Kaldırılan ve Değişen Bölümlerimiz.

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Bugunden itibaren uzun zamandır kaldırmayı yada içeriğini değiştirmeyi düşündüğümüz, gelişimimize yarardan çok artık zarar sağlayan ve bizlerin hedeflerimize ulaşmamızda bir engel olarak gördüğümüz bazı bölümlerimizde revizyona gittiğimizi bilmenizi isteriz.

Mevcut Hacking & Security adı altında bulunan bölümlerimiz artık Security - Güvenlik olarak değiştirilmiş ve içeriğindeki tüm alt bölümlerde artık, zarardan çok yarar sağlayabilmesi için sadece güvenlik, korunma yolları , kullanıcılarımızın yaşadıkları sıkıntılar ve bu sıkıntılara çözümler ile ilgili konulara yer verilmiştir.

Hackhell olarak bizler artık yıkıcı değil yapıcı olmayı hedefliyor ve burda bizlerle olan kullanıcılarımıza birşeyleri nasıl bozacaklarından çok bozulan birşeylerini nasıl onaracaklarını öğretmeyi istiyoruz.

Bugunden itibaren ilgili bölümlerimizde zararlı yazılım olarak adlandırdıgımız loger,trojen,virüs,worms vb.. yazılımların paylaşımı yasaklanmış, bölümlerde sadece bu gibi yazılımlardan korunma ve önlem ile ilgili program yada paylasımlara izin verilmiştir.

Ayrıca Crack & Serial bölümü forumdan kaldırılmıştır.

Yapılan bu revizyon hackhell'in uzun zamandır yapmayı planladığı değişiklerin başında yer almaktadır, bu değişimler ile ilgili bizleri anlayış ile karşılayacağınızı ümid eder hepinize iyi forumlar dileriz.

doğru kararlar alınmış, bir kısım insan için pek iyi olmayacaksa da HH adına güzel bi durum..

bilgilendirme için teşekkürler..

Kensinlikle Dogru Kararlar.Bazı Arkadaşlar Bu Durumdan Şikayetçi Olacaktır.Fakat Böyle Olması Herkez Açısından Kesinlikle Daha İyi Olacak.

İYİ FORUMLAR

Çok Doğru Kararlar..

Yeri Burası mı bilmiyorum ama birşey Belirtmek istiyorum

Forumda Altforum eksikliği war..Yönetimde 1001Design Açmış OLdugu bir Konu war..Altforum ile ilgili

Onunda değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum..

1001Design 'ın önermiş OLdugu Konudan Örnekler GErçektende Çok güzel hazırlamı$ =)

İzinsiz Alıntı YApıyorum Hakkını Helal ET 1001 :)

Selam Arkadaslar ,
hh icin bir kac Alt Forum düsündüm ve bu Alt Forumlar sayesinde sitemiz daha da düzenli olacagina inaniyorum =) cok büyük emekler veriyoruz
actigimiz bir cok konu bir kac saat sonra 2-3 sayfalara düsüyor ve emekler bosa gidiyor =(

gelelim örneklere =)

SehitlerOlmez.png

zaten bu bölümün (TSK) acilmasini istiyorlar/istiyoruz =) alt forum yapalim daha güzel olur diye düsünüyorum
PS.png

bir cok ps dersi verildi ama hepsi arka sayfalara düstü =( aradigini insan bulamiyor
arti ps dersleri alt forumun'da bir cok üyemiz aktiv olur diye düsnüyorum

IslamveInsan.png

insallah acilir bu iki alt forum =) bir cok paylastigim resimler uctu gitti =(

hhtuning.png

bu alt forum dolup tasar diye düsünüyorum =)

cepforum.png

cep bölümü suan cok karisik bir kac alt forum eklenirse süper olur =)
herkez nokia & sony E kullanmiyor ki =)

benden simdilik bu kadar dostlarim =)

bir kac örnek daha =)

altforumlar.png

altforumlar1.png

Kltr.png

linkler.png

programlama.png

PS.png

spor.png

WL.png

Saygılar..

Bilgilendirme İçin Tşkler Gerekli Olan Düzenlemelerdi Site İçin En Sağlıklısı Buydu...

crack ve serialın kaldırılması dışında diğeri cidden süper olmuş

ne demek dostum helal olsun =)
insallah dark usta alt forumlar ile ilgilenir cünkü gercekten
alt forumlara ihtiyacimiz var diye düsünüyorum

Ewet ya en iisi olmuş

artık Hacker mı kaldı :durdurun

serial bölümü aslında iiyidi ama çok karışık oluyordu

1001design fikirleri de baya ii

elinize sağlık bora abi

hayırlısı :) zamanındada savaş bakanlıgını savunma bakanlıgı yapmışlardı :) en iyisi bu olur sanırım

hayırlısı olsun arkadaşlar önemli olan her zaman bi arada olabilmek hackhell için dogru kararlar vermeye çalışıyoruz elimizden geldigi kadarıyla daha iyisi için bir dalı kesip başka dallar uzatıcaz.

hayırlı olsun..daha yararlı olacagı kanaatındeyim..elinize saglık..

Hayırlı olsun..
Birde cs 1.6'ile ilgilenseniz tam süper olacak =)

BöyLe daha düzenLi oldu.. Loger , trojan vs. illetLer yüzünden küfürLer havada ucusuyordu.. çok sağLıksız bir ortamdı.. forum sağLıqına kavustu =)

Geri