KANALTURKe DESTEK‏

boş versene chp nin yalaka kanalııı bazı gercekleri bilmeden yazmayalım.deniz baykal gibi bir insan olmaza adam tamamen kelaket tellalı onun gibi bir adam dan başbakan değil şofer bile olamzz.. gerci bence şofer abilerimiz ondan daha akıllı insanlar ama neyse

kanalturk felan hıkaye arkadaslar hepsının bellı bır amacı var kendılerıne bır kıtle yaratmak ınsanların mıllıyetcı duygularıyla oynamak lıder olmak bu hayallerının pesınden yıllarca kosacaklar aldanmayalım oyunlara gelmeyelım

reklam kokan hareketler bunlar(sozum meclısten dısarı):help

arkadaşlar kanaltürk tarafsız falan değil taraflıdır zaten bizde taraflıyız tarafsız kanal aramıyoruz sadece gerçekleri söyleyen kanal arıyoruz

Kanaltürk yerine ismini KanalCHP koysaydın daha iyi olurdu.Çünkü sen birkere türklerri temsil etmiyorsun.Sadece yüzde 20 lik kesimin sözcüsüsün

boş versene chp nin yalaka kanalııı bazı gercekleri bilmeden yazmayalım.deniz baykal gibi bir insan olmaza adam tamamen kelaket tellalı onun gibi bir adam dan başbakan değil şofer bile olamzz.. gerci bence şofer abilerimiz ondan daha akıllı insanlar ama neyse

Tayyip Erdogan'dan Başbakan,Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı olabiliyorsa bu ülkede herkes herşeyi olabilir.

Kanaltürk içinde sahtekarlıgın kandırmacanın,ikiyüzlülügün,çıkarcılıgın olmadıgı kanaldır.

artık düzgün adamlar değilde hırsızlar korunur olmuş tuncay özkan kindir nedir nerden gelmiştir bilmem ama söylediklerine bakacak olursak desteği hakediyor ama gel görki bu konudada yorumları okuyorum hala tayyip tayyip diye ağlayan var...ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN SİZİN BU TAYYİPTEN NE ÇIKARINIZ VAR Kİ HALA SAVUNUYOSUNUZ ?

Önce "Biz kaç kişiyiz" solganıyla yola çıktı.

Tuncay ÖZKAN ın dediğine göre bu sayı bir milyonu geçti.Sonra aklına bir cinlik geldi.öyle sayı fena değildi.
Bu işi nasıl ranta çevirebilirim düşüncesi.

Sonra sloganı değiştirdi."Biz Kaç Kontörüz" oldu.

ama umduğunu bulmadı çünkü üye olan kişi sayısı ile kontör sayısı birbirini tutmuyordu. arada dağlar kadar kadar fark vardı.

Emnim ki bir sonraki Sloganın adı şu olacak."Biz kaç kontörlü kişiyiz" :)

Önce "Biz kaç kişiyiz" solganıyla yola çıktı.

Tuncay ÖZKAN ın dediğine göre bu sayı bir milyonu geçti.Sonra aklına bir cinlik geldi.öyle sayı fena değildi.
Bu işi nasıl ranta çevirebilirim düşüncesi.

Sonra sloganı değiştirdi."Biz Kaç Kontörüz" oldu.

ama umduğunu bulmadı çünkü üye olan kişi sayısı ile kontör sayısı birbirini tutmuyordu. arada dağlar kadar kadar fark vardı.

Emnim ki bir sonraki Sloganın adı şu olacak."Biz kaç kontörlü kişiyiz" :)

Sana ne milletin kaç kişi oldugundan yada kaç kontörlü oldugundan?Millet senin ajanlıgını falan karıştırıyor mu?

kanaltürk felan beni ilglendirmiyoda

"4440444" arkadaşıma seslenmek
kontör tutmuyor olabilir ama internetten yapılan kayıtlar???? sadece telden degil biliyorsundur o damı tutmuyo acaba yani bunu ölçebileceklerini sanmıyorum inanır inanmaz kişiye kalmış ama internetten kayıt olanları göz ardı etmeyelim!!!

Sana ne milletin kaç kişi oldugundan yada kaç kontörlü oldugundan?Millet senin ajanlıgını falan karıştırıyor mu?

arkadaşım seni çok gocunmuş gördüm yoksa yaran mı var.

hem ben ajan olduğumu kimseye söylmedim ki sen nerden duydun:)

Şimdilerde fetoş diye hakaret ettiği Fethullah Hoca dan geçmişte röportaj koaparabilmek için yaptığı yalakalıkları bu millet daha unutmadı.

Resime iyi bakın Fethullah hocanın karşısında nasılda süt dökmüş kedi misali bir hali bar.

bir elini eteğini öpmediği kalmış.

Sen bir zavallısın.

Kontöre devammmmmmmmmm

İşte budur. Şimdi biri bana tuncay özkanı anlattı.
demek buymuş.

Teşekkürler.

Kanaltürk nedir chpden indirdiği milyon dolarların hakkını seçim öncesinde miting otobüslerinde ona buna saldıran tuncay özkan tarafından yeterince vermiş bi tv kanalıdır

Güzel kardeşim o kadar maliye müfettişleri gitti ne araştırmalara girdiler hatta tek tek özel banka hesapları bile araştırıldı. Özellikle Tuncay Özkan, Cüneyt Arcayürek' in. pazar günleri yapılan programları birden kesildi. Bu kanal üzerine çok gidildi ama elde ne çıktı bir HİÇ. Ön yargıyla yaklaşmayalım lütfen. Delil varsa belge varsa konuşalım yoksa bu iftiraya girer, ayıp etmiş oluruz. Kaldı ki kanaltürk ve Tuncay Özkan belgelerle temiz olduklarını kanıtladılar.

Saygılarımla...

ehuehehhe okudukça güldüm güldükçe okudum süpersiniz :goz:
Kanaltürk te komünizm propagandası yapılıyormuş din düşmanlığı yapılıyormuşmuş :D
chp yandaşlığı varmışmış :D

işimize gelmeyenleri söylüyorlar rahatsız oluyoruz diyemiyorsunuzda
hala basit bir karalama çabası içindesiniz
demokrasilerde bunlar olur sevgili muhafazakar demokrat(?!?) arkadaşlarım
beğenmediğiniz sesler çıkacaktır muhakkak (artık neden beğenmediğinizi sorgulamayı da bıraktım)

sizlerin yapması gereken şudur:
televizyonlarınızın kumandaları vardır
bu kumandaları kullanarak kanallar arasında seçim yapabilirsiniz
beğenmiyorsanız izlemeyin =) zorla izletmiyoruz kimseye hiçbir kanalı
ama şunu da unutmayın
siz beğenmediniz diye hiçbir kanala hukuk dışı bir uygulama yapılamaz
eğer yapılıyorsa da bunun yapılmasını desteklemeniz komik ötesi bir "yandaşlık" içinde olduğunuzu gösterir.bence partilere bu kadar yandaş olmayın çünkü herşey gelip geçici :goz:

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2597453' Alıntı:
ehuehehhe okudukça güldüm güldükçe okudum süpersiniz :goz:
Kanaltürk te komünizm propagandası yapılıyormuş din düşmanlığı yapılıyormuşmuş :D
chp yandaşlığı varmışmış :D

işimize gelmeyenleri söylüyorlar rahatsız oluyoruz diyemiyorsunuzda
hala basit bir karalama çabası içindesiniz
demokrasilerde bunlar olur sevgili muhafazakar demokrat(?!?) arkadaşlarım
beğenmediğiniz sesler çıkacaktır muhakkak (artık neden beğenmediğinizi sorgulamayı da bıraktım)

sizlerin yapması gereken şudur:
televizyonlarınızın kumandaları vardır
bu kumandaları kullanarak kanallar arasında seçim yapabilirsiniz
beğenmiyorsanız izlemeyin =) zorla izletmiyoruz kimseye hiçbir kanalı
ama şunu da unutmayın
siz beğenmediniz diye hiçbir kanala hukuk dışı bir uygulama yapılamaz
eğer yapılıyorsa da bunun yapılmasını desteklemeniz komik ötesi bir "yandaşlık" içinde olduğunuzu gösterir.bence partilere bu kadar yandaş olmayın çünkü herşey gelip geçici :goz:

Onlar özgürlükçü,Onlar en birinci demokrat.Bizler anlayamayız ve eleştiremeyiz onları.onlar belirler özgürlüklerin sınırını,biz kafirlerde onların belirledigi sınırlar içinde istedikleri televizyonu izletilmek,istedikleri gazeteyi okutulmak isteriz.

"Łеліліѕŧ burjuvazinin uşağı kanaltürk " Sen kimin Uşagısın? dünyadan bir haber olan bir solcu örnegi.Emperyalizmin karşısında olan bir kanala saldıran,bunuda emperyalizmin uşaklarıyla beraber yapabilen garip bir solcu örnegi...

"Łеліліѕŧ burjuvazinin uşağı kanaltürk " Sen kimin Uşagısın? dünyadan bir haber olan bir solcu örnegi.Emperyalizmin karşısında olan bir kanala saldıran,bunuda emperyalizmin uşaklarıyla beraber yapabilen garip bir solcu örnegi...

ya bu ülkede zaten antiemperyalizm kanaltürkün yaptığı ise
ben antiemperyalist değilim. o kanaltürkün kızdığınız akp den hiç bir farkı yoktur emperyalist uşaklığında hatta bir o kadar ortak noktası vardır. neden çatışırlar hiç anlamam :durdurun

Geri