Karşıdaki kişinin Pc'sine zarar verin

CezA_FataL

Banned
Reaction score
0
Evet arkadaşlar vereceğim bu programı karşı tarafa atın, ve karşı taraf onu açınca "kapat beni" "kapat beni" diye uyarılarılar çıkacak sonra karşı tarafa bi güzel hakaret falan edip kişinin pc'si kendini resetleyecektir sonra kişinin pc'si açılınca başlat menüsünün olmadığının farkına varacak.:) Bunun 2 çözümü vardır biri bu programın yapımcısından bozulan pc'yi düzelten bir program 2. si formattır (yada başka bişey)
Programın adı adsl hızlandırıcı olarak geçiyor kişinin yutması için. Altta verdiğim 2. link herşeyi eski haline getiriyor.

Not: Sakın siz açmayın

Program: http://rapidshare.de/files/5861123/g_c_k_etme_viruesue.zip.html

Programın Pan Zehiri(herşeyi eski hale getirir): http://rapidshare.de/files/6369442/pan_adsl.zip.html

Alıntı Değildir...Selametle :cool:

lütfen teşekkürlerinizi esirgemeyin. haa bu arada unutmuşum bu yolla ben bi kişinin mail şifresini aldım(nasıl diye soruyorsunuz?)Anlatayım... şimdi ben bu programı karşı tarafa yolladım oda açtı ve pc'si resetlendi. pc açıldığında ise başlat yerinde yok. çocuk hemen msn'yi açtı tabi n'olur eski haline getir diye. bende bir şartla dedim eğer sen bana mail şifreni verirsen bende bunu düzeltecem dedim ve gerçektende mail şifresini aldım(pc'yide eski haline getirdik tabi.. ;) ) hack yapmayı tam olarak bilmeyenler için bu program bire bir istediğiniz kişiyi tehtit edebilirsiniz :D

CEZA birincisi FLOoD yapma
ikincisi insanlara amaçsız zarar vermek kadar saçma bir şey yok
üçüncüsü msn şifreni ver yoksa söylemem
bu HACK değildir
hack adını bu şekilde rendice etmeyin

ok A R E S kızma hemen ben sadece paylaşım yapmak istedim beğenmediysen konuyu silebilirsin

TROJAN DOLU BU DOSYALAR A.Q ::d BELKİ Bİ GÜN İŞE YARAR YÜKLEYİM DEDİM OLMADI :d

yaa bu nasıl yüklenioo

nasıl yüklicem ben bunu yaa

bir dene baqaLım çöküyor mu :=)

paylAŞIMLAR İÇİN COK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR...

Geri