Kan kırmızı, ten beyaz..

ikRa

Banned
Reaction score
0
[Tamamen yenilenmiş ve yıkanmış temiz kalbimle seninle uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum. Bütün hesaplardan uzak tam anlamıyla karşılıklı sevmeni doyumsuz mutluluğa yol almak için benim sana olan sevgimi görmek için uzaklara ve derin düşüncelere dalma. Gözlerimin tam içine, göz bebeğime bak, beni ve seni göreceksin. Gözlerini kapa, dünyanın en şanslı insanı olduğunu hissedeceksin. Bunun bir rüya olmadığını ellerimin sıcaklığından, gülen gözlerimden anlayacaksın.

Hiç kimseyi ve hiçbirşeyi düşünmeden seni sen olduğun için seven birini bulacaksın. Kendini yüreğinin derinliklerine bırak, sevmenin ve sevilmenin tadını çıkar. Göreceksin ki ben senin hayat suyun olacağım. Soğuklarda buharlaşarak yüreğini ısıtacak, sıcaklarda buz olarak kalbine ve bedenine serinlik vereceğim. Zaman zaman da gözyaşlarımla sevgimi yeryüzüne çıkartacağım. Ne olursun sakın zaman ne gösterir deme, zaman bizim oyuncağımız olur, yeter ki biz birbirimize sahip çıkalım, huzur alalım ve huzur bulalım. Buna ikimizin de ihtiyacı var. Şu kısa dünyada toprak nasıl olsa saracak bedenimizi, ondan önce sadece ben alayım seni kalbimin içine. unutma sana kopupta geldim. Seninle boşa geçen günlerimin acısını çıkartmaya, verdiğim karşılıksız sevginin yaralarını sarmaya değil, seni sevmenin mutluluğunu yaşamaya geliyorum.

Aç gönül pencereni, bir kuş olup konayım benliğine. Seni sımsıkı sarayım bedenime. Şu anda doğru adrestesin, sana kapı açmıyorum, dünyamı açıyorum. Evet artık yeni bir hayata merhaba demenin zamanı geldi. Ne faydası olacak? Geriye dönüp bakmanın, ne faydası olacak? Geçen günlerin yasının tutmanın. Göreceksin ki; benimle geçirdiğin bir gün geçen aylara bedel olacak. durgun, suskun olmayacaksın, deli taylar gibi eseceksin...
Hadi son verelim artık sorgulara, sarılalım birbirimize, Aşk denizinde iki yelkenli olalım aynı rüzgara ve aynı yöne giden. Adımı iğneyle işleyene kadar tenine, uyandığında ilk kelimen ben olana kadar. Evet beni sende baştan yarat. Bir ince gibi işle yüreğinin kenarlarına, al gözlerinin içine ve müebbet hapisleri kalbinde...Devamını da sen yazacaksın yüreğine
..

Alıntı

yüreğine sağlık çok güzel olmuş devamını bekleriz :D

eline saglık arkadasım...devamını beklıoz :)

emeğine sağlık kardeşim,
şiir sanamı ait yoksa alıntımı
alıntıysa kime ait olduğunu yazarsan sevinirim
paylaşımlarının devamını beklerim
saygılarımla

bu metin gecen sene askerken mektupla gelmişti ama alıntı da kaynak yok bu tarz şiir ve metinlerde kaynak bildirmek gerekio mu?yorumlarınız için tsk.

eline sağlıq

Geri