:) Kapatılmama Kararına İlk Tepkiler

ѕσηυη¢υ;3290002' Alıntı:
Kapatılma davasının içeriğini bildiğinden emin misin?

Davanın açılma sebebi: ''Akp'nin laiklik karşıtı eylemlerin odağı olması''
Sonuç:11 üyenin 10u Akp'nin laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu görüşünde.Prosedüre göre alınan karar;ihtar...

sokaga çıksan 100 kişiden 20 kişi kapatısın diyor. sen inanıyormusun laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğuna...sıkıştılar mı laiklik gidiyor .

hayırlısıu neyse o olsun kardesım ınsanllah hayıorlısı olur ben bastan berı kapatılmasına karsıydım ha y vermedım akp ye ama halkın yuzde 47 sını almıs bı partınınde bu sekılde kapatılmasın ıstemıypordum bırde ıktıdarda yanı

akp son kozlarını oynuor şu an yırttı ama en fazla 2 senesi var ve sonları çok daha acı olacak

para cezası almış olmak

suçlu olduğunun kanıtıdır

illaki idam cezası gerekmemektedir

bu sonuçtan ders alıp yola öyle devam etmek lazım

bu sonuç 1 ağustos sabahı tekrar kapatma davası açılmayacak demek değildir

zanlı suçlu görülmüş

ve cezası 23 tirilyon olarak kesilmiştir

ona göre ayağını denk almalıdır

Kapatılmaması Dogru Oldu Akp yi tuttugumdan degil.. Fakat gerck bu demokrasi...

Akpyi Mahkemenin Degil Halkın oylarıyla Kapatacaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-(işte bu demokratikk.yolu.)

Kapatılmaması Dogru Oldu Akp yi tuttugumdan degil.. Fakat gerck bu demokrasi...

Akpyi Mahkemenin Degil Halkın oylarıyla Kapatacaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-(işte bu demokratikk.yolu.)

tebrikler dostum millet verdi 2.defa yetkiyi birde ihtar geldi diyelim beceremezlerse yetkisini geri alır yüce milletimiz.demokrasinin gereklerinden biride budur

Allah Aşkına Biri Beni Bu Ülkeden BANLASIN Yokmu Bu Ülkenin Bi Modu. Ben Kesinlikle Saygı Duymuyorum. O zaman yasaları CHP,MHP yada DTP çıkarsın onlar daha az çümkü azın dediği olurmu bu ne REZİLLİK

azın dediği değil

hukukun dediği yapılır

hukukun içinde kalmayan ceza alır

%90 da oy alsan kanunsuz birşey yaptın mı ceza alırsın

demokrasi budur

demokrasi içinde kalacaksan kural budur

şimdi yoluna devam et

gereksiz mesajlar silindi..
arkadaslar bu forumda kimse kör değil yazı fontlarınızı kucuk kullansanız ınsanlar okuyabılıyor!
konuyu ikili tartısma halıne getırmeden devam edın lutfen!

vatana millete hayırlı uğurlu olsun.. bu günü hukuk bayramı ilan ediyorum.

darbeciler de içerde..

siyasi yoldan kapatırız yoksa darbe yaparız diyenler ne yapacak şimdi bilmiyorum... :D

deniz baykalı ma da yazık oldu ellerini oğuştura oğuştura bekliyordu garibim...

velhasıl kelam
durmak yok yola devam...

ya bu gün hukuku övenler demokrasiyi övenler dava açıldığında böyle hukuk olmaz böyle demokrasi olmaz diyorlardı. o günden bu güne kim değişti ne dğiştide bu insanlar sövdükleri şeyleri övmeye başladılar. mahkeme hazine ayrdımı kesmek yerine kapatsaydı hukuk hakkında ne derdiniz çok merak ediyorum .

bir kaç örnek-- bu mahkeme siyasidir
bazılarını yönlendirmesiyle böyle karar verdiler
bu bir hukuk katliamıdır
demokrasi büyük yara aldı vs vs vs

demokrasi ve hukuku içine sinidremeyenler demokrasi ve hukuktan dem vurunca çok gülüyorum
(hukuk bayramıda ayrı bir konu :))

kim kazandı bu sonuçtan

BORSACILAR

hayırlısı olsun millet için,,,bence hkümet programına devam etmeli kaldığı yerden..ve tez elden ecilen anayasa değişikliğine gitmeli,darbe anayasasından kurtulmalı ülke..parti kapatmayı zorlaştıracak yasalar çıkmalı..dokunulmazlıklar hakkında da elini temiz tutmalı ve objektif olarak açık olmalı. ve ülke için en iyisi oldu ssanırım...

Parti kapatmayı zorlaştırınca

Partiler yasal sınırların içine girecekse

neden olmasın

girmeye direnecek ve biz onlara oy vereceksek

bize yazıklar olsun

Ne laik cumhuriyetmiş be abim içini boşalt boşalt bitmiyor ya arkadaşlar laik cumhuriyetin içi nasıl boşaltılır bana bi anlatabilen varmı acaba...
Ya bu mahkeme AKP yi kapatsaymış keşke be en azından laik cumhuriyetin içi boşaltılmaktan kurtulurdu.adamlar ne kadar kinlenmişler toplumun oy çokluğu ile buyrun hükümet edin dediği bu insanlara .Uyanalım arkadaşlar bu millet aptal değil kolay kolay iki kere sana koltuk vermez bu millet
bi bildiği vardır bu milletin bakın görün üçüncü kezde AKP iktidar edecek....Millet işi biliyor kardeşim azınlık ne derse desin....

ya bu gün hukuku övenler demokrasiyi övenler dava açıldığında böyle hukuk olmaz böyle demokrasi olmaz diyorlardı. o günden bu güne kim değişti ne dğiştide bu insanlar sövdükleri şeyleri övmeye başladılar. mahkeme hazine ayrdımı kesmek yerine kapatsaydı hukuk hakkında ne derdiniz çok merak ediyorum .

bir kaç örnek-- bu mahkeme siyasidir
bazılarını yönlendirmesiyle böyle karar verdiler
bu bir hukuk katliamıdır
demokrasi büyük yara aldı vs vs vs

demokrasi ve hukuku içine sinidremeyenler demokrasi ve hukuktan dem vurunca çok gülüyorum
(hukuk bayramıda ayrı bir konu :))

bu işler böyledir..

kapatılma kararı çıkmayınca akp sevmezler de hukuku eleştirmedi mi

karar çıksaydı onlarda hukuk bayramı ilan edecekti
karar çıkmadı
akp severler ilan etti..

akp lilere göre adil olan karar kapatılmama ceza da almama kararıydı

diğerlerine görede kapatılma ve ceza almaydı..

herkesin doğru analizi farklı saygı duymak gerekir...

(benim mesajlarımın kışkırtıcı ortam karıştırıcı olduğunu söylemiş bir arkadaş
kendilerini Atatürk ün sağ kolu zannedenlerin mesajlarını okumuyor mu hiç.

adamlar ne cahillik bırakıyor ne yobazlık lütfen adil olalım ben kimseye hakaret etmem kimsenin de kızıp parlamasını istemem öfkeyle bir yere varılmaz..
kışkırtmaya müsait birşey yazdıysam ve yazarsam yetkili kimse anında silsin.)

€rd@ls10;3289715' Alıntı:
Memleketimize hayırlı olsun demek düşer

işi gene laikliğe getirdiniz ya ..tebrikler...

Laik Türkiye Cumhuriyetinde yaşadığından haberin yok herhalde.gerçekler acıdır kabullenmen lazım burası ne islam cumhuriyeti nede yahudi cumhuriyeti değildir.
Türkiye LAKTİR laik kalacak.keşke bende senin gibi inanmış olsam cennete allahın hurilerle dolu haremine o zaman yaşasın islam cumhuriyeti derdim

Durmak Yok ! Ab ve AbD yalakalığına devam ,
Durmak Yok ! AbD kucağında siyasete devam ,
Durmak Yok ! Bop Projesini hızlandırmaya devam ,
Durmak Yok ! Ilımlı islam projesine sarılmaya devam ,
Durmak Yok ! Kürt - Arap İslam sentezini uygulamaya devam ,
Durmak Yok ! Kürt - Arap Faşist Devleti Kurmaya çalışmaya Devam ,
Durmak Yok ! Emperyalizmin Sömürgesi olmaya devam ,
Durmak Yok ! Laiklik ilkesini Yıkmaya Çalışmaya Devam !

Daha birçok neden var ama ben içimden bu kadar geleni yazdım .
Akp'ye uyarı niteliğindeki bu kararı akp kendine fırsat bilip bu dediklerimi yapmak için hızlanacaktır .
Tayyip uzlaşı mesajları vererek yine Sütten çıkmış AK Kaşık olduğunu gösteriyor ama rahat durmayacağı kesindir .

Benden de böyle bir yazı gelsin .
:goz:

Hukuka Saygı Çerçevesinde .

Makarna kömür dağıtımı başlar yakında gene (bizim bu millete müstahak )Türk milleti en kötü felaketleri bile 23 günde unutan bir toplummuş.Sanki Tayyip efendi yeni başbakan olmuş gibi seviniyorlar. zuhahahahahah

bu işler böyledir..

kapatılma kararı çıkmayınca akp sevmezler de hukuku eleştirmedi mi

karar çıksaydı onlarda hukuk bayramı ilan edecekti
karar çıkmadı
akp severler ilan etti..

akp lilere göre adil olan karar kapatılmama ceza da almama kararıydı

diğerlerine görede kapatılma ve ceza almaydı..

Aramızdaki fark şu siz takım tutar gibi parti tutuyorsunuz.Bizse herdurumda yargıya saygılıyız çünkü aslolan partiler degil Türkiye Cumhuriyetidir.

Kaldıki tayyip çok akıllı bir adam ve eger kapatılsaydı yine mazlum edebiyatı yapabilecek ve yeni bir partiyle dahada yüksek oy alabilecekti.
Yani aslında yargı elindeki bombayı tayyibin eline verdi.

Şimdi artık kimse bizi sevmiyor,ordu bize düşman yargı bizi kapatacak gibi muhabbetleri yapamayacaklar.
1 ay daha bu tantana devam edecek.
Sonra millet sormaya başlayacak,6 yıldır peşinden geliyoruz tayyip de neden biz hala geçim sıkıntısı çekiyoruz?

Zaten akp için asıl kapatılma sürecide o zaman başlayacak
Anlayana tabi :goz:

arkadaşlar herkese bişey sorucam akp ye alternatif güçlü bir parti var mı chp hariç

Geri