KardeşLik Ve Hainlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlamadıgım bi nokta var diyorsunki benim kimlik sorunum var peki neden bunu degiştirmenin çözümü varken nedenyapmıyorsun hapis yatmaktan da baska çözüm var yok degil..

yaw böyle gerizekalı bir düşünce mi olur?
ben bu toprakta doğdum burada da büyüyeceğim ve burada öleceğim sen kimsinki yok değiş bilmem ne? kimsenin doğduğu yeri ırkı dini seçme fırsatı yok anneni babanı seçemediğin gibi.! kaçmak her şeye çözüm mü yoksa acizlik mi? niye kabullenmek bu kadar zor geliyor anlamış değilim.!

benim kimlik sorunum yok bende sana soruyorum... aslada kimligimden utanmadımda

Ben kimliğimden utanıyorum düşünsene iş başvurusunu din hanen XXX bu böyle açıklamayı sen yap ey çok bilmiş.!

biraz seviye Allah askına forumdan soguttunuz beni be....

Sabahtan beri hangi konuya tıklasam aynı adamlar kufurlesiyor...

din hanene karışmıyorum ama yazdıkların arasında benim bastan aşagı kimlik sorunum var dedin ben onu kastediyorum az bilmiş desen iiyii olurr...

Neyse harbiden ben kendi kendime dert ediyorum en güzeli muhattap olmamak nokta.!

benim yazdığıma karşılık bunu mu yazdın :) ne alakaysa.. zamanında peki 129 profesör Kürt oldukları için kovulurken sen nerdeydin devlet nerdeydi? bunlardan biride amcamdı.!

ülkeyi yönetmiş ve yönetenlere baksaydın utanırdın bu hayasızlığından utanırdın bu nankörlüğünden...
Burası Laik Türkiye Cumhuriyetidir nankörlük yapmaaa

Kürt olduğu için kimseyi dışlamadık ama Türkiyede kürtçülük yapan larada sıcak davranmayız

tarihi oku kürt isyanlarını nankörlüklerini ve duaa etki bize bir adım gelene biz iki adım atıyoruz eğer dediğin gibi faşist olsaydık sabunların markası kürtçe olurdu...
bir daha faşist kelimesini ağzına almaa nankörlük yapma

kimliğinde ne yazıyor kimliğinin rengi farklımı aynı bayrak yokmu?aynı haklara sahip değilmisin.

turbo yazdığımı iyi oku öyle masal anlat bana.!

doguda teror var dıe ogretmenler gıtmıyo bası egıtım turkıye ıstese pkk bıtırır dunyada 3. ordu turkıye tam gırsek sorun kalmaz bunu herkez bılıo amerıka amerıka

Ya siz neyi konuşuyosunuz? Neyi tartışıyorsunuz? Ben askerliğini Şırnak/Akçay' da, yani Gabar dağının ortasında yapmış, 1 arkadaşını ve 2 komutanını hain bir pusuya, bir mayına şehit vermiş birisi olarak soruyorum. 9 Haziran günü, ölümünün yıldönümünde kabri başında andığımız şehidimiz, kardeşimiz, bir evin bir oğlu P. Er Hasan GÜREŞEN henüz 1984 doğumlu, evli, 2 çocuk babasuydı. Onu ve komutanlarımız P. Yrb. Melih GÜLOVA ve P. Bnb. Ramazan ARMUTÇUOĞLU' nu Çevrimli köyünde yapılmış olan katliamın yıldönümü ve Çevrimli köyü camii' nin inşaatı faaliyetlerini denetlemeden dönerlerken alçakça yola döşedikleri mayınla şehit ettiler. Hangi devrimden, hangi devrimciden bahsediyorsun sen? Gerilla devletle savaşır, düzenle savaşır. Kadınları, çocukları katletmez. Amaçsızca masumları katletmez. Sen ne Cd lerinden bahsediyorsun. Hayatında hiç bir terörist ifadesi okudun mu? Nasıl pişmanlıkla, acıyla, nefretle dolu olduğunu, ne tür koşullarda yaşamak zorunda bırakıldıklarını biliyormusun? Pkk' nın Kürtlere en büyük zararı verdiğinin farkında değilmisiniz hala? Bunu göremeyecek kadar körmüsünüz?

Lütfen kimse buradan ahkam kesmesin. Gitmeden, görmeden, duyduğunuz ya da okuduğunuz şeylerden etkilenerek yorum yapmayın. Das Kapitalden falan da bahsetmeyin bana. Önce kendi tarihinizi ve yazarlarınızı okuyup özümseyin onlara sonra geçin. Kimsenin dediğini, yazdığını da direk kabullenmeyin. Okuyup öümsemeye çalışın. Kendi mantığınız ve doğrularınızla süzerek kendi yorumunuzu geliştirin.

Merhaba Arkadaslar Ben 15 Yasında Partı Tutmayan Bı Ogrencıyım Ama Anlamadıgım Bı olay War Bakın Pkk Denen Orgutun Sadece %3 Yada %4 u Kurt Fakat Tum Kurtler Vatan haını Olarak Gosterılıyor We Bızde Bunun iyi Olmadıgını Onların Bızım Kardesımız Oldugunu Sawununcada

SaDece bu kısmına yazıcam .
Diğerleri bildik basit cümleler .
Halkların kardeşliği bilmem ne .

Sen 15 yaşındasın Daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun .
Terör denen olgu 1978'de başladı . ( pkk kuruluş tarihi )
Yaklaşık 30 senelik olgudur .

pkk'nın %98-%99 u kürttür .
Bunun ne kadarı Türkiye'deki kürtler ne kadarı İran'daki ne kadarı Suriye'deki tam bilemem.
Ama pkk kürtlerden oluşan vede kürt oluşumu bir terör örgütüdür .

Amaçları Marksist-Leninist görünüp Türkiye'den silah zoru ile bir takım tavizler koparabilmektir .
kürtler bu oluşuma gerek Lojistik gerekse Militan ( terörist ) desteğini kurulduğu günden beri eksik etmemişlerdir .
Kendi halkımı savunuyorum ayağına yatan kendi halkına kurşun sıkan bu oluşuma hala Kendi halkından yani kürtlerden katılım olmaktadır .

Şimdi diyorsunki biz barıştan yanayız , Yok Halkların kardeşliği .
Halklar kardeş değil mi Türkiyede ?
Neden Lazlar Dağa çıkıp özgür bir ülke kurmak istemiyorlar ?
Neden Çerkezler dağa çıkıp Özgür bir ülke kurmak istemiyorlar ?
( birçok etnik grup varda ben kısa kesiyorum )
Bunlar Kardeşlik içinde yaşıyorda sadece kürtler mi KARDEŞLİK adına askere kurşun sıkıyor ?

Sende bana bunlara cevap ver .
'' W '' harfi Türkçede yoktur .
Sen baştan safını zaten belli etmişsin yazarken bu yazını .

Ben askerliğimide yaptım ve pkk denen illetin ne kadar şerefsiz bir oluşum olduğunu daha iyi anladım o Kutsal Görevi yaparken .

Birde bu konuyu açmandaki amaç ne ?

Gerilla devletle savaşır, düzenle savaşır. Kadınları, çocukları katletmez. Amaçsızca masumları katletmez.

Allahına kurban olayım snein.Bunlar gerilla değil terorrist.Ama vatanda millette şunu bir kavrasa.

15 yaşında ve daha ülkenden bir haber olduqun belli neyse takıl daha vatansever olacan sonra poponu kollatmak için ülkücü olacan. sonra diyarbakırı dağlık bilecen ve bilmediğin o kadar şeyle ölecen ve ben sizin gibilerin arkasından bir şey diyecem

ağzı olan konuşuyor(!)

SaDece bu kısmına yazıcam .
Diğerleri bildik basit cümleler .
Halkların kardeşliği bilmem ne .

Sen 15 yaşındasın Daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun .
Terör denen olgu 1978'de başladı . ( pkk kuruluş tarihi )
Yaklaşık 30 senelik olgudur .

pkk'nın %98-%99 u kürttür .
Bunun ne kadarı Türkiye'deki kürtler ne kadarı İran'daki ne kadarı Suriye'deki tam bilemem.
Ama pkk kürtlerden oluşan vede kürt oluşumu bir terör örgütüdür .

Amaçları Marksist-Leninist görünüp Türkiye'den silah zoru ile bir takım tavizler koparabilmektir .
kürtler bu oluşuma gerek Lojistik gerekse Militan ( terörist ) desteğini kurulduğu günden beri eksik etmemişlerdir .
Kendi halkımı savunuyorum ayağına yatan kendi halkına kurşun sıkan bu oluşuma hala Kendi halkından yani kürtlerden katılım olmaktadır .

Şimdi diyorsunki biz barıştan yanayız , Yok Halkların kardeşliği .
Halklar kardeş değil mi Türkiyede ?
Neden Lazlar Dağa çıkıp özgür bir ülke kurmak istemiyorlar ?
Neden Çerkezler dağa çıkıp Özgür bir ülke kurmak istemiyorlar ?
( birçok etnik grup varda ben kısa kesiyorum )
Bunlar Kardeşlik içinde yaşıyorda sadece kürtler mi KARDEŞLİK adına askere kurşun sıkıyor ?

Sende bana bunlara cevap ver .
'' W '' harfi Türkçede yoktur .
Sen baştan safını zaten belli etmişsin yazarken bu yazını .

Ben askerliğimide yaptım ve pkk denen illetin ne kadar şerefsiz bir oluşum olduğunu daha iyi anladım o Kutsal Görevi yaparken .

Birde bu konuyu açmandaki amaç ne ?

Demişsinki 1978 de başladı.

Sen bunu diyosan benim sana doğru yoldan küfretme hakkım doğuyor.

Ama etmiycem.

Sadece bu direnişin şeyh sait ile başladığını bil.

****Demişsinki 1978 de başladı.

Ama etmiycem.

Sen ne boksun lan küfretceksin.Utanmadan şeyh sait diye yırtınıyosun.Birde direniş diyosun.Merak etmee ingiliz desteklileri kurtuluşta yendiysek sizin alayınızıda yeneriz.Birde komunist ayaklarına yatıyorsun.Elalemde tüm komünistleri sizin gibi sanıyor..Şerefsiz..

Demişsinki 1978 de başladı.

Ama etmiycem.

:durdurun

Sağol kimin ne olduğunu gösterdiğin için .
Buraya geldiğin günden beri '' halkların kardeşliği '' goygoyu altında birçok postunu gördüm
Demekki '' halkların kardeşliği '' gerçekten goygoydan öteye geçemiyor .
Sizler şeyh saitin torunları olmaya devam edin .
BiZde Türklüğümüzle övünelim .
ben 1978 derken pkk'nın kuruluşunu kastettim .
Ondan önceki tarihteki kürt isyanları vede kurdukları birçok illegal örgüt '' Türk Tarihi '' başlıklarında bulunuyor .
Orayı takip edersen onlarıda görürsün .
:goz:

seviyesiz tartışıldığı için konu kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri