Kanarya'dan derbi zaferine özel tişört

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
31102009161811.jpg

Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında elde ettiği galibiyetin ardından, "Bu filmin sonu yok" yazılı tişörtler satışa çıktı....

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, sınırlı sayıda özel olarak üretilen tişörtlerin, öncelikli olarak stattaki Fenerium mağazaları ile ''www.fenerium.com.tr'' adresli internet sitesinden olmak üzere satışa çıkarıldığı bildirildi. ''Bu filmin sonu yok'' yazılı tişörtün üzerinde, Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında Kadıköy'de son 10 yılda elde ettiği galibiyetlerin skorları yer alıyor. ''Sonu'' kelimesinde ise O ve N harfleri büyük yazılaraka '10'' rakamına vurgu yapıldı. Bu arada, iki ekip arasında yapılan maçın ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kale arkası tribününde aynı cümlenin yer aldığı pankart açılmıştı....

Devami...

la ne komik takım ya hay sokiim yaptığınız espriye...

bence sonuna kadar haklısınız.anca tişört bastırırsınız başka bir övünç kaynağınız yok.bu galibiyetlerden değişik değişik tişört ayakkabı şapka takılın işte kendinizce.

Abicim neden böyle yorumlar yapıyosunuzki adamlar yenmiş,bu başarıyı elde etmiş bi şekilde,kendilerine görede sevinmek en doğal hakları.Lütfen ezeli rekabet çerçevesi içinde ebedi dostluk kuralını unutmayalım ;)

al sana zaferrrr...
c8653b576913869dbfcdc0b8d7a9f3cc.jpg
[/URL][/IMG]

bi abdest aldınız 1 sene namaz kılarsınız artık o abdestle

3-1 bizim uefa kupamız var

4-1 bizim uefaa kupamız var

2-0 bizim uefa kupamız var

2-1 bizim uefa kupamız var

6-0 bizim uefa kupamız var
..
..
.. yahu o 10 sene öncede kaldı bırakın geçmişi yaşamayı..Daha trömsöler var 5 yediğiniz maçlar var.Sanki her sene avrupada kupa alıyor gibisiniz.. :D

Ben seni yenmişim seviniyom sen diyon yok türkiye kupası yok 10 sene öncesinin kupası.Bana karşı ne yaptın?
Haa bu arada sevincimiz öyle büyük takım yendik falan diye değildir.10 maç üstüste yendiğimiz başka takım yok.Şahsen ben buna seviniyorum

Hazımsızlık ne kötü yaa:D

bunada cevap hazır:

Bizim uefa kupamız var:D:D:D Tesadüfen şansla alınmış bi kupa Arsenal o maçta direkleri dövmese ne alacaktınız merak ediyom:D

bunada cevap hazır:

Bizim uefa kupamız var:D:D:D Tesadüfen şansla alınmış bi kupa Arsenal o maçta direkleri dövmese ne alacaktınız merak ediyom:D

Dostum diğer yazdıklarına lafım yok ama bir Türk takımı almış kupayı getirmiş,sen neden Türk olduğun halde onların başarısını hazmedemiyosun onu anlamadım...Seni insanlara hazımsızlık kötü şey deyip msj verene kadar kendi zihniyetine bir bak sonra yorum yap :thumbdown:

Not:Ben galatasaraylı değilim fakat burda Türkiye'ye ait bir başarı varsa laf ettirmem

Dostum diğer yazdıklarına lafım yok ama bir Türk takımı almış kupayı getirmiş,sen neden Türk olduğun halde onların başarısını hazmedemiyosun onu anlamadım...Seni insanlara hazımsızlık kötü şey deyip msj verene kadar kendi zihniyetine bir bak sonra yorum yap :thumbdown:

Not:Ben galatasaraylı değilim fakat burda Türkiye'ye ait bir başarı varsa laf ettirmem

kupaya lafımız yok canım.İşallah her takım alır.

Sadece her maçtan sonra her yenilgiden sonra bunun arkasına sığınmaları tuhaf ben o yüzden onu yazdım.Yoksa kim istemezki ülke tkımlarının Avrupa kupası almasını ;:goz:

kupaya lafımız yok canım.İşallah her takım alır.

Sadece her maçtan sonra her yenilgiden sonra bunun arkasına sığınmaları tuhaf ben o yüzden onu yazdım.Yoksa kim istemezki ülke tkımlarının Avrupa kupası almasını ;:goz:

Elbette herşeyde sığınmaları olmaz dostum...Ama yine de şans demeyelim yani...Takımlarımızın hepsi avrupada söz sahibi olacak yapıya sahip inş. yakın zamanda bir daha büyük başrılar yaşarız.

Elbette herşeyde sığınmaları olmaz dostum...Ama yine de şans demeyelim yani...Takımlarımızın hepsi avrupada söz sahibi olacak yapıya sahip inş. yakın zamanda bir daha büyük başrılar yaşarız.

İşallah dostum.Heptende şans deil tabiki ama şans faktörüde var işin içinde.Oraya kadar gelmekte büyük bi başarı sonuçta bunu kimse inkar edemez.

3-1 bizim uefa kupamız var

4-1 bizim uefaa kupamız var

2-0 bizim uefa kupamız var

2-1 bizim uefa kupamız var

6-0 bizim uefa kupamız var
..
..
.. yahu o 10 sene öncede kaldı bırakın geçmişi yaşamayı..Daha trömsöler var 5 yediğiniz maçlar var.Sanki her sene avrupada kupa alıyor gibisiniz.. :D

Ben seni yenmişim seviniyom sen diyon yok türkiye kupası yok 10 sene öncesinin kupası.Bana karşı ne yaptın?
Haa bu arada sevincimiz öyle büyük takım yendik falan diye değildir.10 maç üstüste yendiğimiz başka takım yok.Şahsen ben buna seviniyorum

Arkadaşım sevin,sevinmene lafım yok ama ufak bi yanlışı düzelteyim.Fenerbahçe Galatasaray'ı 10 senedir üstüste mağlub etmedi,Fenerbahçe Galatasaray'ı 10 senedir kendi sahasında mağlub etti ;)

bunada cevap hazır:

Güzel kardeşim,Fenerbahçe mağlubiyetini hazmedemeyen Galatasaray'lı arkadaşları eleştirmek istiyorsun ama Galatasaray'ın aldığı 2 UEFA kupasının sebebini "tesadüf" olarak yorumladığında seninde onlardan hiçbir farkın kalmıyo.Demekki sende GS nin Avrupa başarısını hazmedemiyosun derler yanlışmıyım?

Türklere özgü şeyler bunlar birde lig birincisi yarışı var yok sen birincisin yok biz ligde 1. ci sıraya oturduk... böle uzayıp gidiyo

Güzel kardeşim,Fenerbahçe mağlubiyetini hazmedemeyen Galatasaray'lı arkadaşları eleştirmek istiyorsun ama Galatasaray'ın aldığı 2 UEFA kupasının sebebini "tesadüf" olarak yorumladığında seninde onlardan hiçbir farkın kalmıyo.Demekki sende GS nin Avrupa başarısını hazmedemiyosun derler yanlışmıyım?

Ben onun açıklamasını diğer yorumlarda yaptım kardeş.

Geri