Karınca yumurtası yağı VE yılan yağı

:thumbdown:

:thumbdown: yine de tesadüf eseri olmuş olabilir.ne etkin bir yöntem ne de kanıtlanmış.onun için birşey diyemeyiz

bizim köydeki karıncalardada oluyormu bu :) vay bee hayvancıklar ne para ediyor demekki

Kullananlara akıl verilmiş mi ki sağlıklı olsun:)!!! bilmemne pisliği iyi geliyor deseler sürer bunlar...

Karınca yumurtası yağı diye birşey bizim ülkemizde yok.Çünkü böyle birşey olsa da minicik bir hayvanın yumurtasından yağ çıkarmak zahmetli ve pahalı bir işlem olur.Oysa bizim ülkemize hem havyar diye sokulup, hem de 5TL ye satılıyor.Çok ilginç!!!Çok güven verici doğrusu!!!

Kandırılan bir halk

'Deşifre' bu akşam, karınca yumurtasından tüy dökücü krem yaptıklarını iddia eden girişimcilerin maskesini düşürüyor. Reklam kampanyalarında birçok ünlünün de kullanıldığı bu ürün, tüketiciyi fena halde kandırdı. Çünkü bilimsel olarak karınca yumurtasından değil yağ çıkarmak, karınca yumurtalarını toplamak bile mümkün değil... Olayın perde arkası Mehmet Ali Önel yönetimindeki 'Deşifre'de

Sabah - TV

kesinlikle hiç bir yararı yok kesinlikle tavsiye etmiyorum. paranızı çöp e atmayın

karınca yumurtasi yağı

paranızı çöpe atmaktan ziyade, haksız kazanç sağlamak isteyenlerin ceplerini doldurmayın

cepleri doldu milleti soyarak

evet feci bir sahtekarlık hemde:S:thumbdown:

merahaba arkadaslar...

arkadaslar benım 5 aydır dokuluyordu ve bır suru sampuan kullandım ama hıc bır ıse yaramadı sımdı ıse arkadasımın tavıyesı uzerıne bioblas sampuanını kullanıyorum cokta memnunum sızlerede tavsıye ederımm..

sac dokulmesi..

merhaba arkadaslar....

Benim saclarım cok dokuluyordu bır suru sampuan kullandım ama faydasını goremedım en sonun reklamlarda bioxcin sampuan ve serumu gordum ve kullanmaya karar verdım ve gercekten en etkılı cozum bioxcinmiş herkeze tavsıye ederımm.

Bioxcin Saçlarınız Dökülmesin

Geri