Kamil Koç 10 TL'ye bilet satacak

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Kamil Koç 10 TL'ye bilet satacak

Kamil Koç yurt içinde 10 TL, yurt dışında 5 Euro'luk bilet fiyatı belirledi

manset_ic_199219.jpg

Kamil Koç 2010 yılında 10 TL’lik bilet fiyatıyla merhaba diyor. Firma Ocak ayı boyunca her gün 2010 kişiye 10 TL’ye bilet uygulaması başlatıyor. 6 -31 Ocak Tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında yaklaşık 60.000 biletin 10 TL’ye satılması hesaplanıyor.

Ekli dosyalar

• manset_ic_199219.jpg
    manset_ic_199219.jpg
    15.7 KB · Görüntüleme: 12,653
bende dün duydum şaşırdım ama doğruymuş demmekkı.
maksat müsterinin ayağı alışsın :)

Ben artık uçağı tercih ediyorum çünkü İzmir-İstanbuL en az 35 tL otobüs fiyatı uçak fiyatıysa ennn fazLa 45-50 Lira.. Hatta uçağa Kurban Bayramı dönüşü Pegasus'un kampanyası vardı 9.99 TL yani o fiyata uçakLa uçtuktan sonra artık otobüs hiç cazip geLmiyor.. ;)

cok güzel olmus....saolsunlar..bırazda bızlerı dusunsunler degılmı;)

Ya ben de anadolu turizmin avealılar için yaptığı kampanyadan yararlanmıştım gidiş dönüş tek bilet fiyatınaydı çok memnun kaldım tercih edeceğim bundan sonra... kamil koç da kendini tanıtmak için yapıyordur... daha önce arkadaşın sölediği gibi uçaklar cazip gelmeye başlayınca fiyatlar düşüor..nilüferinde bi kampanyası var yanılmıorsam

Ya ben de anadolu turizmin avealılar için yaptığı kampanyadan yararlanmıştım gidiş dönüş tek bilet fiyatınaydı çok memnun kaldım tercih edeceğim bundan sonra... kamil koç da kendini tanıtmak için yapıyordur... daha önce arkadaşın sölediği gibi uçaklar cazip gelmeye başlayınca fiyatlar düşüor..nilüferinde bi kampanyası var yanılmıorsam

Amacım reklam değildi yanlış anlaşılmasın

ne olursa olsun ucakların konforunu gecemezler

kullanmak lazım

eğer ki bir otobüste birden fazla kişiye bu indirim olursa o zman tam süper olur ...

arkadaşlar bir otobüste bütün koltuklar deyil bildiğim kadarıyla yada yanlış hatırlamıyorsam gidiş dönüş bileti alan içindi yani dönüş bileti 10tl oluyor bu kampanya yı daha öncede yapmışlardı araştırmadan balıklama dalmayın.

Anadolu dada gidiş bileti alana dönüş bedava bu daha iyi kampanya benceee

buda birşeymi ben 1 tl ye kırklareli ye gittiğimi hatırlıyorum heryıl böyle bir rekabet yapıyorlar bakmayın bu yıl biraz gecikti çünkü birçok şirket dağılma noktasına geldi nilüfer ist-kırklareli gidiş dönüş 15 tl yazıyo tabelada ama şuan öyle bir turizm yok yani battı :D herşey çok karıştı otogarda çok :D \ teyze oğlu muavinde o yüzden yakın takipteyiz :D

Geri