Kamera Çalışıyor Ama Mikrofon...

onurdinsev

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar , Windows Xp sp3 te Kameram düzgün bir şekilde çalışıyor. Msnin son sürümündede xp de çalışıyor. 2009 kullanıyorum şuan xp de . Ama windows 7 de 2009 da kullansam son sürümünüde kullansam aynı sorun.

Kamera driveri kuruyorum Realtek HD Audio yöneticisinide kuruyorum ( Mikrofon bağlıya arkadan) , ama ses gelmiyor . Görüntü var ama ses yok . Msnde de ses yok dier ses kaydedicidede . Site üzerinden driverini indirdim kurdum hala aynı sorun . Realtek hd audio yöneticiside son sürüm . Ama hala tık yok . Bir yardımcı olursanız sevinirim .

Donanım :

A4 Tech PK-935

Realtek HD Audio Yöneticisi ALC880

(SORUN WİNDOWS 7 DE . XPDE ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYOR.)

yazılımsal bi sorun değil galiba donanımsal kameranın microfanında sorun olabilir.. farklı bir microfon deneyin ..

Bakınız ' by kelam ' bey konudada yazmıştım Windows Xp de Çok güzel bir şekilde çalışıyor ama Windows 7 de sadece mikrofon çalışmıyor. Tekrardan sağolun tek yorum yazan siz olmuşsunuz . . .

Bu problemin benzerini ben de yasamistim, ancak uzun sure cozum bulamadim. Sonra yeni bir kamera denedim ve problemin cozuldugunu gordum :smile: Tavsiye edebilirim.

Driver güncellemeyi denedin mi çünkü bende bi sorun yoktu ?

Driver güncelleme derken . Ben şöyle yaşadığım sorunu direk aktarayım . Bakın Xp de hiçbir sorun yok. Cd sini alıyorum kuruyorum . Ama Windows 7 yi kuruyorum , ardından normal kendi cd si ile kurulyorum kamera geliyor ama ses yok . İnternetten indirdiğim yani orjinal kendi sitesinden indirdiğim driver de ise Welcome to www.A4Tech.com::download driver yani bu siteden , kamera çalışmıyor vede seste yok . Bu yeni indirdiğim driveri Xpdede kursam çalışmıyor Windows 7 de de . Sadece normal cd si ile Xp de hiçbi sorun yaşamadan görüntü ve microsofn olarak çalışıyor , Windows 7 de ise Görüntü var Mikrofon yok . Diyorum ki Relatek HD Audio yöneticisi ile alakalı ki bence kesin ordan gibi geliyor , onuda güncelleştirdim ama hala aynı sorun var ... ' Zeytin ' in dediği gibi yol göründü galba xD

Geri