KahramanmaraŞ SÜtÇÜ İmam Ünİversİtesİ

parola61

New member
Reaction score
0
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ 3. SINIF ÖĞRENCİSİYİM ÜNİVERSİTEMİZİ TANIMAK İSTERSENİZ www.ksu.edu.tr'den ulaşabilirsiniz.

Bende bir aralar orda öğrenciydim birinci sınıfta bıraktım başka yer kazandım maraş güzel şehirdir sana başarılar

maraşa alıştım artık 3 seneden beri buradayım.üniversite güzel oldu yeni kampüs her şeyi değiştirdi.(AVŞAR KAMPÜSÜ).bende ilk maraşa ilk geldiğim zaman herkese inconvenie'nin dediği gibi "buraya gelmeyin burada hayat yok" dedim ama alıştıktan sonra bi sorun yok.hayatı güzelleştirmek bizim elimizde.:D:D

evet güzel yerdir.hatta bambaşka bi üniversite diyebilirim.tabii güzellik göreceli bi iş bana güzel gelen başka birine güzel gelmeyebilir.canlı ve hareketli yaşamak bizim elimizde.

...Bende KSU de okuyorum....Bu yıl EEM de 2. sınıfa geçtim ve çok begeniyorum.....
...Üniversitenin bence en buyuk eksigi Bolumler arası çok fark olması ama zamanla düzelir diyorum.....
....Ayrıca Yeni Kampusu cok iddalı geliyor diyebilirim.....
..................Herkese başarılar.......................Ayrıca tavsiye ederim....

bende ksü 4.sınıf ziraat öğrencisiyim bunalım, stres yasamak isteyen varsa gelsin bu konularda buradan daha iddalı bir yer bulamazsınız ya avsar kampüsü denilen yer benim lisem kadar odtü filan da demiyeceğim ç.ü kampüsünü hiç görmediniz herhalde, hayatımın en büyük hatası buraya gelmem hatta artık hayatımda ksü den öncesi birde sonrası var neyseki kurtuluyorum

sevgili ksü öğrencileri...
biliyormusunuz bilmiyorum, ktü ile ksü kardeş üni ve trbzn ile maraş kardeş şehirmiş....
eee napalım diyenler için ; hiççç bilgi olsun die :D

evet biliyorum ve bende trabzonluyum.ben herkesten ii biliyorm o kardeşlik meselesini.ve bu arada ksu avşar kampüsü ile gümbür gümbür geliyor.türkiyede yayın verme sırasında 8 olduk.bir çok üniversiteyi solladık buda ek bilgi olsun.yavaş yavaş gfelişmeye başlıyoruz ama ben bu sene gidiyorum ne yazıkk ki.
BNLARDA AVŞAR KAMPÜSÜNDEN BAZI RESİMLER

b-132547-ksu_avşar_kampüsü2.jpg

b-132552-ksu_avşar_kampüsü.jpg

b-132553-ksu_avşar_kampüsü3.jpg

b-132554-ksu_avşar_kampüsü4.jpg

b-132556-ksu_avşar_kampüsü5.jpg

b-132558-ksu_avşar_kampüsü6.jpg

tavsıye etmem sıkılırsınızz :D

yıh yıh yıh ne guzeldir maraşım yaww.edeler notisiz:D

nötek yahu :) vay be konuyu görünce mutlu oldum gerçekten avşar kampüsü güzeldir.Üniversite yaşamını güzel yapan çevreden çok senin oluşturduğun çevre.Bende Balıkesir Üniversitesin'de okuyorum Balıkesir küçük bir yer ama hiç öyle okul bitsin de kurtulayım havasında değilim.Hepimize hayırlı mezuniyetler.

maraşlı bi çok arkadaşım var.maraşlılar iyi insanlardır. o yüzden tercih ettim 3 bölüm gelirse memnun olacağım...

Geri