyorumda İş Güç Yüzünden İyi Birini Bulmaya Vakit Kalmıyor" Demiş. Yaşlı Kadın "Benim Bir Kızım Var İstersen Seninle Tanıştırayım Anlaşırsanız Evlenirsiniz" Demiş Saf "Tamam" Demiş. Kızla Tanışmış. Kız Gerçekten Çok İyi Biriymiş ve Evlenmeye Karar Vermiş. Düğün Davtiyeleri HAzırlanırken Aklına Kardeşi, Kanaksı Gelmiş Onada Bir Davetliye Yollamış.

Düğün Günü Gelmiş: Kurnazda Düğündeymiş. Saf Mikrofonu Alıp Kürsüye Çıkmış Ve Şunları Söylemiş;

"Bir Zamanlar Bir Kankam Vardı Kardeşten Öteydik Aynı Kaşıktan Yemek Yerdik. Gün Geldi Benden Borç Para İstedi Bir İşe Giricektim Girmedim Ona Verdim. Gün Geldi Bir Kızla Nişanlandım Gelip Ona Aşık Olduğunu Söyledi Evlenemezsin Dedi Evlenmedim. Gün geldi İşlerim Kötü Gitti Borç İstedim Vermedi. Gün Geldi İflas Ettim İş İstedim Vermedi. Ama Yinede Bu En Mutlu Günüme Onu Çağırdım Oda Geldi İşte Ben Böle Kankayım Böle Kardeşim" Demiş.

Herkez Sinirli Sinirli Birbirine Bakmaya Başlamış. Kurnaz Olan Mikrofonu Almış ve Kürsüye Çıkmış ve Şunları Söylemiş;

"Bir Zamanlar Bir Kankam Vardı Kardeşten Öteydik Aynı Kaşıktan Yemek Yerdik. Gün Geldi Bir İşe Giricekti Ortağı Dolandırcıydı Söylesem Bana İnanmazdı İşe Girmesin Diye Borç Para İStedim İşe Girmedi Parayı Bana verdi. Gün Geldi Bir Kızla Nişanlandı Kız O...uydu Söylesem İnanmazdı Gittim Aşığım Evlenemezsin Dedim Evlenmedi. Gün Geldi Benden Borç İstedi Ona Borç Veremezdim Yüzüm Tutmadı Vermedim. Gün Geldi Benden İş İstedi Yanımda Çalıştıramazdım Yapamazdım Vermedim. Simidini Paylaştığı Yaşlı Dilenci Babamdı O Mirası Bırakması İçin Ben Yolladım. Kapısını Çalan Yaşlı Kadın Annemdi Ona Ondan İyi Kimse Bakamazdı. Şuan Evlendiği Kızda Benim Kız Kardeşim Ona Ondan Başkası Laik Olamazdı. İŞte Ben Böyle Kankayım Böyle Kardeşim" Demiş ve Gitmiş

süpermiş ya. içim kötü oldu. harika paylaşım.

güzel miş yaa bak ben acırım böle :(

Tek KeLimeyLe ''Harikaydı''....

daha önce okumuştum.....

gerçekten güzel bi yazı...

şimdi nerde böyle arkadaslık lar nerde böle kankalıklar herkes para kankası çıkar kankası oldu.

daha önce okumuştum. hatırlamak güzel oldu. ilk okuduğumdaki gibi duygulandım yine =(
eline sağlık =)

İlk defa duydum hikayeyi, güzelmiş hakikaten, sonu ilginç geldi çünkü kurnazdan pislik bekliyordum, laf sokacak zannediyordum, meğerse kardeşten öte bi arkadaşmış.
Teşekkürler..

çok gsl dicek bişey yok tek kelime"süpermiş" ya offff:(

Güzel bir yazı olmuş..;)

süpermiş kötü oldum bi anda

iLk kez böyle bisey okudum ..
iLginc ve coq qüzeLdi : )
Eline SaqLIk ..

çok güzell elerin dert görmesin.

Geri