Kahrol ATV

yehovan

Banned
Reaction score
0
Bu ne ya ben ömrü hayatımda böyle bir rezillik görmedim. Böyle maç yıyını mı yapılır ? Böyle bir spiker mı olur ? Bir kanalın 90 dakikada kazandığı milyon dolarların karşılığını böyle amatör şekildemi ödeyecek ? parayı kazanırken hizmet etmeyecekmi ?

Bilyorum herkesdemi yayın aynı şekilde. Sürekli gidip geliyor. ATV yi aradım Moldovyadaki uydu vericisinde problem olduğunu söylüyorlar. Yoksa kafamı buluyorlar benımle. 45 dakikada yalnızca 10 dakika maç izleyebildim. Ve bu 10 dakikada spikerin saçmalıklarını dinlemek zorunda kaldım. Futboldan anlamayan birini maça anlatımcı olarak koymuşlar. Yorumcu Ömer üründür bile çıldıracaktı. Yazıklar olsun......
Kardeşim yayını adam gibi yapamayacaksan adam gibi izletemiyeceksen bize neden alıyorsun bırak diğer kanallar alnının ak ile yapsın.......... 45 dakikadır küfrümü yiyorlar....

Atv TMSF nin kontrolu altında olan bir kanal. Satışıda şimdi ertelendi. sanırım milli maçların hepsi o kanalda demek ki bu zulm devam edecek. Hukümetin kontrolu altında olan kanaldan ne beklerim ki ben. Milyon dolarla kanal yöneicileriinn cebine gümbür gümbür aksın.....

KAHROL ATV
YAZIK ATV
TÜHHHHHHHHHHHHH ............................. Daha 10 katı binlerce küfür sana !

yayın hakkında sana katılmıyom da spiker haklısın rezalet yani tek kelimeyle..ama yayın dedikleri gibi karsıdan problerm olsa gerek

Spiker Konusunda evet Ama $u yayın Sorunu ATV den değil..

birkaç günden beri yayın ara sıra gidip geliyo nerden kaynaklandığını hala bulamadım bütün tanıdıklarımda aynı sorunu yaşıyor uyduda herhalde problem?

ben maçı izlemede problem duymadım, ama spiker adam taç atıyo, uzun taç atıyo, atacak, çok uzun taç atıyo bu adam, diye diye gol yedirdi bize...

ben arızanın moldova dan kaynaklandığını zannetmiyorum...
maç başlamadan önce 1 saat önce kadar aynı arızayı veriyodu atv...reklamlarda mı oradan yayınlanıyor yani !
bu spiker trt radyo spikerini bile ararttı valla

aynen öyle haber yayınındada görüntüsü kesilmişti atvnin
Salak yerine koyup milleti moldovyanın uydusundan kaynaklanıyo demeleri
En az maçı sunan spiker kadar felaket iğrenç bi durumdu

Maçı ben daha iyi sunardım =)
yok sunazmazsın felan dien olursa bi demo cekiverem hemen :D

kablo tvden sorunsuz izledim..

kaLdıki sanki çok güzeL top oynadıkta izLeyemedik diye kahroLdukk..yayın dağıLımından çok daha önemLi oLan konu
reziLce oynadığımız futboLdu maç kaLitesi ne ki spıker kaLitesi iyi oLsun Fatih Terim'in maaşı ayLık 145 miLyarr içim acıyoo içimm...

yediğimiz golün spikerle ne ilgisi var onu anlamadım

atv olsun kanalD olsun trt olsun hiç biri gerek yayın kalitesi gerek maç spikeri konusunda yıllardır çok kötüdür zaten

sakin ol kardeşim
bence tek sorun spikerdi
bi spiker yüzünden kanalı yerden yere vurma
eminim spikerle ilgili birçok eleştiri almışlardır
ve bunları değerlendirip bi daha bu spikere maç sundurmicaklardır

Geri