Karşı cinsi nasıl kontrol altına alabilirsiniz?

oğlak burcuna tatili ve seyahati çok sever kısmını da eklenmesi gerekirdi ... kanımca :)

ben aslan erkegiyim .... cvp verin bakalım aslan erkegi nasıldır.....

scanya141

size bir soru , bi tane kızdan hoşlanıyorsunuz ve karşı karşıya evleriniz çok yakınsınız o sizi görüyo bazen sizde onu görüyorsunu , o kızla nasıl tanışırsınız yada arkadaşlık kurarsınız.:melek :melek :melek :melek

bişey sölımmı bunlar bıraz ınandrıcı gelmıyor akıllı kadın severmış akllısına tahammul edemıyorum aptalına nasıl katlanırım alalala

usta bende oğlak erkeği ... ayne dert bende de var..akıllı osun ama ...yağ gibi her konuda uste çıkmaya zorlarsa kendını o benı gıcık eder...:durdurun:durdurun

aman yaaa kimse kimseyi kontrol altına almasın herkes eşit olsun:eek:
ne diorum ben yaa..:eek:

askere kadınları niye almıyorlar.... eşıtlık madem .... o zaman eşit değiliz.... herkes yerini bilsin bence ben erkeğim ... ama kadın gibi düşünemem dimi yani...bir kadın da o takdirde erkek gibi düşünmemelidir.... kadın çocuk yaptığında erkek askere gittiğinde askerlik eşitlik sağlanıyor olabilir...belkı...kadınlar bizim anamız... bacımız...değerlerini bilsinler erkeklerin gönlünü yapacak olan onlar... herşey bence kadın da başlıyor ve bitiyor.....ez cumle herkes yerini bildiğinde sorun çıkmıyor... insanın doğasını bozma usta...herkesin gorevi var... içinde bulunduğumuz şartlar bunlar.... şoyle olsa dediğin gibi bir eşitlik ifadesi kullanılabilir. ... çocuğu makıneler yapsa savaşlar ... asker robotlar ile yapılsa o zaman eşitlik tam olur...

:dilCocuk::dilCocuk::durdurun:durdurun

böyle şeylere pek inanmam ama bişey dikkatimi cekti kadınlar hangi burç olrsa olsun ortak istekleri pahalı gösterişli hediyeler.bonkör olucan paraya kıyıcan.gerçi oda yetmez çünkü kadınlara hiçibişey yetmez

böyle şeylere pek inanmam ama bişey dikkatimi cekti kadınlar hangi burç olrsa olsun ortak istekleri pahalı gösterişli hediyeler.bonkör olucan paraya kıyıcan.gerçi oda yetmez çünkü kadınlara hiçibişey yetmez

aynen usta bi de o da var... kadınlara al al bitmiyor..... :sopa:

ya bunlara inanmayın ya, burclar o kadar da mantıklı seyler değildir.

Geri