Karışık Video Dağıtımı mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunalım Benım kendı goruslerım bunlar+Bagdastıran yok+Ben orda kırıcı bır soz sarfetmedım

MOD OLMAK ICIN BASLIK ACMISSIN GORUSLERIMI BELIRTTIM SELAMETLE

(DOST ACI AMA DOGRU SOYLER ISINIZE GELMIIYOSA MOD OLMAK ICIN BASLIK ACMAYIN)

SQULACHİ' Alıntı:
Merak ediyotrum acaba Msn'den küfredip'te karşısındakini engelleyen. başkası tarafından çağırdığımda ise hiçbirşey sölemeden kaçan ben miydim yoksa başka bir haysiyetsiz arkadaş mıydı :eek: :eek:

sen kendın ağzından kaçırdıgın için ettim sen onu kuzenıne sor
sızede artık yorum yazmıyom sızden sıkıldım ya benle uğraşmaın bende sızınle uğraşmam artıkk
ya bu ara kasırga arkadasım ıyı açıklmaış nedense ben bır modluk basvurusu olunca ya tartışma çıkar boyle yorum yazak ıstemem sonuclara bakmak ısterdım + - ama bana adamlar her yorumunda laf sokuyo yok buymuş dınmış adultda nıye konu yayınlıyomuş yok 10 gunde bır neden mod adayı oluynmuş ya dostlar + - verırısın yorumunuda yazrsın hak etmıyosun bılmem ne
bu ne ya mıllet benle alıp veremedıggı ne anlamıyorum konu yıne tartışmaya gıdecek ve yıne kapanacak bılıyorum ve bu planlanmiş oldugunuda bılıyom ık 2 3 kişiyle ama ne dıım yazık olsun onlara

:mad:

her zaman konularını beğeniyom benden +1

SQULACHİ' Alıntı:
tam olarak sayısını bilmiyorum ya 8 yada 9 kere aday oldun.

her 10 günde bir yere aday olmaya devam ettiğin sürece benim mesajlarımın hepsi aynı olucaktır ! -1
doğru söze ne gerek tebrik ediyorum senı SQULACHİ:sigara:

bunalımın mod olmamısı için -1903:eek:ut:

BuNaLım' Alıntı:
satınmı aldılar seni burda bi kaç kişikı yorumunu sonradan değiştırıyon

o beni ilgilendırır seni dııl
sen işine bakarsın ben işime bakrım SGULACHI Ya bişede dememe yok kendilerının yaptıklarına baksınlar mod olmuşlar ama kişilık sahıbı olamamışlar bır mod adayına msnde mod olunca kendını bişe zannetme bıze yine boyle saygı yap dıyen ben diilim bı kaç kişidaha var yakındır zamanı var sadece bana bunları dedı o resmınıde çektı yakında yayınlar siz kendınıze bakın
:mad:

su forumda ne zaman yapılan yorumlara saygı duymayı, elestırılere acık olmayı kabullenebılıceksın merak edıyorum konu kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri