kankagül' aşık oldum yardım :D

arkadaşlar kankagül sitedeki erkekleri sıraya koymuş sırayla kabul ediyor :durdurun ilk ben girdim msnsine ve ......mesine benden tamnot aldı valla bu travesti hatun.:biggrin:biggrin:biggrin
şimdi sıra ablasına geldi
aha bakın ablası canım oturum actı neyse ben canım a gidiyom canım ın canı ne istemiş ona bakayım:goz::goz::goz:

höstt iftira atma yengemize namuslu kızdır o:vur

Edit : bn aynı msjda yazdım niye farklı çıktı bu ya.neyse görevli arkadaşlar ban falan atmayın ha flood yaptık diye:)

geldim aşkım geldim kusura bakma işler çok yoğundu. Bana pm gönderirsen aşkımızı biraz daha sağlam temellere oturtmak isterim :D:D:D
(kankagül kimse inanılmaz güzel bir espri yapmış teşekkür ederim çok sevindim)

yok yok hepiniz tanıyorsunuz ama kıskanıyorsunuz aşkımı tanımıyor gibi yapıyorsunuz :D:D

hadi ordan. ben kimselere vermem kermitimi o benim kurbağammm.çok beklersin kankagül ayrıca çok çirkinsinn:p:mad::goz:

durun kızlar kavga etmeyin buna gerek yok ben kankagül' aşığım başkası ile işim olmazz

vah vah Madness ne oldu sana iki günde yaw gülen kurbağa gitmiş iskeletin kalmış takma bu kadar :durdurun
gerçi gönül bu güle de konar ...neyse kardeş sıkma canını yani kemiklerini :) nasip neyse o olur dünyada başka kız mı yok :biggrin

aman bu kankagül deli ediyo beni yhaaaaa biri şuna dur desin...körpecik beynim sulandı :(

kankagül' eolan aşkımdan eridim bu hale geldim. Bir türlü onunla aynı anda online olamadık :(:(

:D:D bende sizin kadar şikayetçiyim arkadaşlar o isimden. Amaç biraz geyik yapmaktı. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Mod arkadaşlar artık kapatırlarsa konuyu sevinirim.

Geri