kara item ( konu item deil itemin üzerindeki şekil )

KingAntep

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu item yeni çıktı henüz bişi vermiyor kullanılmıyor
tradeden baktım ama konu item deil itemin üzerindeki işaret diyemeyiz belki ama neden o şekil belki bana paranoyal diyceksiniz bende öyle diyordum önceden ama bu işaret oyunda başka yerlerdede var :S

23ifn0j.jpg

pek cok söylenti var kimisi 83 lwl patch i ile titanium neck olcak diyor kimisi ticket atıyosun sana iro belt iron neck glass belt ske belt gibi defans takılarından birini veriyorlar diyo kimisi ise 3 adet biriktirip upgrade yapıldığında defans neckles ı veriyo diyolar suan oyunda bir görevi yok ama gelecek updatelerde aktif hale gelecektir

alican haklı bu konuda bi sürü söylenti var bekleyip görcez bu yaz sonuna değişiklik yapcaklar sanırım oyunda

bende ultima neckless die duydum googlede arattım ultima neck. die 3-4 sayfa fotodan 1inde öle bişe yazıodu fotosuna baktım given all damag %5 fln yazıo yanında

Bu gibi necklaceler fark etti iseniz görev kagıtları düşüyor monsterlerden
yeni patchte aktive edilecek ve nice itemler gelcek örnek vericek olursak :
Noah İron Belt , Noah lich king pride gibi Detaylı olarak itemlere bakmak isterseniz ve normalde oyunda aktive olupta drobu olmayan itemlere kingofknight.com sitesinden bakabilirsiniz[Modlar Reklam amaclı koymadım eger Hosunuza Gitmesse editleyebilirsiniz]

Geri