Kahreden fotoğraflar

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Altın Üye
Reaction score
0
HAKKARİ Dağlıca’da kaybolan 8 askerimizin fotoğrafları dün terör örgütü yanlısı yayınlarıyla tanınan Fırat Haber Ajansı sitesinden servis edildi.

g9.jpg

PKK’nın kaçırdığı 8 askerin fotoğrafları PKK’nın kendi sitesinde de yer verildi. Fotoğraf çekilirken ellerine zorla çay bardakları tutuşturulan askerlerimizin fotoğrafları kahretti. Ramazan Yüce (Mardin), İrfan Beyaz (Gaziantep), Mehmet Şenkul (Niğde), Nihat Başoba (Konya), İlhami Demir (Ağrı), Fatih Atakul (Denizli), Halis Çağan (Adana), Özhan Şabanoğlu (Hatay) adlı askerlerin 20 fotoğrafı yer aldı. Ailelerinin endişeli bekleyişi ise sürüyor.

man1.jpg

24.10.2007

Kaynak

Allah kahretsin :mad:
Umarım kahraman Mehmetçiklerimize bir zarar gelmez :(

Çok kötü bir durum, insanın eli kolu bağlı, o şerefsizlerden medet umuyoruz:(

Türkiye Cumhuriyeti Acaba Tarihinde Bu Kadar Basiretsiz KaLdı mı???

eskinin padişahları devlet adamları çılgınmış.şimdi onlar olsaydı yakıp yıkmıştı ortalığı.vatanın herkarış toprağını nasıl kazandılar sanki.karda kışta donma pahasına sefere çıktılar.şimdiki hanım evlatları ise bekliyo bakalım ne olcak.şu gencecik delikanlılar orda kurbanlık koyun gibi oturuyorlar hangi vicdan hala bişeyler yapmıyo anlamıyorum.artık deli oluyorum.

Çok Zor Bir Durum...Allah Hepimize Sabır Versin...

......................

........ hükümeti ne iş yapar acaba.İsrail bile bi askeri kaçırıldı diye ortalığı birbirine kattı.bizim 12 askerimiz şehit 8 askerimiz kaçırıldı erdoğan bey amerikaya gidio yok oraya gidio...... .......... ne iş yaparsın sen.

forumumuzda küfretmek yasaktır!
konuştuğun kişileri sevmiyor olabilirsin fakat onlar bu ülkenin yöneticileri
biraz daha terbiyeli konuşmalısın ve mesajını düzeltmelisin!

gerçekten çok üzgünüz toplum olarak aileri şimdi tedirgin bekleyiş içindedir ne olacak acaba bu yigitlerin durumu ne istiyor pkk bu gençlerden türkiyeyi küçük düşürmek mi istiyorlar ama bunu başaramıycakalar

Esir Olacağıma Kafama Sıkarım HArelde yinede büyük konuşmayayım ama

cok üzücü bi durum :(:(:(
sölücek kelime bile bbulamıyorum
allah yardımcıları olsun
:(:(:(:(

Yüreğimiz yanıyor ama elimiz kolumuz bağlı, hiç bir şey yapamıyoruz
sinirden delirdiğim ve kahrolduğum resim
Hala hiçbir şey yokmuş gibi ortada gezinenleri gördükçe sinirim bir kat daha artıyor! :mad:

Aynen bu adamlara esir olmaktansa....

buyuh ıhtımal serbest bırakıcaklarda o zamana kadar anaların yüreklerı nasıl yanıcak kım bılır.. karsılıgında ne ısterler yada bak bız esırlere ıyı baktık serbest bıraktık hesabı terör örgütü degiliz olayına gırerler her zaman yaptıkları gibi..

serbest bırakılma ihtimalleri yüksek..en azından askerlerimizin kılına bile dokunsalar ne olacagını iyi biliyorlar...inşalla kurtulurlar...

Allah Bİzİ Af Etsİnkİ Bu Abd Askerlerİne Esİr Verİyoruz Nerdesİn Atam !!!

Topyekün Savaş durumuna geçmemiz için daha başka ne gerkiyor bilmiyorum birileri çıkıp
Anasınamı küfür etmeli başbakanın Genelkurmay başkanının
Ne bekliyosunuz
8 asker tutsak kimin elinde Pkk nın Bu Kahretmiyor sizi
Halktan utanmıyosunuz anladık
Allah'tandamı korkmuyosunuz

Topyekün Savaş durumuna geçmemiz için daha başka ne gerkiyor bilmiyorum birileri çıkıp
Anasınamı küfür etmeli başbakanın Genelkurmay başkanının
Ne bekliyosunuz
8 asker tutsak kimin elinde Pkk nın Bu Kahretmiyor sizi
Halktan utanmıyosunuz anladık
Allah'tandamı korkmuyosunuz

Devletin kurumları İstihbarat çalışıyordur merak etme inşallah en kısa zaman da serbesst bırakılırlar bunları yayınlayıp ta sonra bişey yapamazlar. Hepsi iade edilecek inşallah.. Devlet her şeyi size bildirecek değil. Zaten İran ordusu ile Türk ordusu birlikte girebilme ihtimali çok yüksek ..Siz dua edin kardeşlerimizi ve Ya Sabır Ya Sabır.. diyen.. Sabrın sonu selamet olacak inşallah.

Geri