..:: Kaldırım Boyama Sanatı - 01 ::..

arkadaslar ulkemizde herseye izin veriyolar bunamı vermiyicekler ama tek sorun bunların ustune grafit atanlarmı dersiniz silmeye calısanlarmı dersiniz bunlar zarar verir iki gun durmaz bu resimler ne yazıkkı ulkemizde bole insallar var...

guzel

Bunlari takip ediyorum ve cok seviyorum. Birde Kumla yapilan anime show lar var.
Ozellikle Kitaro tarzi muziklerle tam bir $olen ve meditasyon etkisi brakiyor.

Bizim ulkemizdede var boyle insanlar ama cesaret edemiyorlar devletimiz onlarida
deli kategorisine sokar diye.

Hackhellde bu i$le ugra$an adamlar yokmu ? varsa tani$alim haftasonlari biryerde bulu$ur boyariz sagi solu . Bende her teknik mevcut kendi adima konu$ursam.

bizde ba$layalim yawa$ yawa$

Çift Dikiş: Kaldırım Resimleri

kaldırımlar .... hiç böyle görmediniz ... düşünsenize istiklal caddesine Dream y bu resimlerden ciziyo :D

verilmişti yanlış hatırlamıosam! :(

hepsi mi verilmişti :(
yaff ben bitanesini hatırlıyom ama dierlerinin verildiini görmedim ve de denk gelmedim ...
verildiyse özür ...

arkadaşlar linkteki dosyayı indirin. resimlerin dewamı orda..

çekirdek' Alıntı:
arkadaşlar linkteki dosyayı indirin. resimlerin dewamı orda..

ellerine sağlık kanka harbiden çok deli bir şey adamın aklı almıyor .. nasıl yaptığını .. üç boyutlu sanki adam resmin içine giriyo nerdeyse ..

ben bunu biliyom ya adam bi şaheser yapıyo fotograf tab etdirsen bu kadar cıkmaz belki:d:D:D.D

helal olsun walla.Biz daha cin ali çiziyoruz...

bi kaçı daha önce verilmişti yenilerinin gelmeside güzel oldu eline sağlık paylaşım için teşekkürler

Geri