KANALTURKe DESTEK‏

Dün gece izledim kanaltürk'ünüzü.
O ne yaw adam sanki koyun çiftliğinde.
Utanmadan ekrandan pişmiş kelle gibi adamın tekine şerefsizsin diyor. Sizde ona destek topluyorsunuz.
Tuncay Özkan küfür edince herhalde tatlı geliyor.
Başbakan tersleyince oooooo nasıl küfür eder.
Sizin ki iş değil.
Ben yaparım, tuncay yapar, deniz yapar ama sen yapamazsın.
Hadi ordan, hadi ordan. Kanaldaki seviyeye bak yaww.
İzleme imkanı olan arkadaşlar mutlaka izlesin.
Adam küfür ederken ağzı köpürüyor.
Bumu sizin Cumhuriyet başkanınız.
Cumhuriyetçilerin sözcüsü bu adam olamaz kardeşlerim yaw. (En azından benim değil)

Söylenen doğru kadar söyleyenin de doğruluğu önemlidir.

Łеліліѕŧ;2597641' Alıntı:
burjuvazinin uşağı kanaltürk

-bu hakaretine çok güzel cevap verilir seninle mod arkadaşlar ilgilenmezse gereken cevabı yazacağım...
-bu mesajı görüpte yobaza bak kominis kılığına girmiş komiklik yapıyorr demezlermi....
-moderatör arkadaşlardan kalleş arabın uşağı olan bu yobaza dikkat etmelerini talep ediyorum
-kominis kılığına girmişş yorum yapmak tan acizz sadece ortalığı karıştırmak amaçlı sloganlar atan bu şahıss nicky de fake sanırım önlü-arkalı dual-band çalışıyorr galiba
-samimiyetten uzakk ...

-yönetici arkadaşlardan komnis görünen bu yobazla ilgilenmelerini talep ediyorum
___________________________________________saygılarımla

Łеліліѕŧ;2597705' Alıntı:
ya bu ülkede zaten antiemperyalizm kanaltürkün yaptığı ise
ben antiemperyalist değilim. o kanaltürkün kızdığınız akp den hiç bir farkı yoktur emperyalist uşaklığında hatta bir o kadar ortak noktası vardır. neden çatışırlar hiç anlamam :durdurun

Garip leninist;Garip solculuk doktrinleri geliştirme burada.Kapitalist sistemde yaşıyoruz ve Emperyalizmin Uşaklıgı konusunda tescilli kurumlar ve kişiler varken,emperyalizme karşı mücadele vermeye çalışanların bir nevi simgelerinden biri olan Kanaltürk'e savaş açmaya kalkman,benim senin hakkındaki verdigim sahte solcu tezimi güçlendiriyorsun.Yaşın kaç yeni piyasaya salmışlar galiba seni?

Kanaltürk ve chp ile alakalı yanlış bir şey söylersen solcu bile olamıyosun bu ülkede
Solculuk solcuların en nefret ettiği konuma gelmiş anlaşılan
tekelleştirilmiş birileri tarafından
(=

Bu olay sagcı solcu olayı degıl.
Bu emperyalıstlerın oyununa tum vatandasların karsı durusu.
Kanal Turk veya baska bır kanal hıc farketmez.Bu oyunun ayrıntılarını ortaya doken her kanal bu amac ıcın bır aractır.Bugun Turk medyasına bır bakın kımlerın tekelınde?
Normal bır ulkede 2 muhalefet vardır.Bırı medya ıkıncısı ana muhalefet partısı.Medya ellerınde en buyuk 2. muhalefet patısı onların destekcısı.Enbuyuk 1. muhalefet kendı ıcınde bolunmus.Pekı arkadasım kım bu adamlara(kardesım sen bır dur bakalım,sen ne yapıyorsun?) dıyecek?
Bırakın da bu ulkede halkın(sagcı yada solcu) ve vatanın bolunmez butunlugunu savunacak bırkac ses yukselsın.

Hadi ya o nasıl oluyor öyle

niye bukadar tüyü bitmemiş yetimin hakkını korudu diyemi sevmiyorsun yada yazılanları iyi anlamadın.adam resmen belge diyor kardeşim.belge.bu adamın yazdılarını bı daha okuyun derim.başka bır şey demem.neymış tuncay özkan chp nin paralarını seçim otobüsünden saçan bir insan mış.akp ne saç dı sen bılıyor musun be.sankı sen ıktıdarda oyle eli bağlı oturdun dimi

dostum yazın için teleşkkürler ediyorum.bunların bılınmesınde fayda var.

Hadi ya o nasıl oluyor öyle, CHP den gelen illegal paralarla kurulan, hep eleştiri, hep kışkıtrıcı, bölücü yayın . . .

bunu bil gerisini SİL

Hadi ya o nasıl oluyor öyle, CHP den gelen illegal paralarla kurulan, hep eleştiri, hep kışkıtrıcı, bölücü yayın . . .

bunu bil gerisini SİL

Amma da yapıyorsun ha!CHP'den gelen illegal para ne demek?Burada CHP mi illegal para mı?Karşıdakine atacak çamur yaratmadan önce kendi evinizin önünü bir süpürün de sonra çamur atma işlerine girersin.Araştır bakalım şu savundugun adamların mahkeme kayıtlarına geçmiş ne suçları varmış?

arkadaşlar adamlar chp yalakası değil kanaltürk anti-AKP hatta akpden de öte adamlar anti-faşist

Kanaltürk dediğin üç tane adam. Bu ülkede üç kişi sevmesekte olur. Ortalık karıştıran üç adam.
Bir gün canlı tel bağlantısı yapsalarda ben arasam. Yada chp nin şu yardımcısı mı nesiyse
biri varya ismi bile hatırlanmayacak kadar gereksiz. Onun dışında birini çıkarsalarda izlesek destek versek. Tuncay Öskanmış. Biri bu kim önce onu anlatsa ya bize. Destek vereceğimiz adamı bi tanısak. (Bunda ciddiyim nerden çıktı bu adam)

Arkadaşım Tuncay Özkan kimmiş sorusunu soruyorsan kendi politik görüşünün medyasına hapis olmuşsun dünyadan haberin yok derim ben de sana.

Muhalefete en sert tepki gösteren ve muhalefet ile en seviyesiz mücadeleyi yürüten parti AKP'dir. Tayyip Erdoğan kendisini eleştiren gazetecilere onlar ne bilir der, kendisini eleştiren çiftçiye ananı da al git der, kendisini eleştiren ana muhalefet liderine seviyesi sataşmalarda bulunur. Bunun tek nedeni çok oy aldım asarım keserim mantığıdır. Bu tehlikeli bir gidiştir en son muhalefete bu kadar baskı uygulayan başbakan Adnan Menderes'ti. Haksız yere asıldığını düşünenler o dönemin muhaliflerine karşı özel olarak çıkarılan yasaları bir okusunlar uygulamaları öğrensinler.

Bu iş Kanaltürk meselesi değildir. Bu iş iktidardaki hazımsız bir takım insanların ve onların kraldan çok kralcı uşaklarının uyguladığı ahlaksız bir baskı politikasıdır. Seni eleştirenlere tepki göstermektense yaptığın işin faydalarını anlat ve kanıtla.
Medya'nın %90'ı AKP'yi pohpohlarken herşey güzel ama %10'a bile tahammül edemiyor bunlar. TGRT Haber durmadan AKP yanlısı destekçisi yayın yapınca kimse kapısına dayanmıyor İhlas Holdingin tüm ticari dalaverelerine rağmen. Ancak Kanaltürk eleştirince sıkı vergi denetimleri geliyor, RTÜK'ten insafsız maddi cezalar geliyor.

Türkiye çok kanallı bir ülke arkadaşlar. Bir sürü kanal var, beğenmiyorsanız değiştirirsiniz. Ama birileri iktidarı eleştiriyor diye devletin kurumları diğer kanalların üzerinde kurmadıkları baskıyı bu kanal üzerinde uyguluyorsa ve siz de buna hakediyor diyorsanız yazıklar olsun.
Hele hele birilerinin dediği gibi ağızlarından salyalar akarak iktidara küfretmiyorlar, belge ve kanıtları ile eleştiriyorlar. Beğenmeyen Discovery Channel izlesin. Ben TGRT Haber sürekli iktidarı pohpohlayan haber yapıyor diye eleştiriyor muyum?

Medyanın görevi eleştirmektir. Açık aramaktır. Şeytanın avukatını oynamaktır. Gazetecilik yapılanları alkışlamakla olmaz, çok iyi bir adım bile atılsa altı deşilmeli en ince detayına kadar eleştirilmelidir. Ama Başbakan kendini padişah sanıyor. Eleştirilerde bir sınır olmalı diyor. Ama bu sınır kendisinin paşa gönlünce çizilsin istiyor.

Başbakan hakkında istanbul belediye başkanı olduğu dönemde açılan davaları unutanlar bugün Kanaltürk CHP ile illegal para transferi yapıyor diyorlar. Ben de soruyorum TV de boy boy çıkan Albayrak Holding reklamlarındaki holding kimin belediye başkanlığı ile yükseldi kimin başbakanlığı ile TV reklamları verecek dev holding oldu. Ayrıca Başbakan hakkında belediye başkanı olduğu dönemde açılan davaların çoğunda bu albayrak holdingin adı gezçmiyor muydu? Soruyorum Başbakan'ın çocuklarına kim burs verdi? Başbakan'ın oğlu nasıl armatörlüğe başladı, aynı şekilde kredi ile yok pahasına gemi alabilecek delikanlı varsa çıksın.

Şimdi çıkıp da Kanaltürk kara para ile çalışıyor falan diyenler ile tartışmayacağım onlar bu bilgileri cemaatlerinde hocalarından aldıkları için düşünemezler sadece inanırlar. Tuncay Özkan kötü bir adam olsa da, Kanaltürk yanlı yayın yapsa da bu kanala da Türkiye'nin ihtiyacı var. AKP gibi yaşamayanların ve düşünmeyenlerin de olduğunu göstermek ve onları medyada temsil etmek için. Yoksa Tuncay Özkan kötüdür diye bağıranlar hükümeti destekleyen ve poh pohlayan medya kuruluşlarını izlesinler.

Tuncay Özkan'ın avukatı değilim. Genel olarak TV ve Kanaltürk'ü nadiren izlerim (genelde ceviz kabuğu). Ama sonuçta bir gazetecinin eleştirdiği için eleştirilmesini de hazmedemiyorum 4 sene ulusal bir tv kanalında muhabirlik yapmış bir gazeteci olarak.

Arkadaşım Tuncay Özkan kimmiş sorusunu soruyorsan kendi politik görüşünün medyasına hapis olmuşsun dünyadan haberin yok derim ben de sana.

Muhalefete en sert tepki gösteren ve muhalefet ile en seviyesiz mücadeleyi yürüten parti AKP'dir. Tayyip Erdoğan kendisini eleştiren gazetecilere onlar ne bilir der, kendisini eleştiren çiftçiye ananı da al git der, kendisini eleştiren ana muhalefet liderine seviyesi sataşmalarda bulunur. Bunun tek nedeni çok oy aldım asarım keserim mantığıdır. Bu tehlikeli bir gidiştir en son muhalefete bu kadar baskı uygulayan başbakan Adnan Menderes'ti. Haksız yere asıldığını düşünenler o dönemin muhaliflerine karşı özel olarak çıkarılan yasaları bir okusunlar uygulamaları öğrensinler.

Bu iş Kanaltürk meselesi değildir. Bu iş iktidardaki hazımsız bir takım insanların ve onların kraldan çok kralcı uşaklarının uyguladığı ahlaksız bir baskı politikasıdır. Seni eleştirenlere tepki göstermektense yaptığın işin faydalarını anlat ve kanıtla.
Medya'nın %90'ı AKP'yi pohpohlarken herşey güzel ama %10'a bile tahammül edemiyor bunlar. TGRT Haber durmadan AKP yanlısı destekçisi yayın yapınca kimse kapısına dayanmıyor İhlas Holdingin tüm ticari dalaverelerine rağmen. Ancak Kanaltürk eleştirince sıkı vergi denetimleri geliyor, RTÜK'ten insafsız maddi cezalar geliyor.

Türkiye çok kanallı bir ülke arkadaşlar. Bir sürü kanal var, beğenmiyorsanız değiştirirsiniz. Ama birileri iktidarı eleştiriyor diye devletin kurumları diğer kanalların üzerinde kurmadıkları baskıyı bu kanal üzerinde uyguluyorsa ve siz de buna hakediyor diyorsanız yazıklar olsun.
Hele hele birilerinin dediği gibi ağızlarından salyalar akarak iktidara küfretmiyorlar, belge ve kanıtları ile eleştiriyorlar. Beğenmeyen Discovery Channel izlesin. Ben TGRT Haber sürekli iktidarı pohpohlayan haber yapıyor diye eleştiriyor muyum?

Medyanın görevi eleştirmektir. Açık aramaktır. Şeytanın avukatını oynamaktır. Gazetecilik yapılanları alkışlamakla olmaz, çok iyi bir adım bile atılsa altı deşilmeli en ince detayına kadar eleştirilmelidir. Ama Başbakan kendini padişah sanıyor. Eleştirilerde bir sınır olmalı diyor. Ama bu sınır kendisinin paşa gönlünce çizilsin istiyor.

Başbakan hakkında istanbul belediye başkanı olduğu dönemde açılan davaları unutanlar bugün Kanaltürk CHP ile illegal para transferi yapıyor diyorlar. Ben de soruyorum TV de boy boy çıkan Albayrak Holding reklamlarındaki holding kimin belediye başkanlığı ile yükseldi kimin başbakanlığı ile TV reklamları verecek dev holding oldu. Ayrıca Başbakan hakkında belediye başkanı olduğu dönemde açılan davaların çoğunda bu albayrak holdingin adı gezçmiyor muydu? Soruyorum Başbakan'ın çocuklarına kim burs verdi? Başbakan'ın oğlu nasıl armatörlüğe başladı, aynı şekilde kredi ile yok pahasına gemi alabilecek delikanlı varsa çıksın.

Şimdi çıkıp da Kanaltürk kara para ile çalışıyor falan diyenler ile tartışmayacağım onlar bu bilgileri cemaatlerinde hocalarından aldıkları için düşünemezler sadece inanırlar. Tuncay Özkan kötü bir adam olsa da, Kanaltürk yanlı yayın yapsa da bu kanala da Türkiye'nin ihtiyacı var. AKP gibi yaşamayanların ve düşünmeyenlerin de olduğunu göstermek ve onları medyada temsil etmek için. Yoksa Tuncay Özkan kötüdür diye bağıranlar hükümeti destekleyen ve poh pohlayan medya kuruluşlarını izlesinler.

Tuncay Özkan'ın avukatı değilim. Genel olarak TV ve Kanaltürk'ü nadiren izlerim (genelde ceviz kabuğu). Ama sonuçta bir gazetecinin eleştirdiği için eleştirilmesini de hazmedemiyorum 4 sene ulusal bir tv kanalında muhabirlik yapmış bir gazeteci olarak.

çok güzel yazıların,seni tebrik ederim:clap

Usta bizim kanaltürkle işimiz yok. Yanlız burası taraftar toplama yeride değil.
Kanaltürkü sen seversin o sever öbürü sever.
Biz sevmiyoruz usta.
Bu forumda galatasaraya , fenerbahçeye, beşiktaşa vs... taraftar topla
ama kendi siyasi görüşlerine taraftar toplama.
Daha forumda hadi akp ye destek diye bir başlık okumadım.
Ama kanaltürke destek , chp ye destek bilmem kime destek.
Bak izmir fuarı için arkadaşımız destek başlığı açtı, herkeste katıldı.
Burası kimsenin seçmen toplama yeri değil.
Serbest kürsü Tuncay Özkanın yeri gibi.
Aç güncel siyasi konularını hep birlikte tartışalım.
Bizene senin Tuncayından.
Vazgeçtik hadi Tuncayında sana olsun Kanaltürkünde sana olsun.
Arkadaşlar Tuncay Özkanın sözcüleri gibi maşallah.

Tuncay özkanın eleştiri yaptığını söylüyorsun, onun programını fazla seyretmediğin belli.
İstediği kişinin yanında olsun ama sende söylüyorsun kimseye küfür etmeye hakkı yok.

Akp ye oy vermedim ama hazmetmesini de bilirim.
Toplumun değil yüzde ellisine her ferdine saygımız var.
Ülkenin yarısı adamlara oy verdi.
Bunun konuşacak nesi var onu da anlamış değilim.
47 tane gol yemişsin hala gözün kupada.

Neyse işte

AKP Mİ ???
:)
hangi sorunu çözdüler ki büyük olan ??
ya kanalla uğraşsınlar , ya karikatürle uğraşsınlar , ya sağı solu satsınlar :)
şimdi de Türk isimli şeylere mi dadandılar :) sonunda bi 100 sene daha geri gideceğiz ama bir darbe daha gelecek ve sarık cüppe ampul falan gidecek , bunlar da gidecek... en güzeli budur bence...
Biz Ata'mızın bize gösterdikleri ile , bunları gördükten sonra daha da çok çalışıp vatanımızı 100lerce sene ileriye götürmesini biliriz..

kanaltürk ün provakasyon dan başka bir şey yaptığını bilen gören var mı acaba???
İşe gelmeyince provakasyon,bana görede gerçekler ve kültürlü bir alt yapıya sahip insanların izledigi kanallardan biridir Kanaltürk.Öyle insanlarımızı koyun yerine koymayıp güdülemeye çalışmayan bir kanaldır.

Bişeyleri zorla yapmaya çalışıyorsunuz işte. Provoke gibi kelimeleri boşuna telaffuz etmeyin..
Herşeyinizle açık ve netsiniz. Kanaltürk sizin açıklarınızı yakaladı mı konuşuyorsunuz. Savunma mekanizması da budur işte. Hatalarınızı gösterene doğruları yaptığınızı gösterin de ne kadar iş yapıldığını görelim. Kanaltürk yapamıyorsa provoke ediyorsa , yalan söylüyorsa bunları gösterin. olmadığını gösterin bize.
Laik bir ülkeyi ne hale getirdiğinizi gösteriyor ve siz de provoke diyorsunuz. Gözleriniz bu kadar körse yada kendinize bu kadar yalan söylüyorsanız bu ülkede işiniz yok.

Bu arada birçok arkadaş sormuş size
SAMANYOLU TV , KANAL A vs kanallar ne iş yapıyorlar ??
Zaman ve Vakit Gazeteleri ne iş yapıyorlar ??
Diğer gazeteleri ve tv kanallarını tek tek saymıyorum çünkü bunları dinleyen izleyen ve okuyan yandaşları , bunların diğerlerinin isimlerini iyi bilirler.. Bunlar ne iş yapıyor ??
Kanaltürk'e laf ediyorsunuz da bu kanallar ne iş yapıyor söyler misiniz ??

Ayrıca 4 Türk'ten korkun demiş bi arkadaş ve aralarına da sanırım şakasına Ahmet Türk ismini koymuş :) evet ben de güldüm ama Ahmet Türk gibi bir ismin burada geçmesine ve korkulacak olmasına güldüm. DTP kapanınca da güleceğim onlara :):):):)

neyse arkadaşlar bu konu uzar gider. Kanallara da laf edin , gazetelere de laf atın ve herşeye bulaşın istediğiniz olana kadar ama bu TSK size isin vermeyecektir. Son güvencemiz o kaldı zaten...

İşe gelmeyince provakasyon,bana görede gerçekler ve kültürlü bir alt yapıya sahip insanların izledigi kanallardan biridir Kanaltürk.Öyle insanlarımızı koyun yerine koymayıp güdülemeye çalışmayan bir kanaldır.

zaten bir tek bu çok kültürlüler biliyor herşeyi nasıl bir kültürse uzaydan mı geldiler nedir...

Kanaltürk'ü izlemeyenlerin Türklüğünden şüphelenirsiniz,başını örtenin laikliğinden şüphelenirsiniz,
Akp'ye oy verenlerin vatanseverliğinden şüphelenirsiniz,dindar insanların cumhuriyetciliğinden,
ALLAH diyenin şeriat özleminden dem vurursunuz,halkın seçtiğinin abd uşağı olduğunu söylersiniz,
milleti seyrettiği televizyona,okuduğu gazeteye ,gittiği üniversiteye,oturduğu mahalleye göre sınıflandırırsınız.Sizin dinledikleriniz,seyrettikleriniz,okuduklarınız seviyeli,aydın vs. olur.Bizimkiler
kaka,akılsız,yalaka,uşak,vatanhaini heeeeeeeeeeeeeeeee?
Siz nerde yaşıyosunuz merak ediyorum kanaltürk severler,sayarlar kaç kişiymişsiniz anket bitmedimi?
Apo itinin ayağına çiçekle gidip tokalaşan adamlarda var o kanalda,konuşuyorlar,vatandan milliyetçilikten dem vuruyorlar ama üzerindeki gömleğinin markası LAKOS oldumu şimdi?
Biraz daha dikkat edlim bunlara,CHP'nin kanalını koruyup kollamak baabından,
Sahte vatanseverler,azgın azınlığın kanalı,elit kesimin sözcüsü bu kanalı bende seyrediyorum,
ama ibret olsun diye.

fethullah çetesinin içyüzü şu anda kanaltürkte tartışılıyor.

Geri