Kaldırılan ve Değişen Bölümlerimiz.

Crack bölümünün kaldırılması saçma olmuş

Pek ilgilenme fırsatım olmadı ama Hacking & Security bölümü kaldırılmamalıydı. Bu sitede en gerekli olan bölüm olduğunu düşünüyorum. Ama bazıları bu bilgilerin kendi tekellerinde kalıp başkaları tarafından kullanılmamasını istiyorsa onu bilemem. herkes kendini hacker sananlardan şikayetçi. Ama ülke olarak onlara da ihtiyacımız var ve bu site sayesinde onlar kendilerini yetiştirebiliyordu. Bugün 14 yaşında hacker olmaya çalışan bir çocuk şüphesiz iyi yönlendirilirse ilerde ülkeye çok faydalı olacaktır. Bence (eğer ortada bencillik yoksa) bu bölümün kaldırılması tekrar düşünülsün.....

aydınlatın ıcın saol emegıne salık kardesım :D:D

hackhell i çok uzun zamandan beri biliyorum, kim ne derse desin bu site turkadult ve hack içeriği yüzünden popüler oldu..5 saniyelik turkadult filminin 10 saniyesinde hackhellin reklamını yaptınız ve diğer forumlara yaydınız..millet sizi böyle tanıdı. hack bölümünündede turk_hardın çok yoğun çabaları vardı..millet sırf linkleri görebilmek için üye oluyordu. şimdi üyeleri topladınız ve bu bölümleri kaldırdınız ama forum artık 15 yaşındaki veledin forumundan farksız oldu birisi yine bir paylaşım yapıcak diğerleride "emeğe saygı, ++ reppp, ellerin dert görmesin, hahaha koptum gülmekten, zuahaha çok komik, " artık bnları görücez..

neyse diğer kullanıcı adım yine gerçekleri söylediğimden banlanmıştı, bunuda banlayın artık farketmez.

HAdi HayırLısı Böyleside İi Fark etmes Daha uyumlu Olmus.

Ben pek memnun kalmadım crack ve serilin kaldırılmasından onun sayesinde hackhell'le tanışmıştım:) Hack arada bir baktığım bir konu saldırmasını bilemzsem korunmasını da bilemem:D diye düşündüyorum arada lazımda oluyor hakeden çıkıyo çünkü...

crack ve serial ı nie kaldırdınız tam sizlerden bişi öğreniodum yarım kaldı

hackhell i çok uzun zamandan beri biliyorum, kim ne derse desin bu site turkadult ve hack içeriği yüzünden popüler oldu..5 saniyelik turkadult filminin 10 saniyesinde hackhellin reklamını yaptınız ve diğer forumlara yaydınız..millet sizi böyle tanıdı. hack bölümünündede turk_hardın çok yoğun çabaları vardı..millet sırf linkleri görebilmek için üye oluyordu. şimdi üyeleri topladınız ve bu bölümleri kaldırdınız ama forum artık 15 yaşındaki veledin forumundan farksız oldu birisi yine bir paylaşım yapıcak diğerleride "emeğe saygı, ++ reppp, ellerin dert görmesin, hahaha koptum gülmekten, zuahaha çok komik, " artık bnları görücez..

neyse diğer kullanıcı adım yine gerçekleri söylediğimden banlanmıştı, bunuda banlayın
artık farketmez.

Arkadaşımın biraz fazla samimi olarak vurguladığı gibi bir çok hack.crack vs....Gibi zararlı ürünlerinin dağılmasında,kullanılmasında yaygınlaşmasında kuşkusuz bu sitenin çok büyük payı var....

Ama esas değinmek istediğim bu gibi zararlı ürünler üzerinden rant sağlayarak(BU BANA TAYYEAPIN SİYASETİNİ ANIMSATTI)siteye çok büyük bir ilgi toplamak ve bunun sağladığı zararların ucu kendine dokununca Hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi Bu zararlı ürünleri yasaklayarak BİR ANDA SAF DEĞİŞTİRMEK VE MASUM KÖYLÜ KIZINI OYNAMAK!!! ÇOKMU HOŞUNUZA GİDİYOR??

BU OLAYLAR BURAYA GELENE KADAR NERDEYDİNİZ???BUNUN SORUMLUSU SİZ DEĞİLMİSİNİZ?BENDE OYNADIĞIM BAZI MMORPG OYUNLARINDA HACK OLAYINA MARUZ KALDIM YAPANLAR 15-16 YAŞLARINDA ÇOCUKLAR POLİSE VERDİM ONLARI YAŞTAN YIRTTILAR....

SANIRIM SÖYLENECEK FAZLA BİR ŞEY YOK HERŞEY ORTADA

ve Altta Durmadan Herşeye Sallabaş Yapan Onlerıne Ne Gelırse Teşekkur Eden Site De Kufur Bıle Edılse Teşekkur Butonuna Basan Duyarsız,vicdansız,hayasız Arkadaşların Acaba Adli Sorunlarımı Var??işlerine Geldiği Yerde Aslan Kesilen Ama Işlerine Gelmediği Yerde Bir Anda Aptallaşıveren At Gözlüklerini Takıp Cahilleri Oynayan Mod Not Kot Vs..arkadaşların Hiçmi Gururları Yok?hiçmi Emeğe Saygıları Yok? Neyse Sanırım Bunu Herkezin Kendi Ahlak Yapısına Bırakmak Gerekıyor...beni Ister Banlayın Ister Silin Isterseniz Hackleyın ıyımı?????????

teşekurlerr

iii olmuş yha

iii olmuş yha

hackhell yöneticileri giriş için sizi tebrik ediyorum hackhell in girişi çok güzel olmuş ellerinize sağlık. düzenleme esnasında uzun bi zaman siteye giremedim ama değmiş teşekkür ediyorum.

ya bari crack serialler kaldrmlmysydıı....??

yerinde bir karar burda yazıları okuyup insanların üzrende deniyolardı ne zevk alıyolarsa birinin mns hack lemekten yada virius atmaktan iyiy olmuş

Zarardan çok yarar işte Hackhelle bu yakışır...

Ama bazı bölümleride biraz genişletmek gerekir.
İskorpitx'in deyimiyle mesela cep telefonları bölümü
genişleyebilir. Program tema oyun yada
işletim sitemlerine göre s40 s60 s60 v2 s60 v3
Os 9.1 ve 9.2 gibi bunların yelpazesi çok geniş.

benim için negatif değişikliler değil belki ama forumun ruhu değişti.adı da değişsin tam olsun bari..önerim şekerkızlar.net

Geri