Kalite bir soru buyrun...

:D gercekten kolaydı en azından cevabım doğruysa dıerlerı kadındır ve tek erkek ali dir bu mesleklerı erkek olarak gorme numarı cok yapılıo ama gnelde yenıo =))

En azından bir teşekkür etseydiniz.

:vur:vur:vur

odaya giren iki kişiyi zaten gördü bu adam. görmediği kişi katildir.

Cevabı verelim artık:Diğerleri kızdır sadece biri erkek o da ali

dedektf öleni yani aliyi servsi yapanı ***ürür ölüyü alır gider

bncede mantıklı olan 3 kişiden 2 sinin kız diğerinin erkek olması.

ee artık cwabı wer çok merak ettim...

hiç konuşma geçmeden çözüyorum dikkat edin:

dedektif oda da sesizce gezdi sonra odakilerin hepsine bir suçluya bakarmış gibi baktı. ama hepsinin o anda susma haklarını kullanma isteğini gözlerinden çıkan o sonbahar kokulu geceye atılan sonsuz bakışlarda yakaldı. içine çekti bu bakışları. birinde yoğun bir barut kokusu vardı ama sezdirmedi içinde kopan fırtınaları. bir ayının balığı yakalması, bir kuşun yavrusu için avladığı sineği gagasında sıkması gibi sıktı, barut kokulu eli ve nazikçe öptü. ama bun hiç kimse görmedi çünkü zaman durmuştu. saniyelerin bir birini kovalama dansı son bulmuş gece boyu öten kukumav kuşu yatağına geçip bu günkü yatak fantazsisi için kura çekiyordu dişisiyle. işte bu ölüm sesiziliğini bitiren barut kokulu ellere takılan kelepçenin sesleriydi. arkadan yalvaran bir ses sana yapma demiştim ali diyordu.

cevap doğrumu?

Roman yazmışsın be kardeşim.
Benim yarım bıraktığım bir romanım var ve fikirlere ihtiyacım var.
Tamamlarmısın :D

hiç konuşma geçmeden çözüyorum dikkat edin:

dedektif oda da sesizce gezdi sonra odakilerin hepsine bir suçluya bakarmış gibi baktı. ama hepsinin o anda susma haklarını kullanma isteğini gözlerinden çıkan o sonbahar kokulu geceye atılan sonsuz bakışlarda yakaldı. içine çekti bu bakışları. birinde yoğun bir barut kokusu vardı ama sezdirmedi içinde kopan fırtınaları. bir ayının balığı yakalması, bir kuşun yavrusu için avladığı sineği gagasında sıkması gibi sıktı, barut kokulu eli ve nazikçe öptü. ama bun hiç kimse görmedi çünkü zaman durmuştu. saniyelerin bir birini kovalama dansı son bulmuş gece boyu öten kukumav kuşu yatağına geçip bu günkü yatak fantazsisi için kura çekiyordu dişisiyle. işte bu ölüm sesiziliğini bitiren barut kokulu ellere takılan kelepçenin sesleriydi. arkadan yalvaran bir ses sana yapma demiştim ali diyordu.

cevap doğrumu?

Abi sen niye buralarda çürüyon ki git MİT'e CIA'e falan gir direk.

ee artık cwabı wer çok merak ettim...

Söylemiş ya adam cevabı işte

ya bir filmde seyretmiştim katil silahı tutunca tutduğu elde kan akımı yavaşladığından öteki elinden farklı bir renge sahip olur ondan anlamış olabilir

ali yi tanıyodur ve görünce tanır yani aslında buda tam cevap deil ya 1 den fazla ali varsa.???

avukat kendinden üstün kademelere ismiyle hitap edemiyeceği için katil avukat veya savcı olabilir diebilirz.. daha yüksek ihtimal avukat katildir... cünkü daha yksek bi ihtimal...:D

Geri