kankagül' aşık oldum yardım :D

SickDreTh' Alıntı:
bana bole bısıyı yazan bı kadın olursa vede bunu bana okutursa saf gb ı bende okursam hayatta kımseyle arkadaslık yapmam:):)saf gbın okudum la:saskin

ayrıca bole bsıyı bana okutan kadının yuzune bılenem bakmam :hadiordan

sazann:biggrin herkesin okumasını beklerdım tamam da sen nasıl düştün yhaa:saskin

demek sen olsan yüsüme bakmıcan he hıh iştee:melek

kerti' Alıntı:
ƒιятιηα en az 25 saniyemi çaldın bizde oturduk onu okuyoz:)
kankagül diye bi faktör var dimi forumda:durdurun

yha alemsiniz çocuklar zorlamı okutuyoruz hem ben konu sahıbıne dediydim bea :durdurun

aeurhauheuahuhuahuehrauheuahuhauerue:durdurun

ƒιятιηα' Alıntı:
sazann:biggrin herkesin okumasını beklerdım tamam da sen nasıl düştün yhaa:saskin

demek sen olsan yüsüme bakmıcan he hıh iştee:melek
bakmam wala:D
sabah sabah uyku sersemıyken bole oluo ıste..sabah bı daa gırersem nete...bezdım senın yuzunden:D

SickDreTh' Alıntı:
bakmam wala:D
sabah sabah uyku sersemıyken bole oluo ıste..sabah bı daa gırersem nete...bezdım senın yuzunden:D

benim adım kankagül :p yeme beniiii:durdurun

sabah sabah uykunun kurbanı oldun bana ne atıon suçu:eek:ha

ben yardımlarınızı bekledim siz geyik peşindesiniz :(:(:( Aşkı bilmezmisiniz, hiç aşık olmadınız mı? Bulun şu kızı bana :D:):D:):D:)

hehe dai geyik bölümüne açmıssın:D:D:D

geyik geçmek de farz olmuş..:):)

kangagülüm bidenem kardenem nerelerdesin:melek

İmkansız A$k =)

yasık çocua bea dalga geçmeyin aşk bu yeri ve zamanı bellimi olur :çaktırma smileysi: :)

supersın kardes olmıcak dua ya amın deme bence allah kurtarsın

Emek verdim,Üşenmedim,Araştırdım,IP Kontrol Ettim,Taradım,Googledan Arattım,Ankara Emniyet Müdürlüğüyle Ortak Çalıştık,Valilikten İkametgah Aldım,Yurtkura Yardım İçin Başvurdum,Türkiyeyi Dolaştım Ve KANKAGÜL'ü Buldum....

Hayallerınızın ınsanı ama yanlıs kısıye asık olmussunuz lem:D:Dauzhauhzuha ahanda kankagulunuz bıdenenenız kardenenız hayatınızın gul goncası....

olmazzzzz....:):) ben kankagül'ü isterimmmmmm :D:D

ama orda başka kızlarda var. Şebnem77 canım vs. vs Ama ben sadece kankagül ü isterim. Onun adı yeter beee :D:D:D

Geri