Yaprak dökümü bir kitaptan senaryosunu alıyor.Yani canları istedikleri için ayrılıp tekrar barışmıyorlar.
denileni anlamamışşın sorunda o pis senaryonun dizi yapılıp halka sunulması zaten
Yaprak dökümü bir kitaptan senaryosunu alıyor.Yani canları istedikleri için ayrılıp tekrar barışmıyorlar.
Dizide toprak reformu ve ağalık sistemine çok güzel dokundurma yapılmış.
Hangi olay veya program reyting artışı getiriyorsa ve toplum tarafından arzulanıyorsa; Haliyle televizyon yöneticileri o yönde yapımlar yapma derdindeler. Çoklu kanal tercihinin olduğu bir düzende bir televizyon kanalının proje seçimindeki tercihlerine pek itibar etmemek lazım. İnsanların elinde uzaktan kumanda aleti olduğuna ve seçenekler çok fazla olduğuna göre bence ortada bu açıdan pek sorun yoktur.
Diğer taraftan olaya bakacak olursak, arzulanan çağdaş Türkiyenin TopLum mühendisleri ve Eski Cumhurbaşkanı tarafından ''Cumhurbaşkanlığı Senfoni OPrkestrasının Dinlenmesi'' olarak tarfi edilirken bu tip dizilerin Türk kanallarında gösterilmesi ve izleyici çekmesi gayet doğaldır. Çünkü biz açarak medeni olacağına inandırılmaya çalışılıyoruz
Benim ne kadar ne olacağım seni ilgilendirmez. Ben reklamlardan gördüğüm alıntıya dile getirdim. Asıl karın ağrısı o olmalı.
Yoksa senin de ne kadar takipçisi olup karşı çıktığını gördük.. Görüyoruz teşekkürler
~SiLenT ScЯeaM~;4637277' Alıntı:Hanımın ÇiftLiği, Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü Hepsi Aynı...
Çiftçi Bahçivana Bahçivan Aşçıya Sonra Hepsi Aşçıya
Senin ilericiliğin ve Müslümanlığın "Bu sene de Hacc Kurban Bayramına geldi" anlayışı kadardır....Vesselam