kamera çalışmıyor????

asuku

New member
Reaction score
0
Merhaba
Hp pavilion dv5-1110ef leptopa sahibim.Üzerinde entegre kamera var.Kameram görüntüleme aygıtlarında görünmüyor.Youcam programı(driveri oluyormuş??) açtığım zaman görüntüleme aygıtını takın diyordu.kaldırdım tekrar yüklemeye çalıştığımda video görüntüleme aygıtı yok diyor yükleme iptal oluyor.Aygıt yöneticisinde dahi yok.Servisten yeni geldi pc.Geri yükleme yaptım farketmiyor.İşletim sistemi vista home basic.
Saygılarımla.

iki ihtimal var birincisi zayıf ihtimal ama entegre kamera ikinci kameranın kurulumuna izin vermiyor onun için entegre kameranın sürücüsünü devre dışı bırakmalısın ikinci ve büyük ihtimal donanım wista uyumlu değil donanımın sitesinden wista uyumlu olup olmadığına bak varsa wista uyumlu driveri indir kur yoksa ya ikinci kamerayı kullanamazsın yada sistemi xp yaparsın
önce ikinci adımı denemeni öneririm eğer wista uyumlu ise veya wista uyumlu driveri yüklediğin halde tanımıyorsa birinci adımı denersin son olarak usb lerin sağlammı bi kontrol et

bilgisayarın üzerindeki entegre kamera çalışmıyor ikinci bir kamera bağlamıyoruz. yeni format attım aygıt yöneticisinde bile göstermiyor.

Geri