Kahrolsun İsrail !!

En büyük suçlu bizleriz !

Süper şiirler, süper yazılar, süper yorumlar. Ellerinize sağlık.

Irzımızdır çiğnenen, evlâdımızdır doğranan!

Hey sıkılmaz! ağlamazsan, bâri gülmekten utan!...

“his” denen devletliden olsaydı halkın behresi:

Pâyitahtından bugün taşmazdı sarhoş nâ’rası!

Kurt uzaklardan bakar, dalgın görürmüş merkebi,

Saldırırmış ansızın yaydan boşanmış ok gibi.

Lâkin aşk olsun ki, aldırmaz da otlarmış eşek,

Sanki tavşanmış gelen, yahut kılıksız köstebek!

Kâr sayarmış bir tutam ot fazla olsun yutmayı...

Hasmı, derken, çullanmışlar yutmadan son lokmayı!..

Bir hakikattir bu, şaşmaz, bildiğin üslûba sok:

Hâlimiz merkeple kurdun aynı, asla farkı yok.

Burnumuzdan tuttu düşman, biz boğaz kaydındayız!

Bir bakın: hâlâ mı hâlâ ihtiras ardındayız!

Saygısızlık elverir... bir parça olsun arlanın:

Vakit çoktan geldi, hem geçmektedir arlanmanın!

Avatar Olarak Kullanmak IsteyenLer Icin

boycott-israel-anim.gif

Dünden bugüne

Arzuladığınız topraklara kavuşacaksınız merak etmeyin. Eliniz, yüzünüz toprağa bulanacak. Hatta gözünüzden, burnunuzdan içeri kadar girecekler, nefes borunuza

kadar toprak dolacak inşallah. O. çocukları, daha düne kadar yeryüzünde bi karış toprağı olmayan itler gibi titreye titreye yaşıyordunuz. Daha da öncesinde tarihler

boyunca hep başka devletlerin kanatlarında yaşadınız. Ama her seferinde bulunduğunuz yeri karıştırmadan rahat etmediniz. Hatta katledilip kovulduğunuzda insani

vasıfları gereği Osmanlı size kucak açtı da yokolmaktan kurtuldunuz. Her ne kadar bugünlerde, acaba size sahip çıkmakla doğru mu yaptılar diye sorgulamadan

edemiyorsam da, bi an silkinip kendime geldiğimde evet maalesef evet, ne yazık ki evet, yine de doğru yapmışlar diyorum. İnsan olmanın gereğini yapmışlar.

Allah' a gerçek manada iman etmiş olmanın gereğini yaptılar. Bugün 1948' den sonra İngilizler sayesinde gelip çöreklendiğiniz Filistin' de, önünde sallana sallana

ibadet edebildiğiniz duvarı bile Mimar Sinan' a borçlusunuz. Halbuki siz insani mahkemeyle yargılanmaya kalksanız, şu haliniz itibarı ile, her biriniz kazıklara oturtulacak pisliklersiniz.

Ama gelin görün ki her kim için olursa olsun son söz yine insanı yaradana ait. Yok olmaktan kurtuldunuz, ayağınız biraz yere bastı, sizi getirip oraya birileri

yerleştirdi, ama sizin ruhunuz or...pu. İki dakka yerinizde insan gibi duramıyorsunuz. Bir zamanlar sizi yokolmaktan kurtaranların soylarını, şimdi teşekkürlerinizi

arzedercesine katlediyorsunuz. Sizinki nasıl bir inanç? Sizler ne aşağılık pislik insanlarsınız. İbadet ettiğinizi söylediğiniz mekanlara, sırtınızda makineli tüfekle

gidip, iki dakka birşeyler mırıldanıp, hemen katliama koşuyorsunuz. Ya merak ediyorum? Sırtında silahla, o duvarın önünde ne şekilde dua ediyorsun sen? Ne

diyorsun kendi tanrına? "Ulu yehova, bugün daha fazla çocuk katledebilmem için bana yardım et" mi diyorsun? Ya da...Yok yok, ben daha fazla yazmaya

dayanamayacağım, yoksa içimden ana avrat küfretmek geliyor. Son olarak ilave bir resim ve kısa bir anekdot. Allah'ın (CC) sabır ve zaferi, ona gerçek manada

iman edenlerin üzerine olsun.

(son bi kontrol etmek amaçlı yazımı şöyle bir taradığımda istemeden(?) bikaç yerde edebimi bozmuşum, özellikle bayan üyelerimizden ve sonrasında diğer

arkadaşlardan özür dilerim. Silmeyi de düşündüm, ama akışı çok bozuldu yazının, vazgeçtim)

r7k7tj.jpg

Kudüs’ e atanan bir Amerikalı gazeteci, Ağlama Duvarının önünden gelip geçerken, bir mûsevinin her gün duvarın önünde diz çöküp dua ettiğini fark etmiş.

Haftalarca ayni manzarayı görünce dayanamamış ve sonunda adamla bir röportaj yapmaya karar vermiş.
Adamdan izin aldıktan sonra teybini açmış ve konuşmaya başlamış:

- “isminiz..?”
- “David. Polonya Yahudisiyim. 65 yaşındayım. Smalla da bir manav dükkanım var. Evliyim, iki çocuğum Tel Aviv de bir çiçek serasında çalışıyorlar…”

- “Sizi her gün burada, Ağlama Duvarında, dua ederken görüyorum.”
- “Evet, her sabah dükkanımı açmadan önce buraya gelir, dünya barışı ve ulusların kardeşliği için dua ederim… öğle tatilinde yine gelir; bu kez yeryüzündeki

acıların ortadan kalkmas ve bütün insanların refaha kavuşması için dilekte bulunurum…

Akşam da eve dönmeden önce yine uğrar; bu kez iyi ve dürüst insanların esenliği için dua ederim…
Cumartesi günlerimin tamamını da burada geçiririm, aynı şeyler için dua ederek…”

- ” Çok güzel…. Ne kadardır sürüyor bu?”

- ” İsrail kurulup da buraya göç ettiğimden bu yana… Yani 40 yıldan fazla oldu…”
Gazeteci etkilenmiştir. Duygulu bir ses tonuyla sorar:

- ” 40 yıldır burada dua ediyorsunuz… Bunca yıl sonra nasıl bir duygu var içinizde? Nasıl hissediyorsunuz?…”

Yaşlı Mûsevi; ümitsiz, bıkkın ve üzgün bir ifadeyle duvara bakar ve kırgın bir ifadeyle cevap verir:

- ” Bilmiyorum. Sanki duvara konuşuyormuşum gibi bir duygu var içimde…”

Free Palestine from the racist, Jewist Zionist yoke of oppression!

Fuck all of the worl who support israel

Fuck Israel, perpetrators of a slow-burn holocaust of the Palestinians!

Fuck the Americans who support Israel!

Fuck George Bush!

Fuck Dick Cheney!

Fuck Paul Wolfowitz!

Fuck Condi Rice!

Fuck the murdering butcher Ariel Sharon, slowly, awfully, sliding into hell!

Fuck Shimon Peres!

Fuck Melanie Phillips!

Fuck Benjamin Netanyahu!

Fuck Maureen Lipmann!

Fuck Tony Blair!

Fuck the Board of Deputies!

Fuck the Jewish Chronicle!

Fuck Gordon Brown!

Stop murdering children you lying bastards!

Stop stealing land you thieving bastards!

Stop cutting schools in half with your Nazi wall you holocaust-denying bastards!

Stop building homes illegally in land you stole you occupying bastards!

Stop murdering children you fucking, FUCKING bastards!

Fuck Israel!

Fuck Israel!

And fuck everyone who supports that arsehole nation.

Free Palestine!

Long live Palestine!

s2bsxy.jpg

sanirsam osmanliyi arkadan hancerlemenin cezasini simdi oduyorlar.....eeee tabi filistin halkida bi alem hamas gibi bi teror orgutunu getirip basina secersen ....kafana da bombyi yersin........
Hamasin istedigi oluyo ilk once savas cikartiyo israil karsilik veriyo tabi orantisiz sekilde ve sonuc hamasın daha cok taze beyinleri himayesi altina almasi....onlarda terorist olup cıkıcak ve boylece filistin asla bir devlet olamiycak....sadece bir terorist orgutun gudumundeki belli bir halk olucaklar yazık yazık

KahroLSun iSRaiL...

Geri