Kan Uykusu { xvid } [HH] Tarihi belgesel burada.!

Geçenlerde Show TV'de verildi ondan önce video sitelerinde görmüştüm çok güzel bir video ve çok güzel bir belgesel.Herkes izlesin tavsiye ederim.

dostum 4. part demiştim bi bakarsan çok sewincem boş diyor bende tüm parrtları indirdim ilgilensen sewinirim güzel bir belgesel....

dostum ınankı hepsi calısıyor sende bır problem olmalı
flashget ile indiriyorsan baska bir program kullanmanı tavsıye ederım

yok dostum tek tek normal indirdim hepsini

birde part 1 i açıyorum 4 part boş diyor açılış yönetimi anlat istersen öyle denerim yani hepsini bir yerde birleştirmem gereliyormu??? bi dosyada tek tek rar lı duruyor ilkni açıyorum 4part istiyor

dostum bütün partları bir dosyaya at ve ilk dosyaya sağ tıklayarak extract et, senden şifre istediği zamanda şifreyi gir, sorun yaşayacagını sanmıyorum

Tmm dostum şu anda 4. partı tekrar indiriyorum aynen yaparım saol ilgilendiğin için

az önce bi arkadaşım mail attı kitabını oku diye.....

benim de aklıma bura geldi akşama indirip izleyeyim.....

çok sağol react0r süper iş çıkarmışsın emeğine sağlık.....

Bir Türk Olarak Mutlaka İzlenmeye deger bir eser oldugu Kanısındayım.
Hepimize ibret-i Örnek Olur İnşallah
Allah-ü teala Ezanımızı dindirmesin Bayrağımızı İndirmesin İnşallah!Unutmayalım ki Türkün Türkten Başka Dostu Yok

elinize saglık bu guzelim paylaşımı actıgınız icin binlerce kez teşekkurler ne mutlu TÜRK'üm diyene

Elİne Koluna Saglik Boyle Guzel Bir Calisma Yaptigin Icin

herkesin izlemesini tavsiye ederim.Sağol tşk

Helal kardes bence sınırsız replik bi emek bu sen yayınlamasaydın ben yayoınlıcaktım ama neyse saolasın emegine saglık...

teşekkür ederim ellerine saglık gerçekten herkesin izlemesi gereken bi belgesel

ben izledim güzeldi ... paylaşım için tşk güzel bir detaya değinmişsin.

Geri