Kaplan Aslan savaşı

ykslknk

New member
Reaction score
0
s03602.jpg
image002.jpg
Bu iki farklı türün savaşı ilginizi çekmiştir sanırım. yorumlarınızı ve elinizde resim ve video varsa paylaşımını bekliyorum.
imgTiger-Lion.jpg

1104124080_HKaaOb.jpg

Valla Benim Hic Ilgimi Cekmiyor =)

ben sadece aslan la kaplanın çiftleştirilip LIGER adında bi haywan elde edildiğini biliyorum.Lion un (Li)si Tiger ın (Ger)i xD

senin çekmeyebilir ama benim ilgimi çekiyor...

Bu iki türün arasınadaki savaşlar benim çok ilgimi çekmiştir. hayvanlar aleminin kralı aslan derler ama ben hep kaplanın galip geldiğini gördüm.

yaşa varol..sonunda kaplanın gücünü idrak eden biri çıktı...

valla pek izlemem ama izlediklerimde aslan kaplanın üzerine yürür kaplan kaçardı :D

youtube dan izleyebilirsiniz. kaplan sağlı sollu indiriyor pençelerini hemde seri seri. aslanlar hep kaçıyor. benim görüşüm kaplan aslanı yener.

Sumatra hepsine bedel aslan kaplan farketmez cüsse farkıyla...

youtube metacafe tarzı sitelerde Lion vs Tiger Yazarsan onLarca aynı video çıkar..bnm gözLemlediğim kadarıyLa kapLanLar hep gaLip geLior Hatta bir videoda kapLan timsahı aLt ediodu ama kaplan ve aslan kapışması çok nadir bir olay anca hayvanat bahçeliri gibi alanlarda kapışırlar kaplan asya, aslan ise afrika kökenli olduğu için denk geLme olasılıkları çok düşük..

sumatra kaplanına geLince kaplan familyasının alt üyesidir..Sibirya kapLanı 375 kg civarındayken sumatra 190 kg civarındadır..

Geri