KardeşLik Ve Hainlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freedom_17

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar Ben 15 Yasında Partı Tutmayan Bı Ogrencıyım Ama Anlamadıgım Bı olay War Bakın Pkk Denen Orgutun Sadece %3 Yada %4 u Kurt Fakat Tum Kurtler Vatan haını Olarak Gosterılıyor We Bızde Bunun iyi Olmadıgını Onların Bızım Kardesımız Oldugunu Sawununcada Ya sonumuz dar Agacı Yada Kavgalar Oluyor Bu kavgalar Bosu Bosuna Arkadaslar Tum Turkıye Suan Tehdıt Altında Aslında Pkk Denen welet Beynı Yıkanmıs Insan Gruplarıdır bnların Unutmayın Sılahla Sopayla Bu ıs Cozulmes Ilk once bunlara Yardım Eden Amerıka Ak partı Fransa Ingıltere Bunun Gıbı Seylerı Cokartmemız Lasım Ama:DBız bunlaır Dıyınce Iste Watan Haını oluyoz Kardeslıgı Sawununca Watan Haını oluyoz Iste Turkıyenın Sartları Bunlar We Sız hala Daha Ak partiye Oy Wermeye Dewam Edın Bu ulke Yıkılıncada Allaha dua Edın O kurtarır Belkii..:goz:

Pkk beyni yıkanmış insanlar grubu öylemi :) 15 yaşında ve daha ülkenden bir haber olduqun belli neyse takıl daha vatansever olacan sonra poponu kollatmak için ülkücü olacan. sonra diyarbakırı dağlık bilecen ve bilmediğin o kadar şeyle ölecen ve ben sizin gibilerin arkasından bir şey diyecem :)

hayinlik vede ihanet yada ihenet vede hiyanet

Merhaba Arkadaslar Ben 15 Yasında Partı Tutmayan Bı Ogrencıyım Ama Anlamadıgım Bı olay War Bakın Pkk Denen Orgutun Sadece %3 Yada %4 u Kurt Fakat Tum Kurtler Vatan haını Olarak Gosterılıyor We Bızde Bunun iyi Olmadıgını Onların Bızım Kardesımız Oldugunu Sawununcada Ya sonumuz dar Agacı Yada Kavgalar Oluyor Bu kavgalar Bosu Bosuna Arkadaslar Tum Turkıye Suan Tehdıt Altında Aslında Pkk Denen welet Beynı Yıkanmıs Insan Gruplarıdır bnların Unutmayın Sılahla Sopayla Bu ıs Cozulmes Ilk once bunlara Yardım Eden Amerıka Ak partı Fransa Ingıltere Bunun Gıbı Seylerı Cokartmemız Lasım Ama:DBız bunlaır Dıyınce Iste Watan Haını oluyoz Kardeslıgı Sawununca Watan Haını oluyoz Iste Turkıyenın Sartları Bunlar We Sız hala Daha Ak partiye Oy Wermeye Dewam Edın Bu ulke Yıkılıncada Allaha dua Edın O kurtarır Belkii..:goz:

senin yasin daha 15 sen bunlari sölüyorsun sen büyüde gör oku ögren vede okuduklarini hayata sina ki sen de birseyler anlayasin seninde beynin yikanmis bir kendine bak ki kimin beyni yikanmis,pkk kürttür kürt pkk a dir!! kdp kürttür kürt kdpd ynk kürttür kürt ynkdir rizgari kürttür kürt rizgaridir. vslerler psk pysk tikko thko tdkp devsol devgenc dhkpc senin bilmedigin benimde daha saymadigim seyler ve kürt partileri senin icin ne ifade ediyorsa, bana sunu söyle ,senin icin mhp iyiyse her kürt icinde pkk ve digerleri iyidir senin icin chp iyiyse kürtler icinde ayni sey gecerlidir sen büyüde ögren evlat sen daha 15 yasindasin sen amerika diyorsun amerika olmasa senin devlettin 1 gün bile ayakta duramaz sen bunu kendi büyüklerine söylersin emi birde amerika olmasa sizler nasil yasayacaksiniz bir sorsan cevrene kendine neden?vede nicinlerini sen ögren yavrum sen diyarbakir dersim, bingöl,agri kars, kerkük zaho (zaxo) nerdedir bilirsen bende o zaman senin birseyler bilgidine kanaat getiriecegim sen ve senin atalarin kürtler olmasaydi hala cadirda yasiyor olacaktiniz.yada kürtler olmasaydi size anadolunun kapilarini acmasaydilar sizler hala talanci yada orta asyada halen bir asiret yada birileri tarafinda yok olmustunuz.küretlerin sayesine devlet millet insan oldunuz simdide sizler kürtleri begen miyorsunuz?öyle mi?ah canim yavrum sen okuya biraz ama türklerin tarihini degil ya,yani tek tarafli olmasin ya sen bir neden kürtlerin haklari verilmiyor sordun mu ?kendine yada büyüklerine kulaktan dolma seylerle büyüme emi amcasi heheheh selamlar kendine iyi bak sen büyüyünce akili olmani temeni ederim, söylediklerimde umarim seni gücendirmez, biz kürtler cok hümaniter bir irkiz bizim atalarimiz hep bize insan olmamizi ögretti sizinkiler gibi talan kirin dökün kesin öldürün yok edin demediler..birde senin devlettinin yaptigi terörü bir baksan bir sorsan seni egitenlere degil mi?neden bu devlet bukadar terör diyor sorsana ??korkma

vaybe cengizucar senin gibi bir hewal lazım bana be :) iki gözümsün sevdim seni :)

Pkk kesinlikle beyni yıkanmış grup değildir.Beyin yıkama elbette oluyor.Ama nadir.

Tam tersinedir.Dağdaki gerillalara hergün slaytlar ve videolar izletilir.Che queveara'nın fidel castro'nun hayatları ve yaptıkları hergün anlatılır.Yoksa adam salakmıda eksi bilmem kaç derecede mağarada yatmayı göze alacak onu oraya çıkaran şey devrim aşkıdır !! Ha diyosanki onlar cennete gidemez.Orasını bilmem ama onu sende bilemezsin !!!Ama cahil değildir.
Kimseyi savunmuyorum kürt değilim yedi sülalem türk ama türklüğümle övünmüyorum övünenide sevmiyorum.Çünkü benim kürtten bir farkım yok onunda benimde iki gözümüz ve iki adet bacağımız var vb.. (çoğaltabiliriz..)Ve en önemlisi aynı coğrafyada yaşıyoruz.Aynı kaptan yemek yiyip aynı mahallede koşturuyoruz :D:D.Ozaman birbirimizi sevmeli emperyalizme ve faşizme karşı savaş açmalıyız.

İllaa başka ırktan düşman arıyorsanız.

amerikayı israili arapları ve ismini sayamadığım tüm emperyalist devletleri düşman edinin

Adamlar dağya çıkıp ülkeyi bölmeye kalkışıyor,kendi istekleri ile.. Böyle bi beyin yıkama türü görülmemiş birşey sanırım..

Sana teşekkür ederim çünkü beni güldürdün beni :D:D:D

Nekadar dar pencereden bakıyorsun.

Sana tavsiyem aç bi das kapital oku.

dvrimin şart olduğu her yönden apacık önümüzde buradan bi lider çıkmaz

Sana teşekkür ederim çünkü beni güldürdün beni :D:D:D

Nekadar dar pencereden bakıyorsun.

Sana tavsiyem aç bi das kapital oku.

SENİN PENCERENİN ÇOK GENİŞ OLDUĞU BELLİ! BİZ O KADAR GENİŞ OLAMIYORUZ OLMAYACAĞIZDA. pkkYI DEVRİMCİ YAPTIN KENDİNİDE DEVRİMCİ OLARAK GÖRÜYORSUN DEĞİL Mİ? sen hiç TÜRKLÜĞÜ AĞZINA ALMA!!! O YÜKSEK BİR HAYSİYETİN KELİMELERLE DİLE GELİŞİDİR.

Pkk kesinlikle beyni yıkanmış grup değildir.Beyin yıkama elbette oluyor.Ama nadir.

Tam tersinedir.Dağdaki gerillalara hergün slaytlar ve videolar izletilir.Che queveara'nın fidel castro'nun hayatları ve yaptıkları hergün anlatılır.Yoksa adam salakmıda eksi bilmem kaç derecede mağarada yatmayı göze alacak onu oraya çıkaran şey devrim aşkıdır !! Ha diyosanki onlar cennete gidemez.Orasını bilmem ama onu sende bilemezsin !!!Ama cahil değildir.
Kimseyi savunmuyorum kürt değilim yedi sülalem türk ama türklüğümle övünmüyorum övünenide sevmiyorum.Çünkü benim kürtten bir farkım yok onunda benimde iki gözümüz ve iki adet bacağımız var vb.. (çoğaltabiliriz..)Ve en önemlisi aynı coğrafyada yaşıyoruz.Aynı kaptan yemek yiyip aynı mahallede koşturuyoruz :D:D.Ozaman birbirimizi sevmeli emperyalizme ve faşizme karşı savaş açmalıyız.

İllaa başka ırktan düşman arıyorsanız.

amerikayı israili arapları ve ismini sayamadığım tüm emperyalist devletleri düşman edinin

AYNI KAPTAN YEMEK YEDİĞİMİZİN FARKINDAYIZ. ANCAK PROBLEM ŞU Kİ KÖPEK BİLE YEMEK YEDİĞİ TASA ...! ANLADIN DEĞİL Mİ? DEMEKKİ BUNLAR DAHADA AŞAĞI MAHLUKLAR, ELBETTE CAHİLLER HEMDE ZIR CAHİLLER, SEN ÖNCE DÜŞMANLARIN İÇİNE RUSYAYI KATMAYI ÖĞREN. VE BEN TÜRKLÜĞÜM İLE SONSUZ DERECEDE ÖVÜNÜYORUM. SEN UTANIYORSAN RUSYAYA GİT ÖNDERLERİN GİBİ. KİMLİĞİNDENDE SİLDİR TÜRKLÜK İBARESİNİ. BİZDE KURTULALIM

İşte kimin cahil olduğu apaçık ortada :) Git demek öyle mi ? babanın malı mı diye sormaz mı? kimsin lan sen diye sormaz mı? tapuladın mı lan diye sormaz mı? sen kimin toprağından kimi kovuyorsun diye sormaz mı? ki hadi gitmeye niyetlendi diyelim ki kimliklerimizde türklük ibaresi yokta senin için öyle sayalım. bunu sildirmek demek türklüğe hakaret sayıldığı için birde hapismi yatacağım diye sormaz mı? vallahi arkadaşın dediği gibi sizin okumaya ihtiyacınız var yemini herkes verir. ki yemin vermek anladın değil mi?

egerki kundaktaki bebegi bile öldürecek seviyeye gelmiş bir örgüte siz dewrimci diyorsanız o saman ben baya bir geride kalmısım. adamlar dewrim yapmak istiyorsa neden kendi halkına zarar veriyor.. söylermsiniz bana bu ülkede türk veya kürtlere yapılan farklı bir ayrımı??? özgürlük özgürlükk diyorsunuz sizin bizlerden alamadıgınız ne varkii?? dewlet kademelerinde en yüksek kademelerde görewde bulunmuştur kürtler askeriyede görew almıslardır bunlar en yüksek kademededir egerki bilmiyorsanız açında biraz kitap okuyun derim size... kendinizi bu kadar dewrimci sanmayın bee.. dewrim ugruna milyarlarca dolarımız gitti ne güsel kalkınma olanagımız varken...

shamur kaç sene doğuda yaşadın sen? ben 22 yıldır doğudayım ve neyin ne olduğunu senden iyi biliyoruz yapmacık haberlerinle ancak kendi yandaşlarının karnını doyurursun biz tokuz bu sözlere.!

söylesene bu ülkenin önemli mevkilerine kürt yöneticiler gelmedi diyebilirmisin senn ayrım yapılıyor diyebilirmisin sen ne kadar toksan benim laflara bende senin laflara tokum...
sordugum soruya geldi yada gelmedi de. gelmedi dersen isimleri yazarım geldi dersen tamam derim..

İşte kimin cahil olduğu apaçık ortada :) Git demek öyle mi ? babanın malı mı diye sormaz mı? kimsin lan sen diye sormaz mı? tapuladın mı lan diye sormaz mı? sen kimin toprağından kimi kovuyorsun diye sormaz mı? ki hadi gitmeye niyetlendi diyelim ki kimliklerimizde türklük ibaresi yokta senin için öyle sayalım. bunu sildirmek demek türklüğe hakaret sayıldığı için birde hapismi yatacağım diye sormaz mı? vallahi arkadaşın dediği gibi sizin okumaya ihtiyacınız var yemini herkes verir. ki yemin vermek anladın değil mi?

SENİN KİMLİK SORUNUN VAR ANLAŞILAN ASLANIM!!! BİZİ OKUMAMAKLA İTHAM EDİYORSUNUZ. VELEVKİ ÖYLE DİYELİM. BU BİZİ BİRAZDAHA YÜKSELTİR. BİZ OKUMADAN DOĞRULARI, GERÇEKLERİ KAVRAMIŞIZ, KANDIRILMAMAIŞIZ. YA SİZ?
OKUDUĞUNUZ HALDE Bİ HALT OLAMAMIŞSINIZ!! E YAZIK YAZIK. DEVAM EDİN OKUMAYA... BİR GÜN HERKES OKUTULUR!!!

benim yazdığıma karşılık bunu mu yazdın :) ne alakaysa.. zamanında peki 129 profesör Kürt oldukları için kovulurken sen nerdeydin devlet nerdeydi? bunlardan biride amcamdı.!

AMCANA SÖYLE ÜNİVERSİTEME GELMESİN. BENDE KOVARIM.

benim yazdığıma karşılık bunu mu yazdın :) ne alakaysa.. zamanında peki 129 profesör Kürt oldukları için kovulurken sen nerdeydin devlet nerdeydi? bunlardan biride amcamdı.!

SENİN KİMLİK SORUNUN VAR ANLAŞILAN ASLANIM!!! BİZİ OKUMAMAKLA İTHAM EDİYORSUNUZ. VELEVKİ ÖYLE DİYELİM. BU BİZİ BİRAZDAHA YÜKSELTİR. BİZ OKUMADAN DOĞRULARI, GERÇEKLERİ KAVRAMIŞIZ, KANDIRILMAMAIŞIZ. YA SİZ?
OKUDUĞUNUZ HALDE Bİ HALT OLAMAMIŞSINIZ!! E YAZIK YAZIK. DEVAM EDİN OKUMAYA... BİR GÜN HERKES OKUTULUR!!!

Kimlik sorunum var tabi ki baştan aşağı.! Niye din hanem XXX ? bu kadarmı adilsiniz:) Okuyarak bir bok olmamayı tercih ederim senin gibi saf saf ortalıkta gezmektense :)

Kocareis sen başta bir bok olda sonra kovarsın :) ama bir bok olmadan bokluğa karışma boku bile kirletiyorsun :) anlarsın.!

Kimlik sorunum var tabi ki baştan aşağı.! Niye din hanem XXX ? bu kadarmı adilsiniz:) Okuyarak bir bok olmamayı tercih ederim senin gibi saf saf ortalıkta gezmektense :)

Kocareis sen başta bir bok olda sonra kovarsın :) ama bir bok olmadan bokluğa karışma boku bile kirletiyorsun :) anlarsın.!

BEN PEK O DEDİĞİN İŞLERDEN ANLAMAM. ANLASAYDIM BAŞTA BEN SANA DERDİM. DEMEKKİ SEN İYİ ANLIYORSUN OKUDUĞUN KİTAPLAR ZATEN BAŞKA NE ÖĞRETİRKİ. ŞİMDİ O İYİ BİLDİĞİN B... İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM ET. KALDIRMA KAFANI. GERİSİNİ ANLARSIN

dostum kimlik sorunun varsa ve begenmiyorsan bunun çok güsel yöntemlerii var bütün ülkelerr vatandaşlık kabul ediyolarr basvurabilirsin...

soruma soru ile karşılık verdinde ya bizim taraftan gidenlere ne demeli onlar olunca sen sevinenlerdensindir belki...

bu ülke seni adam yerine koyupta hizmet veriyo ya ondan sonrada begenmiyorsun ya bu ülkeyi ve vatandaşlıgını ona üzülüyorum bu dediklerini baska ülkelerde söyleyebilicek kadar da cesaretlmisin bilmiyorum...

karşılığını veriyoruz vermek zorunda.! boş boş konuşma yaw :) yemin ederim gülünç duruma düşüyorsun.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri