asker_em
New member
- Reaction score
- 0
----------------------------------------------------------------------------
Çocuk peltekmiş. Öğretmeni tahtaya kaldırmış ve tahtadaki "kedi sütü iç" yazısını okumasını istemiş.
Çocuk "tedi tütü it" demiş.
Öğretmen bağırmış "doğru söyle" demiş.
Çocuk yine "tedi tütü it" demiş.
Öğretmen acayip sinirlenmiş ve çocuğu dövmüş, "doğru oku dedim sana şunu" demiş.
Çocuğun artık canına tak etmiş ve bağırmış :"anatını tittimin tediti ittene tu tütü!...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Adamın biri bir gün felç geçirmiş olan arkadaşını ziyaret etmiş.
Sohbet sırasında felçli arkadaşına adam : - Terliklerim yukarıda kalmış, onları bana getirir misin lütfen...
Adam yukarı çıkmış, bir de ne görsün? Felçli adamın afet gibi dipdiri iki kızı var. Hemen pratik ve çapkın zekasını çalıştırarak :
- Babanız beni sizinle yatmam için gönderdi, demiş...
Kızlar : - Nasıl olur!.. Bu imkansız, demişler.
Adam : - İnanmıyorsanız soralım babanıza, demiş ve aşağıya seslenmiş : - İkisini de miiiii?..
Felçli adam bağırmış : - İkisini de, ikisini deeeee...
------------------------------------------------------
öğretmen salihe sormuş:
-hiç tek kanatlı melek gördün mü çocuğum?
salih:
-siz iki kanatlısını gördünüz mü?
------------------------------------------------
Adamin birisi ev ariyormus. Bir emlakcidan bir evin anahtarini almis ve eve bakmaya gitmis.
Evi cok begenmis. Tam cikacakken evin penceresinden karsi evi görmüs. Bir de ne görsün, bir adam ve bir kadin cirilciplaklar.
Kadin elleriyle gögüslerini oksuyor, adamda sikine bir süt sisesi takmis, bir elinde de semsiye öyle duruyor. Adam dehset icinde evden cikip emlakciya gelir. Evi, biraz önce gördüklerinden dolayi tutamayacagini söyler.
Gördüklerini bir bir emlakciya anlatir.
Emlakci gayet sakin bir sekilde;
-"Haa!, Onlardan mi bahsediyorsun. Onlar sagir ve dilsiz. Kadin elleriyle gögüslerini oksayarak,
-Gögüslerimde süt kalmadi, git cocuga süt al, diyor.
adam da -Disarida yagmur yagiyor, $ikerim sütünü,diyor..."
-----------------------------------------------
Adamin biri Nam-i Kemal'in garsonluk yaptığı lokantaya gider. N.Kemal adamin yanina gelir ve sorar ne istersiniz Adam bizim N.Kemal'e saka yapmak icin derki Bana cacik macik daracik ....mcik getirirmisiniz. Bunu duyan N.Kemal'de lafmı yok. Adama soyle der: Bugunku mönümüzde bunlar yok. Bugun mönümuzde dalak malak kol gibi ....arak var
Kasabanın birisinde çapkınlıklarıyla ünlü imam ve bekçi varmış.
O kadar zampara imişler ki, uçan dişi sineği bile götürüyorlarmış.
Bir gün kasabaya, mesleğinin baharında genç bir doktor bey atanmış. Genç doktor, hem yakışıklı, hem de çok parlak kız gibi birşeymiş. Doktoru gören bekçi ile imam, birbiriyle iddiaya girmişler.
Doktoru önce kim becerirse , iddiayi o kazanacakmış.
Günlerden bir gün, akşam üzeri kasabanın bekçisi doktorun muayenehanesine gitmiş. Doktora rahatsızlandığını söylemiş. Doktor, bekçinin üzerini çıkartıp, sedyeye uzanmasını söylemiş.
Bekçiyi muayene etmeye baslamış. Elini bekçinin sırtına ve göğsüne
sürerken bekçi doktorun elini nazikçe tutmuş:
BEKÇİ: "Doktor bey sana birşey söylemek istiyorum"
DOKTOR:"Söyle bakalım"
BEKÇİ:"Ben senden hoşlanıyorum. Mümkünse seni bir kere yapmak
istiyorum"
DOKTOR:"Hay hay neden olmasın. Biz hastalarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için görev yapıyoruz. Yalnız, şimdi akşam üzeridir, insanlar işten çıkmıştır, muayenehaneme uğrayabilirler, sen şu pencereden bir bak bakayım sokak sakin mi, yakalanmayalım." der.
Pencereler yukarıya doğru açılıp alttan mandallanan pencerelerdenmiş.
Bekçi pencereyi yukarıya doğru kaldırıp başını dışarı çıkartıp sokağa
bakmaya başlamış. Tam bu sırada doktor pencerenin mandalını çevirerek pencereyi kapatmış ve bekçinin başı dışarıda kalacak şekilde bekçi sıkışmış.
Doktor bekçinin arkasına geçip pantolonunu indirmiş ve başlamış
icraata . Doktor icraatta iken bekçinin ağzındaki düdük "düüürt
düüürt" diye ötüyormuş. Tam bu sırada sokaktan geçmekte olan imam efendi:
İMAM: "Hayırdır bekçi efendi, o pencerede ne işin var?"
BEKÇİ: "Bakıyorum asayiş berkemal mi?"
İMAM: "Sen onu benim külahıma anlat. Ben dün gece sabaha kadar o
pencerede ezan okudum" demiş.
beyendiğim fıkaralar inşallah sizde beyenirsin

teşekürü hakettiysem verin
Çocuk peltekmiş. Öğretmeni tahtaya kaldırmış ve tahtadaki "kedi sütü iç" yazısını okumasını istemiş.
Çocuk "tedi tütü it" demiş.
Öğretmen bağırmış "doğru söyle" demiş.
Çocuk yine "tedi tütü it" demiş.
Öğretmen acayip sinirlenmiş ve çocuğu dövmüş, "doğru oku dedim sana şunu" demiş.
Çocuğun artık canına tak etmiş ve bağırmış :"anatını tittimin tediti ittene tu tütü!...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Adamın biri bir gün felç geçirmiş olan arkadaşını ziyaret etmiş.
Sohbet sırasında felçli arkadaşına adam : - Terliklerim yukarıda kalmış, onları bana getirir misin lütfen...
Adam yukarı çıkmış, bir de ne görsün? Felçli adamın afet gibi dipdiri iki kızı var. Hemen pratik ve çapkın zekasını çalıştırarak :
- Babanız beni sizinle yatmam için gönderdi, demiş...
Kızlar : - Nasıl olur!.. Bu imkansız, demişler.
Adam : - İnanmıyorsanız soralım babanıza, demiş ve aşağıya seslenmiş : - İkisini de miiiii?..
Felçli adam bağırmış : - İkisini de, ikisini deeeee...
------------------------------------------------------
öğretmen salihe sormuş:
-hiç tek kanatlı melek gördün mü çocuğum?
salih:
-siz iki kanatlısını gördünüz mü?
------------------------------------------------
Adamin birisi ev ariyormus. Bir emlakcidan bir evin anahtarini almis ve eve bakmaya gitmis.
Evi cok begenmis. Tam cikacakken evin penceresinden karsi evi görmüs. Bir de ne görsün, bir adam ve bir kadin cirilciplaklar.
Kadin elleriyle gögüslerini oksuyor, adamda sikine bir süt sisesi takmis, bir elinde de semsiye öyle duruyor. Adam dehset icinde evden cikip emlakciya gelir. Evi, biraz önce gördüklerinden dolayi tutamayacagini söyler.
Gördüklerini bir bir emlakciya anlatir.
Emlakci gayet sakin bir sekilde;
-"Haa!, Onlardan mi bahsediyorsun. Onlar sagir ve dilsiz. Kadin elleriyle gögüslerini oksayarak,
-Gögüslerimde süt kalmadi, git cocuga süt al, diyor.
adam da -Disarida yagmur yagiyor, $ikerim sütünü,diyor..."
Adamin biri Nam-i Kemal'in garsonluk yaptığı lokantaya gider. N.Kemal adamin yanina gelir ve sorar ne istersiniz Adam bizim N.Kemal'e saka yapmak icin derki Bana cacik macik daracik ....mcik getirirmisiniz. Bunu duyan N.Kemal'de lafmı yok. Adama soyle der: Bugunku mönümüzde bunlar yok. Bugun mönümuzde dalak malak kol gibi ....arak var
Kasabanın birisinde çapkınlıklarıyla ünlü imam ve bekçi varmış.
O kadar zampara imişler ki, uçan dişi sineği bile götürüyorlarmış.
Bir gün kasabaya, mesleğinin baharında genç bir doktor bey atanmış. Genç doktor, hem yakışıklı, hem de çok parlak kız gibi birşeymiş. Doktoru gören bekçi ile imam, birbiriyle iddiaya girmişler.
Doktoru önce kim becerirse , iddiayi o kazanacakmış.
Günlerden bir gün, akşam üzeri kasabanın bekçisi doktorun muayenehanesine gitmiş. Doktora rahatsızlandığını söylemiş. Doktor, bekçinin üzerini çıkartıp, sedyeye uzanmasını söylemiş.
Bekçiyi muayene etmeye baslamış. Elini bekçinin sırtına ve göğsüne
sürerken bekçi doktorun elini nazikçe tutmuş:
BEKÇİ: "Doktor bey sana birşey söylemek istiyorum"
DOKTOR:"Söyle bakalım"
BEKÇİ:"Ben senden hoşlanıyorum. Mümkünse seni bir kere yapmak
istiyorum"
DOKTOR:"Hay hay neden olmasın. Biz hastalarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için görev yapıyoruz. Yalnız, şimdi akşam üzeridir, insanlar işten çıkmıştır, muayenehaneme uğrayabilirler, sen şu pencereden bir bak bakayım sokak sakin mi, yakalanmayalım." der.
Pencereler yukarıya doğru açılıp alttan mandallanan pencerelerdenmiş.
Bekçi pencereyi yukarıya doğru kaldırıp başını dışarı çıkartıp sokağa
bakmaya başlamış. Tam bu sırada doktor pencerenin mandalını çevirerek pencereyi kapatmış ve bekçinin başı dışarıda kalacak şekilde bekçi sıkışmış.
Doktor bekçinin arkasına geçip pantolonunu indirmiş ve başlamış
icraata . Doktor icraatta iken bekçinin ağzındaki düdük "düüürt
düüürt" diye ötüyormuş. Tam bu sırada sokaktan geçmekte olan imam efendi:
İMAM: "Hayırdır bekçi efendi, o pencerede ne işin var?"
BEKÇİ: "Bakıyorum asayiş berkemal mi?"
İMAM: "Sen onu benim külahıma anlat. Ben dün gece sabaha kadar o
pencerede ezan okudum" demiş.
beyendiğim fıkaralar inşallah sizde beyenirsin
teşekürü hakettiysem verin