Karabasan olayından korunmaymış (bi ark yazmış) ;)

kağıtçı flood yapmak (üst üste iki msj) yasak arkadaşım...

Mesajını diğerine editledim...

YAw warya 1 kere bana da geldi ve tam da sabah ezanı vaktiydi hastaydım da ateşim de vardı uff varya bu olayı kimseye vermesin allah ve neyi farketmiştim o gün sabah ezanı okunsun die dua ettim sabah ezanı okunduğunu duydum o an çözüldüm saate bi baktım ezana daha 1saat vardı

bi arkadaşa hiç karabasan gelmemiş. nasıl getirebiliriz bilen varmı?

redhot' Alıntı:
ben karabasanla ilgili bişey daha duydum başında takkesi varmış.eğer takkeyi yakalarsan senin bütün isteklerini gerçekleştiriyomuş
Ark dAlgA geçmeyin yAff rethot bende duydum ama gerçek mi yalan mı bilemicem.AmA karAbAsan die bşy vAr ve kimsenin başına gelmesin Anneme gelmişti bi arA çok köymüş...banA hiç gelmedi.:):)korkuyorum AmA merAk etmiyorda değilim hAni hehehe

g4rd1y4n' Alıntı:
arkadaslar bunun bir bilimsel bir acıklaması var odan beyin bir andan nedensiz uyanıyor ama vucuda bu sinyaller gitmiyor bundan dolayıda hareketsiz kalıyoruz bunun nedeni bu diye okumustum...

Daha önce bu şekil bir konu daha vardı inan bunun tartışmasını çok yapmıştım arkadaşlarla. Karabasan denilen olay, REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında fizyolojik bir felç durumudur. Ruhsal sorunları olanlarda ya da stresli insanlarda daha sık görülüyor sonra işte gece uykusu eksik kişilerde de falan filan...ama bunların tartışmasını yaparken yaşamamıştım karabasan dediğiniz olayı.. Acayip bir olay felç kelimemi ya insanın nefesi kesiliyor
aman aman sebebi ne olursa olsun artık benden uzak dursun..

abi kim nederse desin karabasana inanırım ben yada şöyle söleyim böyle ruhani varlıklara inanırım ben

zaten karabasan denilen warlık daha önce de dediğim gibi bunlar cin taifesinin bi çeşidi arkadaşlar inanın yani bazı kitaplara bakın bunla ilgili daha çok aydınlanacaksınız:)

Valla Sİze Sunu SÖyleyeyim.bana Geldİ Arkadas İle Ayni Odada Yatiyoruz.ve DenildiĞi Gibi Uzerine Ayirlik Cokuyor.bagirdim Bagirdim Arkadasim Yanimda Ama Sesim Cikmiyor.cok Garip Bir Duygu.bunun Cenabetlikle Alakasi Yok Bence.dua Okudum Gecti.sonra Arkadasima Sordum.bana Hicbir Sey Olmadigini SÖyledi.İnanÇ Meselesi....

SâĞôlâsîn êllÊrınê SâĞlîk Çôk Gûzêl ÇâlîŞmâ

"Yatınca Ayet-El Kürsi 'yi okursanız siz ve komşularınız , melekler tarafından korunacaktır "

Hadisi Şerif 'ti sanırım yada başka bir peygamberin sözü

valla karabasan kime gelceni iyi biliyor sanırım ve yeni doğum yapana açık soba bacasına da bakmıyor karabasan için sadece toplu iğne başı kadar boşluk bırakır derler ve ne kadar dua etmeye çalışsanda ettirmio işte inanmayanlarada diyecek bişe bulamıyorum tabi sonuçta yaşamayan bilemez umarım yaşamazlar bunu ama bellide olmaz karabasan bu!uyandıklarında kendilerini odalarının ortasına kadar sürüklenmiş bulurlarsada şaşırmasınlar :)

cenabet yatmak iyi geliyormuş karabasana göre çekip çekip yatcaz :D

bunun kan dolasımı ile ilgili oldugunu söylüyolar ama o an dua okudugumda neden uyanıyorum ??

1.YATTIĞINIZ YERDE EKMEK V.S GİBİ KIRINTILAR OLMAMASINA DİKKAT EDİN

bunu walla annem söleyip durur
yattığın yerde kırıntı kalmasın korkuturlar
nie diye sorduğumda öyle derler diyo :S gomik bence ama geçen cinlerle ilgili bi yazı vardı ona yorum yazarken elektrik gitmişti tırsmıştım baya bi :D inanmıom böle şeylere demiycem bi daha :D

bana geldi abi ben inanıyorum:)

Geri