Karabasan olayından korunmaymış (bi ark yazmış) ;)

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Diorlar ki; ;)

1.YATTIĞINIZ YERDE EKMEK V.S GİBİ KIRINTILAR OLMAMASINA DİKKAT EDİN
2.SAF VE TEMİZ KALPLİ KİŞİLERE GELDİĞİNİ DUYDUM.
3.NE SEKİLDE YATARSANIZ YATIN KARABASAN GELİR.YATIŞ ŞEKLİYLE ALAKASI YOK 4.AYETL KÜRSİYİ KESİNLİKLE VEDE MUHAKKAK EZBERLEYİN.
5.YATARKEN BÜTÜN SURELERİ OKUYUN GENE GELİR.
6. YATARKEN ABDESTLİ YATIN GENE GELİR.
7.CÜNÜP İNSANLARA GELMEDİĞİNİ DUYDUM.
8.GECE SABAH NAMAZINA KALDIRABİLİYOR.(yani tam sabah ezanı vakti geliyor)
9.HANİ CANIM GEÇMİŞ DERİZ YA YARI UYKU YARI TİLKİ UYKUSU.YANİ UYUYORSUNUZ AMA TAMAMIYLA UYKU MODUNDA DEĞİLSİNİZ.O ESNADADA COK GELİYOR.

(alıntı) bilmiorum denemedim ;)

7.CÜNÜP İNSANLARA GELMEDİĞİNİ DUYDUM

bu beni kopardı,,,,,,,,,

gelirse gelsin Karabasan , eyvallah deriz yatarız gine,,,

9.HANİ CANIM GEÇMİŞ DERİZ YA YARI UYKU YARI TİLKİ UYKUSU.YANİ UYUYORSUNUZ AMA TAMAMIYLA UYKU MODUNDA DEĞİLSİNİZ.O ESNADADA COK GELİYOR.

ben hep boyle uyuyorum uyku duzenim kalmadi uyuyamiyorum cogu zaman :eek:

Belli oluyor gece bu saatte ayaktasın :) o zaman benim burdan anladığım şu Kara basan gelmesini istemiyorsanız CENABET yatın yanlışım varsa düzeltin :)

comand' Alıntı:
Belli oluyor gece bu saatte ayaktasın :) o zaman benim burdan anladığım şu Kara basan gelmesini istemiyorsanız CENABET yatın yanlışım varsa düzeltin :)
senin su avatari gordukten sonra nasil uyur insan :eek:

abi kara basan benim bildiğime göre cünupken gelir .

arkadaşlar bunlar saçma seyler karabasan fılan yoktur hangi devirdeyiz boyle şeylere hala inanan insanlarımız var........

ivesa' Alıntı:
arkadaşlar bunlar saçma seyler karabasan fılan yoktur hangi devirdeyiz boyle şeylere hala inanan insanlarımız var........
ark. bunu devirle hiç mi hiç alakası yok eğer ALLAHA inanıyosan ondan gelen herşeyede inanacaksın.karabasan die bşy var bir gü başına gelirse o zaman anlarsın.haa ark. bi bilgi verim karabasanın elinin ortası deliktir insanların azını kapatıp boğmak ister delik olduğu için nefes alıp yaşamammızı sağlıyor.ayrıca karabasan geldiğinde size üzerinize çok ağır bier yük biner terletecek kadar.gtimesi içinde dua okunur.ayrıca genellikle açık olan soba bacalarından geldiği ve yeni doğum yapanlara geldiği sölenir....

karabasanın eli delik olayını tuttum ;)

evet ben ınanıyorum ama karabasan mı yoksa bır kabus mu goruyoruz anlayamıyorum banada oldu bu geçen sene çok korkutucu bışey ama dua aklıma geldı o an yok oldu :( inşşallah bırdaha olmazz........

b@i@c@i' Alıntı:
ark. bunu devirle hiç mi hiç alakası yok eğer ALLAHA inanıyosan ondan gelen herşeyede inanacaksın.karabasan die bşy var bir gü başına gelirse o zaman anlarsın.haa ark. bi bilgi verim karabasanın elinin ortası deliktir insanların azını kapatıp boğmak ister delik olduğu için nefes alıp yaşamammızı sağlıyor.ayrıca karabasan geldiğinde size üzerinize çok ağır bier yük biner terletecek kadar.gtimesi içinde dua okunur.ayrıca genellikle açık olan soba bacalarından geldiği ve yeni doğum yapanlara geldiği sölenir....
valla bunlar biraz kulaktan duyma şeyler..Gülceğim yoktu güldüm yani..Eli delikmiş falan..Yok soa borusundan geliyomuş :) Yani bazıları cünüp yatıyor cünüp olmadan yatıyor tık yok ama bazıları nasıl yatarsa yatsın arkadaşın tabiriyle basıyolar...Karabasan vardır ama bunun cünüp cenabetlikle falan alakası yoktur...Hadi ekmek kırıntısıyla biraz uzaktan alakası olduğu gerçeğini yadsıyamayız..Nese uzatmayayım şunu söleyeyim karabasan dediğiniz şey cinlerdir arkadaşlar..

b@i@c@i' Alıntı:
aman sıkı tut kaçmasın.şaka bi yana gerçek bşy bu...

Kaçmasa senin için daha iyi olur zaten ;)

ivesa' Alıntı:
arkadaşım karabasan war yani bunun batıllıkla alakası yok bu warlık cinin bir çeşidi war yani bundan şüphen olmasın bizde aydınlıkçıız bizde karşıız batıla ama bu gerçek istersen bir iki dini kitap oku bu konuda ama dikkat et yobazlarınkini okuma eskilerden oku örnek veriim imam-azam oku düşündüğün birçok soruya kendiliğinden yanıt bulacaksın:)

Evet arkadaşlar ben bu konuda bir dönem çok rahatsızlık duydum. Ve yukarda arkadaşların yazdıklarının tamamına yakını doğrudur. Önce bende dalga geçtim o da neymiş ya falan dedim. Ama öyle değilmiş. Bu gerçeği birçok defa yaşadım. Çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın. Dalga geçenlere tavsiyem bunu yapmasınlar bence. Sevgiler, Saygılar.

arkadaslar bunun bir bilimsel bir acıklaması var odan beyin bir andan nedensiz uyanıyor ama vucuda bu sinyaller gitmiyor bundan dolayıda hareketsiz kalıyoruz bunun nedeni bu diye okumustum...

ben karabasanla ilgili bişey daha duydum başında takkesi varmış.eğer takkeyi yakalarsan senin bütün isteklerini gerçekleştiriyomuş

karabasan geldiğinde insan nekadar çok bağırmaya çalışsada sesi pek çıkmıyor :)
ha bide cünüpken gelir diolardı bizlere ..

yakalayan olmuşmu takkeyi bari:):)

takkelisini görmedim ama benim de ziyaretime gelir ara sıra.

biraz rahatsız edip gider belli bi yerden sonra alışıyorsun, korku kalmıyo, kendimi serbes bırakmayı da denedim sonuna kadar gitsin diye ama derinlerden geri gelmesi gerçekten zor oldu...

ha bu arada elde delik felan da yok

Geri