Ya siz neyi konuşuyosunuz? Neyi tartışıyorsunuz? Ben askerliğini Şırnak/Akçay' da, yani Gabar dağının ortasında yapmış, 1 arkadaşını ve 2 komutanını hain bir pusuya, bir mayına şehit vermiş birisi olarak soruyorum. 9 Haziran günü, ölümünün yıldönümünde kabri başında andığımız şehidimiz, kardeşimiz, bir evin bir oğlu P. Er Hasan GÜREŞEN henüz 1984 doğumlu, evli, 2 çocuk babasuydı. Onu ve komutanlarımız P. Yrb. Melih GÜLOVA ve P. Bnb. Ramazan ARMUTÇUOĞLU' nu Çevrimli köyünde yapılmış olan katliamın yıldönümü ve Çevrimli köyü camii' nin inşaatı faaliyetlerini denetlemeden dönerlerken alçakça yola döşedikleri mayınla şehit ettiler. Hangi devrimden, hangi devrimciden bahsediyorsun sen? Gerilla devletle savaşır, düzenle savaşır. Kadınları, çocukları katletmez. Amaçsızca masumları katletmez. Sen ne Cd lerinden bahsediyorsun. Hayatında hiç bir terörist ifadesi okudun mu? Nasıl pişmanlıkla, acıyla, nefretle dolu olduğunu, ne tür koşullarda yaşamak zorunda bırakıldıklarını biliyormusun? Pkk' nın Kürtlere en büyük zararı verdiğinin farkında değilmisiniz hala? Bunu göremeyecek kadar körmüsünüz?
Lütfen kimse buradan ahkam kesmesin. Gitmeden, görmeden, duyduğunuz ya da okuduğunuz şeylerden etkilenerek yorum yapmayın. Das Kapitalden falan da bahsetmeyin bana. Önce kendi tarihinizi ve yazarlarınızı okuyup özümseyin onlara sonra geçin. Kimsenin dediğini, yazdığını da direk kabullenmeyin. Okuyup öümsemeye çalışın. Kendi mantığınız ve doğrularınızla süzerek kendi yorumunuzu geliştirin.