Kan Grupları

Nathanael

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bence hackhell ailesi olarak, herkesin kan grubunun , şehrinin ve telefon numarasının bulunduğu bir konu olsa ve sabitlense, acil kan arayan arkadaşlarımız için hem çok faydalı olur hemde hackhell ailesi olarak bağlarımız bir derece artar diye düşünüyorum.

adım:Güven
kan grubum: A rh(-) negatif
telefon:0554 220 .. ..

düşünce güzel
ama bazı bilgilerin böyle
uluorta yazılmasına ve herkesin ulaşımına açık olması sakıncalıdır
sadece foruma kayıt sayfasına yada kişisel sayfamıza böyle bir seçenek konulabilirse
katılımın hem isyen hem de çaoğunluk olacağına eminim

telefon numaranı o. numrası diye tuvalet köşelerine yazarlarsa görürsün ...ama bu iş tutmaz hacı...kan grubunun profilde yazması uygun olurda konuda tel numarası hoş olmaz...

kredi kartı numaramızı da verelim isteyen istediği kadar çekip harcasın ne dersin :=)

şaka mısın arkadaşım? telefonun ve kan grubunun bilinmesiyle sanki başına birşey mi gelecek?en fazla 1-2 dengesiz telefonunu rahatsız edebilir ki çok düşük bir ihtimal bu.

birisi telefonunu rahatsız ederse de savcılığa şikayet edersin olur biter.

bir çok forumda bu var.

burda ki amaç herhangi bir acil durumda başı sıkışan kişilere yardım edebilmek.

umarım böyle bir olay hayatta hiç başına gelmez çünkü o zaman keşke forumda böyle bir konu olsaydı da ordan ulaşabilceğim birileri olsaydı diyebilirsin.

acil durumlarda kimse kimsenin profiline bakacak vakti bile bulamıyor, emin olun.

Kana ihtiyaç olduğu zaman konu açılır kan vermek isteyen müsait olan gider verir kanını bence..

Bu topic vardı zaten

göremediğim için açtım. gördüğüm bir topicte a+ arıyorlardı.yani özel bir kan grubu. ben genel olarak herkesin kan grubunun olduğu bir topic göremediğim için bu öneriyi söyledim.

bir çok forumda bu var ve bence de olması gereken bir konu olduğu için öneri olarak sunmak istedim

Telefon numarası yazma bence çok saçma. He isteyen yazsın ona karışmam. Böyle birşeye ihtiyaç olursa (Allah göstermesin) üst yönetimle görüşürseniz zaten yardımcı olunur diye düşünüyorum.

AB rh (+)

çok lazım olursa özelden mesaj atın :eek:

bu kadarını yapmanız yeterli millet :)

Geri